Σελίδες

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ ΕΥΑΓ. ΛΑΜΠΑΚΗΣ: ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ… ΑΝΔΡΟΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ!

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ  ΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ
Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών επιφύλαξε ασυνήθιστα θερμή υποδοχή στον Τούρκο ηγέτη Νταγίπ Ερντογάν και συνομίλησε μαζί του για έξι ολόκληρες ώρες!!!

Ο Τούρκος ηγέτης πρότεινε να επανέλθει το θέμα της επανένωσης της Κύπρου με απίστευτα δεδομένα, όπως π.χ να παραμείνει ο Τουρκικός στρατός στο νησί ενώ Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών συνεχίζει να αμφισβητεί ευθέως τα σύνορα στο Αιγαίο.


Στην Θράκη το παιχνίδι του Προξενείου και της "Τουρκικής ένωσης Θράκης" συνεχίζεται με ολοένα και πιεστικότερους ρυθμούς.  

Την ώρα που γίνονται όλα αυτά γύρω μας, οι Τούρκοι δέχονται ανέλπιστα ένα νέο πολύτιμο για αυτούς δώρο, (το δεύτερο μέσα σε δύο χρόνια) από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Ευάγγελο Λαμπάκη.Μετά την προ 2 ετών γνωστή ιστορική γκάφα για την ανεξαρτητοποίηση της Θράκης που χαροποίησε ιδιαίτερα τα Τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο Δήμαρχος ξαναχτύπησε με ακόμη χειρότερο τρόπο.

Σε ομιλία του σε Τούρκους πολίτες στην Κωνσταντινούπολη τους προσφώνησε ως "Θρακιώτες".

Πρόκειται για λίαν επικίνδυνη και ανιστόρητη τοποθέτηση που υποδηλώνει σαφώς, παντελή έλλειψη εθνικής αυτογνωσίας.
Για δεκαετίες η πατρίδα μας διακηρύττει ότι τα μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας στην Θράκη δεν είναι Τούρκοι αλλά Έλληνες πολίτες μουσουλμάνοι.

Ο  Βαγγέλης Λαμπάκης, με μια απλή του δήλωση, "καταργεί" από μόνος του τα σύνορα, βαφτίζοντας Θρακιώτες τα...20 εκατομμύρια των Τούρκων που ζουν πλέον στην Ανατολική Θράκη. 


Έλεος! 

Αν πάει στα Σκόπια για την τουριστική προβολή του Δήμου, είναι ικανός να πει "έχουμε την χαρά να καλέσουμε εσάς τους Μακεδόνες να επισκεφτείτε την Θράκη για να την γνωρίσετε καλύτερα".

Τελικά σε αυτή τη χώρα ποιος κάνει εξωτερική πολιτική ;


Θανάσης  Ζωγράφος
Μέλος της Ε. Σ. Διαδικτύου 

Δεν υπάρχουν σχόλια: