Σελίδες

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Το θρασύδειλο ανθρωπάκι ονόματι Λιάνα Κανέλλη.

Κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο τα συναισθήματα που γεννήθηκαν στον Γαβριήλ, τον υιό της Κανέλλη βλέποντας, λέει, την σκηνή στην τηλεόραση και επειδή αυτό το αρνητικό φαινόμενο ανθρώπου, την Κανέλλη,  το «μελέτησα» από πολλού χρόνου θέλω να πάρω θέση.
Απεφάσισε η Κανέλλη, προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις και κλίμα υπέρ της εν όψει και εκλογών, να εμπλέξει στην υπόθεση του χαστουκιού Κασιδιάρη και το 17χρονο παλληκαράκι της για να εμπορευθεί τα συναισθήματα του νεαρού.
Όσοι έχουμε την ηλικία, θυμόμαστε τα βάσανα της Κανέλλη ώσπου να αποκτήσει αυτό το παιδί  το οποίο μέχρι σήμερα το κράτησε στην αφάνεια και καλά έκανε. Την έχω ικανή για όλα με το θράσος που την διακρίνει και την βουλευτική ασυλία να την καλύπτει. Δεν περίμενα όμως αυτόν τον ξεπεσμό! Τόσο πολύ λοιπόν πωρώθηκε  από την πολιτική σ' αυτά τα δεκαεπτά χρόνια η Κανέλλη ώστε να αποφασίσει να παίξει σήμερα με τον ψυχικό κόσμο του νεαρού; Τόσο την υποβίβασε σαν άνθρωπο η ιδεολογία του κομμουνισμού; Τι το ΄θελε γριά γυναίκα να προσχωρήσει στο απάνθρωπο αυτό σύστημα  του ΚΚΕ; Εκτός και αν απεφάσισε να αρχίσει, σιγά - σιγά, την προβολή του για να του φτιάξει προφίλ με σκοπό την αποκατάστασή του οπότε να μας το πει...
Της προτείνω λοιπόν να πάψει να είναι αναίσθητη, να σκέφτεται πιο ανθρώπινα γιατί κι εμείς άνθρωποι είμαστε. Θυμόμαστε και ξέρουμε και μην θελήσει να δοκιμάσει την αντοχή μας γιατί , αυτό κάνει το θρασύδειλο αυτό όψιμο κομμούνι με το όνομα Λιάνα Κανέλλη. Μόνιμα δοκιμάζει την αντοχή μας και εκμεταλλεύεται την ανθρωπιά μας αλλά.... μπάστα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: