Σελίδες

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Εκτελέσεις στην κομμουνιστική Κίνα...
Έκθεση σοκ αναφέρει χιλιάδες μυστικές εκτελέσεις ετησίως στην ΚίναΠροσωπικά θα διαφωνήσω εν μέρει με τον τίτλο του παρακάτω κειμένου που πήρα από το «ΕΘΕΛ-ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ» και που μιλά για κομμουνιστική παράνοια λόγω των χιλιάδων εκτελέσεων που γίνονται ετησίως στην κομμουνιστική Κίνα. Πιστεύω ότι η θανατική ποινή είναι απαραίτητο εργαλείο σε μια ευνομούμενη πολιτεία που σέβεται τους πολίτες της. Είναι απαραίτητη για την αντιμετώπιση εγκλημάτων  όπως η εμπορία ναρκωτικών, η παιδοφιλία, η διασπάθιση δημοσίου χρήματος και οπωσδήποτε η εσχάτη προδοσία. Επίσης να εκτελούνται οι κατά συρροήν δολοφόνοι. 
Να έχω τις αντιρρήσεις μου σε ότι αφορά την επιβολή ποινής με συνοπτικές διαδικασίες μάλιστα. Να  μην διεξάγονται εικονικές δίκες επίσης. Να μην διαπομπεύονται οι προς εκτέλεση σε γήπεδα με την παρουσία κόσμου όπως δείχνει η φωτογραφία ή να γίνονται οι εκτελέσεις παρουσία θεατών, αν και αυτό είναι θέμα κουλτούρας, βεβαίως. Αλλά οι εγκληματίες των ειδικών κατηγοριών που προανέφερα πρέπει να...
εκτελούνται! ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!!!
Ακολουθεί το κείμενο του φιλικού ιστολογίου.           «Ήπειρος, η πατρίδα μας»



Κομμουνιστική Παράνοια: Χιλιάδες μυστικές εκτελέσεις ετησίως στην Κίνα!!! (Άλλος ένας κομμουνιστικός παράδεισος...)

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του Business Insider, πιστεύεται ότι η Κίνα προχώρησε σε εκτελέσεις χιλιάδων ατόμων τη χρονιά που μας πέρασε, με την κυβέρνησή της να αρνείται να δώσει ακριβή νούμερα.
Η κινεζική κυβέρνηση εξακολουθεί να επιβάλλει θανατικές ποινές για εγκλήματα, όπως η διακίνηση ναρκωτικών και οι οικονομικές ατασθαλίες, έπειτα από τη διεξαγωγή συνοπτικών, εικονικών δικών.

Σύμφωνα με δηλώσεις της Κινέζας επικεφαλής του παρακλαδιού της Διεθνούς Αμνηστίας στο Χονγκ Κονγκ στο ραδιοφωνικό σταθμό Radio Free Asia, η Κίνα δεν έχει προβεί στη δημοσιοποίηση καμίας πληροφορίας σχετικά με τις εκτελέσεις που έλαβαν χώρα μέσα στο 2008 και το 2009.
Επιπλέον, ανέφερε ότι η Κίνα επιδίδεται σε αφαίρεση οργάνων από τα νεκρά σώματα των εκτελεσθέντων κρατούμενων.

Πέρυσι, οι εκτελέσεις έφτασαν παγκοσμίως τις 682, με τις περισσότερες να έχουν λάβει χώρα στην Κίνα, το Ιράν, το Ιράκ, τη Σαουδική Αραβία και τις ΗΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: