Σελίδες

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΜΕΡΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ- Το σύνδρομο του Αβελάρδου! Μέρος α’

Υπάρχει μια ιστορία που λέει ότι στο Παρίσι, το Σεπτέμβριο του 1118, στην Παναγία των Παρισίων λειτουργούσε ένας όμορφος παπάς, ο Πέτρος Αβελάρδος ο οποίος ξελόγιασε την ελκυστική μαθήτριά του, την Ελοΐζα. Ο Φούλμπερ, ο θείος της, εξαγριωμένος από την εγκυμοσύνη της ανεψιάς του, διψούσε για εκδίκηση.
Έτσι, τα ξημερώματα κάποιου κυριακάτικου πρωινού τρεις πληρωμένοι από τον Φούλμπερ φονιάδες επιτέθηκαν στον Αβελάρδο, του ΕΚΟΨΑΝ τα γεννητικά του όργανα και τον άφησαν να πεθάνει από τις πληγές του!
Εκείνος όμως έζησε κι επειδή φοβόταν μεγαλύτερα αντίποινα αναγκάσθηκε να ζητήσει προστασία στο μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου στα περίχωρα του Παρισιού.
Εκεί, και ενώ προσπαθούσε να γιατρέψει τις πληγές του, πληροφορήθηκε ότι κάποιοι πολιτικοί που επιζητούσαν την εύνοια του Φούλμπερ, σχεδίαζαν να επιτεθούν και πάλι εναντίον του για να τον...
αποτελειώσουν.
Εγκατέλειψε το μοναστήρι και πήγε στο Κουίνσυ, κοντά στο Νογκέν, όπου βρήκε σίγουρο σπίτι που το ονόμασε «ΠΑΡΑΚΛΗΤΟΣ» προς τιμήν του Αγίου Πνεύματος…..
Έτσι τελικά βρήκε το άσυλο που ζητούσε. Μετά από χρόνια φού γλίτωσε από την μανία του Φούλμπερ ίδρυσε κι άλλα ΑΣΥΛΑ όπου μάζευε ανθρώπους που τους κυνηγούσαν, όχι απαραίτητα ο Νόμος, αλλά η εκδίκηση των ανθρώπων.!…
Με τη δύναμη των ανθρώπων που είχε περιμαζέψει, αργότερα πίεζε εκείνος καταστάσεις και πρόσωπα.

θα προσπαθήσουμε να ξεσκεπάσουμε με την βοήθεια και άλλων το αρχείο τις κυβέρνησης Παπανδρέου...των υπουργών και πανεπιστημιακών..
Δεν υπάρχει στη σύντομη ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών πολιτικός που να επιλεγεί για πρόεδρος χωρίς να είναι ΤΡΟΦΙΜΟΣ κάποιου Ιδρύματος, κάποιας παγκόσμιας οργάνωσης, κάποιου σημαντικού ΚΛΑΜΠ!…
Όλα τα παραπάνω λειτουργούν με τις ίδιες μεθόδους που λειτουργούσε ο Αβελάρδος τα ΑΣΥΛΑ του.!!
Σίγουρα οι μέθοδοί τους έχουν βελτιωθεί και εκσυγχρονιστεί…
Ωστόσο δύο από τις μεθόδους των ιδρυμάτων δεν έχουν αλλάξει:
Πρώτον-περιμαζεύουν ανθρώπους κατατρεγμένους στην πολιτική και κοινωνική τους ζωή και Δεύτερο-τους κόβουν τα γεννητικά όργανα, μεταφορικά βέβαια (εδώ πράγματι διαπιστώνουμε μια ελάχιστη διαφορά) αφαιρώντας τους κάθε πρωτοβουλία και επιβάλλοντας τη δική τους θέληση!…
Κραυγαλέα παραδείγματα είναι ο πρόεδρος Νίξον ό οποίος όταν έχασε την εκλογή του από τον Τζων Κέννεντυ μετατράπηκε στον πλέον κατατρεγμένο και περιφρονημένο Αμερικανό πολίτη..
Όμως το ίδρυμα Ροκφέλλερ τον περιμάζεψε, του παρεχώρησε ένα μικρό γραφείο στο Ροκφέλλερ Σέντερ της Νέας Υόρκης και εκεί πήρε ορισμένα επί πλέον μαθήματα προετοιμασίας για τα επόμενα χρόνια.
Αφού του αφαίρεσαν και το τελευταίο ίχνος αντίστασης, τον προώθησαν στην προεδρία..
Τον Τζων Κέννεντυ που δεν υπήρξε κατατρεγμένος και δεν περιμαζεύτηκε από κανένα ΙΔΡΥΜΑ-ΑΣΥΛΟ και είχε ίχνη αντίστασης τον ….περιμάζεψαν οι ΣΦΑΙΡΕΣ των δολοφόνων του, στο δρόμο του Ντάλλας του Τέξας!…
Ο Λύντον Τζόνσον που είχε περιμαζευτεί από ίδρυμα του Τέξας που ανήκε στα τεξανικά ΚΑΡΤΕΛ πετρελαίου, τον μετέτρεψαν σε πρόεδρο-δολοφόνο στέλνοντας στην κόλαση του Βιετνάμ 450,000 Αμερικανούς στρατιώτες όπου η πλειοψηφία τους σκοτώθηκε εκεί.
Τα Καρτέλ κέρδισαν χιλιάδες δισεκατομμύρια δολλάρια κα ο Τζόνσον πέθανε άδοξα μισότρελλος!!…
Ο Ρίτσαρντ Νίξον  που σταμάτησε τον πόλεμο του Βιετνάμ λειτουργώντας τις παλιές αντιστάσεις του 1960, μη αντέχοντας τις τύψεις, τον διέσυραν διεθνώς και πέθανε ξεχασμένος.
Ο Ρόναλντ Ρήγκαν που είχε πρόσφατα εκλεγεί πρόεδρος τον είχε περιμαζέψει το «Μποέμιαν Γκρόουβ» το οποίο στηρίζουν και συμμετέχουν πολλοί οικονομικοί κολοσσοί των ΗΠΑ όπως ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης στόλου πετρελαιοφότων Ντανιέλ Λούντβιχ, ο Άλντεν Κλώζεν πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, ο Στέφεν Μπέχτελ της ομώνυμης πολυεθνικής «Μπέχτελ», ο τότε μεγιστάνας του Τύπου Ουίλλιαμ Ράντολφ Χηρστ Τζούνιορ και άλλοι πολλοί.
Προστατευόμενος του ΚΛΑΜΠ «Μποέμιαν Γκρόουβ» είναι και ο Τζωρτζ Μπους και ο σημερινός (την εποχή που ήταν πρόεδρος γράφτηκε το βιβλίο) πρόεδρος Κλίντον!…
Τον κλίντον κυριολεκτικά τον έχουν περιμαζέψει με την ακριβή έννοια του όρου. Είχε μια ταραχώδη οικογενειακή ζωή με ΠΑΤΡΙΟΥΣ, ΦΤΩΧΟΣ, με μητέρα νοσοκόμα στο επάγγελμα, ενώ ο πατέρας του τον είχε εγκαταλείψει. Ο μικρός ΜΠΙΛ ήταν ουσιαστικά ορφανός από πατέρα . ο Ουίλλιαμ Λούντβιχ, ο δισεκατομμυριούχος, με τη σύμφωνη γνώμη και των υπόλοιπων μελών τον πήρε υπό την προστασία του. Τα έξοδα του κλίντον, απειροελάχιστα γι’ αυτούς, πληρώνονταν από το κοινό ταμείο του ΚΛΑΜΠ!.. Κάποια  στιγμή ιδρύθηκε η Τριμερής Επιτροπή υπό την προεδρία του Ντ. Ροκφέλλερ.
Το «Μποέμιαν Γκρόουβ» μετά την ανυπακοή και τιμωρία του Νίξον «πούλησε» στην Τριμερή τον Μπιλ Κλίντον ενώ ακόμα ήταν φοιτητής, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει τίποτα..
Από το 1976ο Κλίντον ανήκει στην Τριμερή Επιτροπή. Πληροφορήθηκε την πώλησή του…μόλις το 1987!….
Βεβαίως ψυχικά δεν έφυγε ποτέ από τον Λούντβιχ και το «Μποέμιαν Γκρόουβ» το οποίο επισκέπτεται ακόμα….
Ο Ρόναλντ   Ρήγκαν περιμαζεύτηκε από το «Μποέμιαν ΦΓκρόουβ» όταν είχε καμφθεί και το τελευταίο ίχνος αντίστασης, τότε που σαν ηθοποιός τρίτης κατηγορίας καταπίεζε την τέχνη με την ασχετοσύνη του, ενώ προηγουμένως η συνείδησή του είχε ελαστικοποιηθεί ως επίσημος καταδότης των συναδέλφων του και ως τρόφιμος του ταμείου FBI του Έντγκαρ Χούβερ. Τότε τον περιμέζεψε το ΚΛΑΜΠ, τον επέβαλε κυβερνήτη στην Καλιφόρνια και κατόπιν πρόεδρο των ΗΠΑ.
Το ίδιο συνέβη και με τον Μπιλ Κλίντον. Τον επέβαλαν πρώτα κυβερνήτη στο ΑΡΚΑΝΣΩ και τελικά πρόεδρο των ΗΠΑ.
Δεν είναι θαυμαστές οι συμπτώσεις!!!!;;;;
Με τέτοιες και τόσες ανασφάλειες και βαθειά καταπονημένη ζωή είναι αδύνατον να πάρουν ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.. «Δείτε τα φοιτητικά χρόνια Βενιζέλου και θα καταλάβετε»…
Γι΄αυτό τις παίρνουν άλλοι, κι αυτοί τις εφαρμόζουν. Τα ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ (μέσω ιδρυμάτων-Κλάμπ-ασύλων-κλπ.), τοποθετούν δίπλα στους προέδρους δικούς τους ανθρώπους. (βλέπε: Άλεξ Ρόντος κ.α.).
Για παράδειγμα ο Νέλσων Ροκφέλλερ, βασικώτατο στέλεχος τότε της Μπίλντεμπεργκ (δεν είχε δημιουργήσει τότε ο αδερφός του Ντέιβιντ την Τριμερή) ΔΙΟΡΙΣΕ τον ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ- τον οποίο οι Ροκφέλλερ είχαν περιμαζέψει από Εργοστάσια κατασκευής ΒΟΥΡΤΣΩΝ,  όπου εργαζόταν ως ΕΡΓΑΤΗΣ –δίπλα στον πρόεδρο Νίξον ακριβώς εκεί που λαμβάνονται οι αποφάσεις της διεθνούς πολιτικής…
 Επί Κεφαλής του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας στο Λευκό οίκο !!….
Όταν κανείς γνωρίζει από «μέσα» πολλά, αναφορικά με τις «προσωπικότητες» που ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ- τις ψυχώσεις και τις ανασφάλειές τους και κυρίως τον Εντολοδόχο ρόλο τους- μετατρέπεται σε ΣΚΛΗΡΟ γραφειοκράτη, ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ πολλές φορές, γιατί ενώ δεν διαθέτουν καμμία ΔΥΝΑΜΗ, εννοούν να δείχνουν προς τα έξω μια υπερβολική ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ, οι οποία εκλαμβάνεται από τους λαούς ως αληθινή ΔΥΝΑΜΗ, που πηγάζει από την εξουσία την οποία υποτίθεται έχουν κατακτήσει.
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ όμως είναι –δυστυχώς- εντελώς ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ.
 Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ…
 Αθανάσιος Στριγάς….Απο το βιβλίο Διεθνής Συνωμότες…δείτε την σελίδα  Βιβλιογραφία…
Συνεχίζεται σε επόμενη ανάρτηση….

Δεν υπάρχουν σχόλια: