Σελίδες

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Ο “Τιτανικός” βρήκε νέο τιμονιέρη



Όσο περνούν οι μέρες, αποκαλύπτονται τα ψεύδη και η πολιτική εξαπάτηση της ομάδας του μικρού κόκκινου επαναστάτη.
Η Ελλάδα που υποφέρει, βάλλεται και πληρώνει τις ολέθριες συνέπειες των επιλογών των παρασυρμένων ψηφοφόρων του 2009, σήμερα φαίνεται πως πραγματικά δεν έχει πάτο.
Ο μικρός κόκκινος πρίγκιπας, μοιράζει δώρα, υποσχέσεις και όνειρα, σε ένα διαλυμένο κράτος.
Ουσιαστικά επιχειρεί, στους πολίτες – πελάτες, να προσφέρει όσα βίαια αφαίρεσε ο Γιώργος το 2010.
Και όλα αυτά στο πολλαπλάσιο, με πολύ κρατισμό, πολλούς διορισμούς, πολλά επιδόματα.. όσα δηλαδή έριξαν την Ελλάδα στη οικονομική κατάρρευση.
Καμία διαρθρωτική αλλαγή. Καμία ανασυγκρότηση.
Για να γίνουν πράξη όλα αυτά, θα ηγηθούν των σημαντικών πόστων του κράτους οι γνωστοί τηλε-μαϊντανοί, τεμπέληδες εργατοπατέρες, που τους ταΐζει πλουσιοπάροχα η Ελλάδα, στο...
λεηλατημένο όνομα του συνδικαλισμού.
Αυτό το κόκκινο τσούρμο, θα βάλει χέρι στις καταθέσεις, τη στιγμή που η Ελλάδα θα βγει εκτός ευρώ.
Αυτή έχουν ως κυβερνητική λύση για να μην αφήσουν την Ελλάδα αφύλακτη στους Τούρκους, απροστάτευτη από τους εγκληματίες και υγειονομικά ξέφραγο αμπέλι στις επιδημίες. Αλλά για πόσο;
Πόσο καιρό θα κρατήσουν οι καταθέσεις των Ελλήνων να στηρίξουν το εγχείρημα του μικρού αλαζόνα επαναστάτη;
Όμως ο μικρός είναι και πονηρός. Είδε την διεθνή κατακραυγή να γίνεται εμπόδιο, στο παιδικό του όνειρο, να περπατά ανάλαφρα στο Μαξίμου και έσπευσε να κάνει στροφή 180 μοιρών.
Η τέλεια κυβίστηση, την κατάλληλη στιγμή.
Η περιβόητη καταγγελία του μνημονίου, η σημαία της κόκκινης γιαλαντζί επανάστασης, έγινε, επανεξέταση!!!
Η επιστολή υποταγής που έστειλε στους ξένους δανειστές-εταίρους, μόνο μία ανάγνωση έχει:
Αφήστε με να κάνω τον τσαμπουκά μέσα στην Ελλάδα και όταν με το καλό είμαι πρωθυπουργός.. θα τα βρούμε.
Καθημερινά αποδεικνύεται πως δεν υπάρχει καμία καταγγελία του μνημονίου. Δεν υπάρχει κανένα σοβαρό σχέδιο που να κρατήσει την Ελλάδα εντός της ευρωζώνης. Υπάρχει μόνο κρατισμός, ανεύθυνος λαϊκισμός, σε μία κοινωνία που υποφέρει, πολιτική εξαπάτηση και οικονομική απομόνωση της χώρας.
Τώρα που η πατρίδα μας πρέπει να κυβερνηθεί, χορεύει στους ρυθμούς του μικρού αλαζόνα.
Ο λαός που υποφέρει, σε μια Ελλάδα που έχουν σταματήσει τα ΠΑΝΤΑ, οφείλει να πρωτίστως να σταματήσει αυτό το τεράστιο πολιτικό φιάσκο που μετατρέπεται σε εθνική τραγωδία, χειρότερη του Τιτανικού του 2009.
Όσοι κάθισαν σπίτι τους στις εκλογές της 6ης Μαϊου, δεν έχουν καμία δικαιολογία. Όσοι ψήφισαν με βάση το θυμό τους, ίσως προκαλέσουν το απόλυτο χάος στην Ελλάδα.
Όλοι πρέπει να καταλάβουν, πως αν μιλούμε για «καταγγελία» του μνημονίου, αναφερόμαστε σε ανεξέλεγκτη χρεοκοπία της Ελλάδας. Αν μιλούμε για την πολιτική κωλοτούμπα της «επανεξέτασης», μιλούμε για πολιτική και κοινωνική εξαπάτηση του αριστερού κόμματος των βορείων προαστίων.
Και τα δύο Εθνικά επικίνδυνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: