Σελίδες

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Αφιερωμένο σε σας «μικρόψυχα πολιτικά περιττώματα» της αριστεράς και τους κεντρώους και δεξιούς συνοδοιπόρους σας.

Την είδηση μπορείτε να την διαβάσετε στο «Αγιορείτικο Βήμα» και αφορά τους δύο απαχθέντες μητροπολίτες. Εγώ θα σταθώ στα «θεάρεστα» λόγια  του ισλαμοφασίστα πολιτικού και θρησκευτικού (;) ηγέτη των απαγωγέων  σεΐχη Ιμπραήμ Αλ Ζάουμπ. 
«...ο  Θεός είπε ότι όποιος ομολογεί ότι οι 3 Θεότητες είναι ο Θεός διαπράττει αμαρτία όπως και αμαρτία έχουν αυτοί που ισχυρίζονται ότι ο Ιησούς είναι ο γιος της Μαρίας.
Ο Θεός έδωσε εντολή σε σένα Προφήτη να σκοτώσεις τους αμαρτωλούς και τους κλέφτες και να τους στείλεις στην Κόλαση κηρύσσοντας τους Τζιχάντ. Έτσι λοιπόν εμείς στην οργάνωση του « αλ Χιζμπ αλ Ταγουιντ αλ Ισλάμι » και στο όνομα αυτής της οργάνωσης και εν ονόματι των Σαλαφιστών και στο όνομα όλων των Μουσουλμάνων Σαλαφιστών σας καλούμε να εφαρμόσετε την Σαρία, το Νόμο του Θεού επί των δύο επισκόπων και σ΄όλους τους απαχθέντες και δεν θα λογοδοτήσουμε για τον Λόγο του Θεού που προβλέπει θάνατο κάθε απίστου (καφίρ ) και δεν φοβόμαστε ότι ο Θεός θα μας κατηγορήσει γι αυτό.

Έχει κηρυχθεί Τζιχάντ στις πόλεις Χομς και Αλ Κουσέιρ στη Συρία και θα καθαρθούν όλα τα κράτη από τους απίστους στο Όνομα του Θεού.Ο Σουνισμός θα ναι η μόνη θρησκεία...».
Και έρχεστε εσείς αλήτες πολιτικάντηδες και σεις μεγαλοεκδότες, μεγαλοκαναλάρχες- μεγαλοεργολάβοι να χαρακτηρίσετε εμένα, τον απλό Έλληνα πολίτη, ρατσιστή  επειδή αμύνομαι  στην χώρα μου ενάντια σε  τέτοιου είδους  απειλητικές συμπεριφορές φανατισμένων μουλάδων που
έχουν καταλάβει την πατρίδα  μου χωρίς πόλεμο, με την ανοχή σας επειδή εξυπηρετούν τα άνομα  πολιτικά και οικονομικά σχέδιά σας.
Και καλά... Εσείς οι αριστεροί πουλημένα τομάρια μια ζωή. Κομπλεξικά άτομα που βγάζετε την κατωτερότητά σας δήθεν συμπάσχοντες  με τους «αναξιοπαθούντες» της γης, δουλοπρεπή ανθρωπάκια που το μόνο πολιτικό σύστημα που σας ταιριάζει είναι η «δικτατορία του προλεταριάτου» γιατί χωρίς δικτατορία  δεν αντέχετε, γιατί χωρίς αφέντη στον σβέρκο σας δεν μπορείτε να ζήσετε ούτε στιγμή και όταν χάνετε τον έναν (Στάλιν) τρέχετε να δηλώσετε υποταγή στον άλλον (Τσώρτσιλ, Ομπάμα, Μέρκελ, διάβολο και τρίβολο). Είστε τόσο κομπλεξικοί που, γνωρίζοντας σαφώς ότι είστε ελλειμματικές προσωπικότητες, βλέπετε σε όλους τους ανά την γη αναξιοπαθούντες τον εαυτό σας και συμπάσχετε (αλήθεια τώρα, συμπάσχετε;) μαζί τους, ερχόμενοι σε πλήρη αντίθεση με την πλειοψηφία των Ελλήνων και κατά βάθος και με τον ίδιο σας τον εαυτό. Είστε αξιολύπητοι και θα μπορούσαμε να σας ανεχθούμε αν δεν είσαστε τόσο επικίνδυνοι για τους εαυτούς σας αλλά και για όλους εμάς όπως αποδεικνύεται με την τελευταία  προβοκατόρικη προσπάθειά σας να ξεσηκώσετε τα στίφη των απολίτιστων ισλαμοφασιστών στην Αθήνα αλλά και με τις πρόσφατες  δηλώσεις Σλαβόϊ Ζίζεκ περί απαναφοράς των γκούλαγκς οι οποίες μάλιστα έτυχαν και της αποδοχής του mr Alexis.
Εσείς όμως  κεντροαριστεροί, κεντροδεξιοί ή και δεξιοί συνοδοιπόροι; Για σας  τι να πω; 
Μπορεί βέβαια να αναφέρεται στην εποχή του 1965 αλλά φαίνεται ότι δεν έχει αλλάξει τίποτε από τότε και σας περιγράφει επακριβώς σε σκάνδαλο της εποχής ο Γιάννης  ο Κάτρης στο βιβλίο του « Η Γέννεση του Νεοφασισμού» όπου στην σελίδα 39 αναφέρει: «... Η υπόθεση ήταν της τάξεως πολλών εκατομμυρίων δολλαρίων  οι δε όροι της συμφωνίας εκρίνοντο τελείως ασύμφοροι  για την Ελλάδα. Οι πράχτορες της Ρωσίας (ανεπίληπτοι υπερδεξιοί παράγοντες της ελληνικής οικονομικής ολιγαρχίας) είχαν εξαγοράσει υπουργούς και βουλευτές της Δεξιάς και του Κέντρου...»  Της αριστεράς δεν χρειαζόταν γιατί, έτσι και αλλιώς, ήταν εξαγορασμένοι προδότες.
Αυτοί είστε κύριοι της κεντροαριστεράς, κεντροδεξιάς και ακόμη-ακόμη και της δεξιάς. Πουλημένα τομάρια είστε και το ξέρετε. Γι αυτό οι Χριστοφοράκοι της SIEMENS! Γι αυτό υπογράφατε στα διάφορα ΚΥΣΕΑ ότι σας έφερνε ο Άκης, ο Γιάννος και ο κάθε Άκης και κάθε Γιάννος. Γι αυτό υπογράψατε τα Μνημόνια χωρίς να τα διαβάσετε. Γιατί να τα διαβάσετε άλλωστε αφού ο δικός σας ρόλος δεν είναι να διαβάζετε τους νόμους πριν τους ψηφίσετε, άσε που οι περισσότεροι από σας, και να διαβάζατε τα προς ψήφιση νομοσχέδια, δεν θα τα καταλαβαίνατε!
 «Μίσθιοι» είστε και της αρχής «εν τη παλάμη και ούτω βοήσωμεν». «Ρίξτε τα, και εμείς θα ψηφίζουμε». «Στάξτε τα και εμείς, αντί να διαβάσουμε το μνημόνιο, θα βλέπουμε μπάλα καθισμένοι στις καρέκλες του καφενείου που λέγεται  Βουλή».
Και σεις είστε αξιολύπητοι αλλά, ειδικά εσάς, δεν μπορούμε να σας ανεχθούμε άλλο γιατί  εσείς είστε πιο επικίνδυνοι  για εμάς. Εσείς τα αργύρια της προδοσίας τα μεταφέρατε σε of shore  και σε τράπεζες του εξωτερικού και «δέσατε τον γάϊδαρό σας». Εμείς όμως; Εμείς πληρώνουμε τα αποτελέσματα της ανεπάρκειας και της βουλιμίας σας χάνοντας εκτός από την υπερηφάνεια, την υπόληψή μας και το δικαίωμα να θεωρούμε τον εαυτό μας ελεύθερο άνθρωπο.  Αρκετά υποφέραμε σαν άτομα και σαν λαός από τον ερασιτεχνισμό, την ανικανότητα και την ανεπάρκειά σας στην ενασχόλησή σας με τα πολιτικά πράγματα.  
Και ειδικά από εσάς τους «ανεπίληπτους "υπερδεξιούς" υπηρέτες ξένων συμφερόντων» που έχετε το θράσος να λέγεστε «σάρκα από την σάρκα μας» και «αίμα από το αίμα μας»....


Ήπειρος, η πατρίδα μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια: