Σελίδες

Τρίτη 16 Απριλίου 2013


Ισραηλιτικό ή Εβραϊκό;


 Ο Στράβων ο Αμασεύς έχει απόλυτο δίκιο στο παρακάτω κείμενο να αναρωτιέται επειδή είναι γεγονός ότι οι Εβραίοι παίζουν με τις λέξεις. Έτσι εξυπηρετούνται καλύτερα τα σιωνιστικά τους σχέδια. Έχουν καταφέρει να μονοπωλήσουν την καταγωγή τους σαν ΣΗΜΙΤΕΣ την στιγμή που και όλοι οι άλλοι λαοί γύρω τους είναι ΣΗΜΙΤΕΣ ενώ οι Παλαιστίνιοι , σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη, είναι και αυτοί (εξώγαμα) παιδιά του βρωμερού λάγνου Αβραάμ. Κατάφεραν  να οικειοποιηθούν την έννοια του ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ. Έτσι αν κάποιος στραφεί εναντίον των Εβραίων, έστω και φραστικά, είναι αντισημίτης άσχετα αν αποδεδειγμένα αγωνίζεται για τα συμφέροντα όλων των άλλων σημιτικών λαών.  Κατάφεραν επίσης, να εδραιώσουν την αντίληψη, ιδίως στους ανεγκέφαλους αριστερούς, ότι ο εθνικισμός όλων των άλλων λαών είναι μειονέκτημα και κατάρα ενώ για τον εαυτό τους κράτησαν το δικαίωμα να είναι εθνικιστές - Σιωνιστές εις δόξαν του  ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ. Τέλος κατάφεραν  να περάσουν στους άλλους την αντίληψη του πολυπολιτισμού ενώ κράτησαν για τον εαυτό τους το δικαίωμα της καθαρότητας της φυλής τους αλλά αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα. Στο συγκεκριμένο ερώτημα τώρα, αυτό της επικεφαλίδας, τα πράγματα είναι απλά. Και η λέξη Ισραηλίτης και η λέξη Εβραίος ( και τα παράγωγά τους ισραηλιτικός- εβραϊκός) εκφράζουν το θρήσκευμα ενώ η εθνικότητα αποδίδεται με...
την λέξη ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ. Έτσι λοιπόν ο Εβραίος (ή Ισραηλίτης) που γεννήθηκε στην Ελλάδα είναι Έλληνας Εβραίος (ή Ισραηλίτης) το θρήσκευμα και ότι έχει σχέση με τον Έλληνα Εβραίο λέγεται ισραηλιτικό (ή εβραϊκό) όπως πχ το ισραηλιτικό ή εβραϊκό νεκροταφείο Ιωαννίνων. Από την άλλη και οι Εβραίοι και οι Μωαμεθανοί ή Χριστιανοί που γεννήθηκαν και διαμένουν στο Ισραήλ λέγονται ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ Ισραηλίτες, Μωαμεθανοί ή Χριστιανοί κτλ. Όλα είναι ένα παιχνίδι με τις λέξεις ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ (εθνικότητα) και ΙΣΡΑΗΛΙΤΗΣ (θρήσκευμα) που βολεύει τα σιωνιστικά σχέδια ορισμένων κύκλων και όχι όλων των Εβραίων του κόσμου.
Επειδή μακρηγόρησα και σας κούρασα θέλω να κλείσω με τούτο. Και τον τρίτο ναό του Σολωμόντα να κτίσουν οι Εβραίοι, πάντα Εβραίοι θα είναι. Σύντομα ο νέος ναός (που στην ουσία δεν είναι ναός) θα γίνει συντρίμμια και πάλι οι Εβραίοι θα κλειστούν στα γκέτα των διάφορων κρατών όπου θα λατρεύουν τον αγαπημένο τους θεό. Το ΧΡΗΜΑ                                                                                         
                                   Διαβάστε το κείμενο του Στράβωνα.   «Ήπειρος η πατρίδα μας»


Το επίσημο συντονιστικό όργανο του Ελληνικού Εβραϊσμού είναι το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος (Κ.Ι.Σ.).
Το Κ.Ι.Σ. ιδρύθηκε με νόμο το 1945, μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, με σκοπό την ανασυγκρότηση των κατεστραμμένων από τους Ναζί Ισραηλιτικών Κοινοτήτων της Ελλάδος.
Είναι Ν.Π.Δ.Δ. και υπάγεται στο υπουργείο Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων. Το έργο του επικεντρώνεται στον συντονισμό των δραστηριοτήτων των εβραϊκών Οργανισμών, και σε ενέργειες για την διατήρηση της εβραϊκής πολιτιστικής κληρονομιάς και ιστορίας. Παράλληλα, το ΚΙΣ είναι και το επίσημο όργανο αντιπροσώπευσης των Εβραϊκών Οργανισμών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Ας αναλογισθεί ο αναγνώστης τις αντιφάσεις. Τί είναι ο ΚΙΣ; Εθνικόν ή θρησκευτικόν συμβούλιον;
Από την μία αναφέρεται ως Κ.Ι.Σ. (Ισραηλιτικό δηλαδή) και από την άλλη αναφέρεται στις Εβραϊκές κοινότητες.
Μα ο Εβραίος είναι θρησκευτικός όρος. Κάποιος είναι Εβραίος τῳ θρησκεύμᾳ.
Τι δουλεία έχει το Κ.Ι.Σ. να «χώνεται» σε υποθέσεις θρησκευτικές;
Το Ισραήλ είναι περήφανο για την ανεξιθρησκεία και τον πλουραλισμό του και θα συνεχίσει να προστατεύει την ανεξιθρησκεία όλων.
Μπενιαμίν Νετανιάχου
Μα εάν το Ισραήλ είναι υπερήφανον για την ανεξιθρησκεία του τότε... γιατί ανέχεται να υπάρχει ένας οργανισμός στην Ελλάδα που φέρει το όνομα Κ.Ι.Σ. (Ισραηλιτικό δηλαδή εθνικό) και να ταυτίζει εαυτόν με ένα συγκεκριμένο θρήσκευμα; Ή λοιπόν δεν υπάρχει ανεξιθρησκεία στο Ισραήλ και είναι όλοι Εβραίοι ή υπάρχει ανεξιθρησκεία και το ΚΙΣ πρέπει να αλλάξει το όνομά του σε Κ.Ε.Σ. (Κεντικόν Εβραϊκόν Συμβούλιον).
Ας μας πουν τι είναι προτού μας κάνουν παρατηρήσεις περί ανεξιθρησκίας στην Ελλάδα. Είναι εθνικόν συμβούλιον ή θρησκευτικόν;
Αν μάλιστα είναι εθνικόν (ΚΙΣ: Κεντρικόν Ισραηλιτικόν Συμβούλιον | το ξαναγράφω για να το δούμε και να το προσέξουμε) τότε τι δουλειά έχει στο Υπουργείον Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων;
Δεν θα έπρεπε ως συμβούλιον των Ισραηλιτών να αναφέρεται στο Υπουργείον Εξωτερικών;
Εκτός εάν το Εθνικής (Παιδείας και Θρησκευμάτων) υποκρύπτει ότι το Εθνικόν στην Ελλάδα είναι ταυτόσημον με το Ισραηλιτικόν.
Σε κάθε περίπτωσι ας μας ξεκαθαρίσουν τί είναι και γιατί είναι ένας εθνικός οργανισμός Ισραηλιτικός ΝΠΔΔ στην Ελλάδα.
Αν πάλι Ισραήλ και Εβραϊσμός είναι ταυτόσημες έννοιες, αν δηλαδή η Εβραϊκή είναι Εθνική θρησκεία των Ισραηλιτών, τότε τι δουλειά έχουν οι Εβραίοι στην Ελλάδα δεδομένου ότι η Εβραϊκή εσχατολογία είναι εθνική, δηλαδή δυνάμει εχθρική για όλα τα άλλα έθνη; Για γιατί ενώ βρίσκεται στην Ελλάδα υπό τον εθνικόν μανδύα του ΚΙΣ να είναι Νομικόν Πρόσωπον Δημοσίου Δικαίου;
Ας μας ξεκαθαρίσουν πρώτα τι είναι και μετά ας κάνουν παρατηρήσεις. Είναι Εβραίοι στο ΚΙΣ ή Ισραηλίτες; Αν είναι Ισραηλίτες τότε δεν είναι Έλληνες άρα ή είναι μετανάστες πολιτογραφημένοι Έλληνες ή εισβολείς.
Φρονώ ότι η εντιμοτέρα στάσις του ΚΙΣ θα είναι η μετονομασία του σε ΚΕΣ (Κεντρικόν Εβραϊκόν Συμβούλιον) γιατί διαφορετικά μάλλον πείθει ότι στο Ισραήλ δεν υπάρχει ανεξιθρησκεία και δεν βρίσκω τον λόγο να υπάρχει στην Ελλάδα.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: