Σελίδες

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Οι εβραίοι πάντοτε έναν θεό λάτρευαν. Τον χρυσό! Είτε υπό μορφή μοσχαριού (επί Μωυσή), είτε υπό μορφή τραπεζογραμματίων σήμερα.


Την είδηση την διαβάσατε. Ο εβραϊκού θρησκεύματος εφοπλιστής, τραπεζίτης   και ιδιοκτήτης-εκδότης του «Ελεύθερου Τύπου Ρέστης τα έκανε πλακάκια  με το Ιράν σε μια συμφωνία ύψους € ενός δις. Να δείτε που το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο θα πέσει από τα σύννεφα! Δεν εγνώριζε τίποτε από τις κινήσεις του διακεκριμένου μέλους του και οικονομικού ευεργέτη του!!!! Και τώρα που τις έμαθε θα καταδικάσει άραγε τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του  ή θα της ευλογήσει μια και  στην πάγια τακτική του εβραϊσμού προβλέπεται η εκμετάλλευση των πάντων, πλην Εβραίων βέβαια, χωρίς αναστολές και ενδοιασμούς; Αποκλείεται να τις καταδικάσει  και μάλλον ο Ρέστης ενήργησε με τις ευλογίες του ΚΙΣ αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι ο μόνος θεός που λατρεύει διαχρονικά ο απανταχού Εβραίος είναι ο χρυσός είτε υπό μορφήν μόσχου (επί Μωυσή) είτε υπό μορφή τραπεζογραμματίων σήμερα. Εκμεταλλεύονται την δεινή θέση του Ιράν, το οποίο όχι μόνο απειλούν με πόλεμο αλλά και το διασύρουν στην παγκόσμια κοινότητα ενώ με δολιοφθορές καταστρέφουν την οικονομία  και την άμυνά του, για να του πουλήσουν εκδούλευση χρησιμοποιώντας την ελληνική ιθαγένεια και υπηκοότητα που τους παρέχει
το ελληνικό κράτος. Και έχουν το θράσος οι γελοίοι να λένε ότι η Ελλάδα μαζί με την υπόλοιπη ανθρωπότητα τους κατατρέχει. Και επιβάλλουν νόμους κατά της δήθεν ρατσιστικής βίας αυτοί που θεωρούν τον εαυτό τους τον εκλεκτό λαό του ιδιωτικού και βάρβαρου θεού τους Γιεχοβά (ο δικό μας, ο χριστιανικός Θεός  καμμία σχέση δεν έχει με τον αιμοσταγή Γιεχοβά), κατά της άρνησης του καπελωμένου από αυτούς ολοκαυτώματος την στιγμή που   διαπράττουν γενοκτονία κατά του επίσης σημιτικού λαού των Παλαιστινίων , και οτιδήποτε σκεφθούν ότι βλάπτει την ρυπαρή ράτσα τους, όπως ακριβώς κάνουν με την απομάκρυνση από το Ισραήλ των μαύρων Εβραίων, μήπως και τους μολύνουν, μη δίνοντάς τους την ισραηλινή υπηκοότητα.  Πέρασε όμως ο καιρός και άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Και να καταφέρουν να αναγείρουν εκ νέου τον ναό του Σολομώντα, και να οπλίσει για άλλη μια φορά η σημερινή υπερδύναμη (όπως η τότε) «την σφεντόνα» του Δαυίδ,  η μοίρα τους είναι προδιαγεγραμμένη. Θα ξαναζήσουν τα γκέτο των πολιτισμένων λαών ονειρευόμενοι την ανέγερση του τέταρτου, πέμπτου.... ναού τους στην Ιερουσαλήμ ραδιουργώντας  και συνωμοτώντας    κατά των λαών και των εθνών που θα τους ανέχονται φιλοξενώντας τους.

 «Ήπειρος, η πατρίδα μας»


Δεν υπάρχουν σχόλια: