Σελίδες

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ – Η ΕΛΛΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ.

Μεταξύ της χολής και των εκβιασμών σε βάρος της Ελλάδος μας συνεχίζεται η διαμόρφωση ενός νέου πολιτικού σκηνικού που διαμορφώνεται με τις ενέργειες δύο διαφορετικών και αντίρροπων δυνάμεων. Από τη μια πλευρά του λόφου βρίσκονται οι δυνάμεις του διεθνιστικού νεοταξισμού και τα απολειφάδια του κομματικού του στρατού που απαρτίζουν το σύστημα των γραικύλων πολιτικάντηδων που από κοινού έχουν επιδοθεί στην αναδιαμόρφωση του καθεστώτος μέσα από τα δήθεν υγιή κύτταρα και τις νέες κομματικές διεργασίες. Και από την άλλη πλευρά του λόφου βρίσκονται οι δυνάμεις του ελληνικού έθνους που έχουν αποφασίσει να υπερβούν τις φυτευτές παλαιές διαφορές και να αντιμετωπίσουν τις πληγές στο Σώμα της Ελλάδος με την καταδίκη των προδοτών και την άνοδο των πατριωτών στην εξουσία της χώρας.
Η πολιτική ζωή της πατρίδος μας δεν είναι βήμα πλειστηριασμού προθέσεων και προσφορών με αντικείμενο ποιο κόμμα θα μας κρατήσει κοντύτερα στα ξένα συμφέροντα και το πολυεθνικό κεφάλαιο που δημιούργησαν την τεχνητή κρίση με αντάλλαγμα την εθνική μας κυριαρχία. Και ο μηχανισμός της εξουσίας δεν μπορεί να σχηματίζεται από εξαρτημένους πολιτικούς υπαλλήλους που διατηρούνται στην πολιτική με τις τεχνητές και δανεικές ανάσες που τους δίνουν οι κίβδηλοι «διασώστες» και τοκογλύφοι της εκκολαπτόμενης...
παγκόσμιας διακυβέρνησης. Η εξουσία δεν επιτρέπεται να είναι αυτοσκοπός κανενός αλλά βήμα συλλογικών αποφάσεων και ενεργειών του ελληνικού λαού με γνώμονα την ανάπτυξη και την προκοπή του Ελληνικού Έθνους και ουδενός άλλου.
Όταν ένα κατάστημα στην προσπάθεια να απλώσει την πραμάτειά του δημιουργεί υποκαταστήματα σε διάφορες περιοχές δεν αλλάζει ταυτότητα ούτε προθέσεις. Παραμένει το ίδιο που ήταν πριν και προσπαθεί να λάβει νέα πνοή. Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τα κόμματα του ντόπιου νεοταξισμού και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο το σάπιο πολιτικό σύστημα δημιουργεί τα «νέα» μαγαζιά – κόμματα με τα δοκιμασμένα και φθαρτά υλικά που έχουν αποκολληθεί σκοπίμως από την αρχική τους μήτρα. Όταν όμως το πείραμα οδηγεί το Ελληνικό Έθνος στην πολιτική ασφυξία οι ψευτοεπαναστάτες επιστρέφουν στην αρχική τους μήτρα.
Όμως το πολιτικό σκηνικό τούτη τη φορά θα διαφοροποιηθεί ριζικά. Και η μορφή που θα πάρει θα είναι τελεσίδικη και μόνιμη. Τώρα πλέον τα στρατόπεδα που θα προκύψουν θα είναι δύο. Οι δυνάμεις του πατριωτισμού και του εθνικισμού από την μια πλευρά και οι δυνάμεις του δοσιλογισμού και του διεθνισμού από την άλλη. Θα συμβεί αυτό που επιβάλλει η φυσική νομοτέλεια και μας λέγανε οι παλαιοί με το δικό τους ξεκάθαρο λόγο. Μου έλεγε λοιπόν και μένα ο παππούς μου πως θα δω ότι κάποια στιγμή θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα απομείνουν στον τόπο μας μονάχα η δεξιά και η αριστερά. Με τη διαφορά ότι στη θέση της δεξιάς δεν τοποθετούσε τα φιλελεύθερα πειράματα του ντόπιου καπιταλισμού αλλά τους εκφραστές της Εθνικής Ιδέας και στη θέση της Αριστεράς τους εκφραστές ενός κράτους δίχως σύνορα και ταυτότητα.
Θυμηδία και αηδία μαζί προκαλούν οι διαγκωνισμοί των κομματικών φερέφωνων μεταξύ τους και οι προσπάθειες που καταβάλλουν για να ξεγελάσουν τον ελληνικό λαό όταν την ίδια στιγμή γλείφουν τον διεθνή παράγοντα, ανταλλάσσουν τους Έλληνες με τους λαθρομετανάστες και βρίζουν το Εθνικιστικό Κίνημα από κοινού. Όμως η επίθεση που υφίσταται η Ελλάδα με τα οικονομικά όπλα και σε λίγο και με τα εξ ανατολών στρατιωτικά δεν επιτρέπει ούτε χαμαιλεοντισμούς ούτε γελοιότητες. Όταν έχεις να κάνεις με ένα εχθρικό περιβάλλον πολεμάς και τότε ή συμβιβάζεσαι ή νικάς. Τα πολιτικά στρατόπεδα συνεπώς που έχουν αρχίσει ήδη να σχηματοποιούνται με τις εθελοντικές κατατάξεις των μελών τους είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός και η Αριστερά. Με την ουσιαστική διαφορά ότι οι εθελοντές μαχητές της Ελληνικής Φυλής στο Εθνικιστικό Κίνημα είναι απλός ελληνικός λαός με μια καρδιά που πάλλεται από αγάπη για την Ελλάδα ενώ οι εθελοντές του διεθνιστικού στρατοπέδου είναι το κόμμα των πολιτικών κομμάτων που αγαπούν μονάχα τα μικροσυμφέροντά τους.
Στο δικό μας στρατόπεδο της Ελληνικής Ιδέας δεν υπάρχει η έννοια του ατομικού συμφέροντος ούτε το τάξιμο και η προσμονή της βοήθειας από τα ξένα. Στις γραμμές παρατάξεως του Λαϊκού Εθνικισμού υπάρχει η συλλογική δράση αποφασισμένων Ελλήνων που έχουν ταχθεί στον αγώνα λύτρωσης της Ελλάδος και την ισχυροποίησή της αντί ανταλλάγματος και της προσωπικής τους θυσίας. Είναι εκείνοι οι Έλληνες που πιστεύουν στις ρήσεις του Γέρου του Μοριά, του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη πως ό,τι κάνουμε θα το κάνουμε μονάχοι, θα το κάνουμε για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την ελευθερία και πως για τους εχθρούς και τους προσκυνημένους έχουμε μονάχα τσεκούρι και φωτιά. Δεν έχουμε ανάγκη πλούτο υλικό. Τον έχουμε άλλωστε στης ελληνικής γης τα συρτάρια. Έχουμε ανάγκη και απαίτηση αδιαπραγμάτευτη για τις ζωές των παιδιών μας μέσα από το λαμπρό μέλλον της Πατρίδος μας.
Χάρισμά σας λοιπόν «περιούσιοι» νεοταξίτες οι νενέκοι σας. Θα σας τους στείλουμε πεσκέσι. Στη δική μας Μεγάλη Ελλάδα επιλέγουμε τον Πατριωτισμό του Λαϊκού Εθνικισμού. Πετάμε στα σκουπίδια τον λαθραίο δοσιλογισμό της Αριστεράς

Δεν υπάρχουν σχόλια: