Σελίδες

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Αυτές είναι οι δύο δικαστικές αποφάσεις σε βάρος του Αλέξη Μητρόπουλου... βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην συμβούλου του ΣΥΣΜΕΔ! Ώστε έτσι κύριε (;) Μητρόπουλε!!!!




Διαβάζουμε στο press-gr.blogspot.com για τον γνώριμο στους στρατιωτικούς εργατολόγο κο Μητρόπουλο:
Οπως δεσμευτήκαμε, σήμερα παρουσιάζουμε συγκεκριμένα στοιχεία για τις καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του κ. Αλέξη Μητρόπουλου που αποκαλύψαμε χθες (διαβάστε αναλυτικά παρακάτω).
Η πρώτη απόφαση έχει εκδοθεί από το 16ο Τμήμα του Εφετείου Αθηνών: Πρόεδρος Χ. Παπαηλιού, εισηγητής Θ. Μπίρμπος, μέλος Π. Ζωντανού. Ο κ. Μητρόπουλος καταδικάζεται να επιστρέψει 300.000 δολάρια ΗΠΑ, μαζί με το νόμιμο τόκο από τις 26-4-1999, τα οποία υπεξαίρεσε από συνάδελφό του.
Η δεύτερη απόφαση έχει εκδοθεί από το 4ο Τμήμα του Εφετείου Αθηνών: Πρόεδρος Ε. Σκούρα, εισηγητής Π. Ευαγγελίδης, μέλος Αικ. Νομικού. Ο κ. Μητρόπουλος καταδικάζεται να επιστρέψει άλλα 300.000 δολάρια ΗΠΑ μαζί με το νόμιμο τόκο τα οποίαενθυλάκωσε παρανόμως από την αμοιβή άλλου δικηγόρου σε υπόθεση κοινού πελάτη τους.
Και στις δύο περιπτώσεις η πράξη χαρακτηρίζεται κακουργηματική, πράγμα που σημαίνει ότι μετά το αστικό σκέλος ο κ. Μητρόπουλος κινδυνεύει και με ποινικές συνέπειες εφόσον κατατεθούν μηνύσεις σε βάρος του.
http://press-gr.blogspot.com/2006_11_16_archive.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: