Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ "KAMORRA" ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ--ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ--ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ...!!!"ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ" ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο Π.ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ π. ΑΝ/ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ...!!!

Σάλος στο κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ., σε στελέχη και εναπομείναντες οπαδούς από την αποκάλυψη, ότι ο φερόμενος ως Αρχηγός της Μαφίας Μάρκος Καραμπερης, ήταν και Υπ. Αντιπεριφερειάρχης Μακεδονίας του ΛΑΟΣ.
Τό ΛΑΟΣ κάτω από τις έντονες διαμαρτυρίες των στελεχών του καί ενώ εναγώνια προσπαθούσε να κρυφτεί, αναγκάσθηκε με χαρακτηριστική καθυστέρηση να εκδώσει μιά ανακόινωση γιά να δικαιολογήσει τα... αδικαιολόγητα...!!!
Ισχυρίζεται το εξής κωμικό:"Ο Καραμπέρης δεν αποτελεί στέλεχός, ή μέλος μας".!!!

Εκτίθεται ανεπανόρθωτα...
Είναι ακόμη χειρότερα...!!!
Πως τότε έναν "άγνωστο" πού δεν είναι μέλος τού κομματός τον "έχρισαν" Αντιπερειφεριάρχη Μακεδονίας;;;
Μέ τι κριτήρια αξιολόγησαν τηνΥποψηφιότητά του
Μήπως με την "μόρφωσή" του ή τα... χρηματά του;;;
Απάντηση δίνει ο π. Αν/της Γραμματέας του ΛΑΟΣ, Π.Αποστόλου με επιστολή του πού δημοσιεύονται σήμερα σε δύο εφημερίδες ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...
Βέβαια επειδή έχουν συνωστισθεί στο ΛΑΟΣ κάθε... ποικιλίας "φρούτα" ο Αποστόλου κάνει αναφορά και στούς Βουλευτες Κ. Αιβαλιώτη και Ν.Τζαβέλλα πού με "ανάρμοστες" πράξεις και δηλώσεις προκαλούν την πολιτική ευαισθησία της κοινωνίας σε πολιτικό και ποινικό επίπεδο...
Κάντε στις φωτο κλικ και διαβάστε το περιεχόμενο των καταγγελτικων επιστολών Αποστόλου... πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: