Σελίδες

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΚΥΠΡΟΣ. Ρεντίκολο, με ένα Προεδρικό μηδενικής σοβαρότητας και επονείδιστου βαθμού αναξιοπιστίας, χειρότερο ακόμα κι απ’ του… Χριστόφια!!!

Α Π Ο Ρ Ι Α Σ ΑΞΙΟΝ για έναν λαό, ο οποίος υποβάλλεται σε αλλεπάλληλους εξευτελισμούς και δεν αξιώθηκε εισέτι να ΄xει έναν ηγέτη που, εάν δεν μπορεί να τον κάνει υπερήφανο, τουλάχιστον να διασώζει όσο μπορεί την αξιοπρέπειά του και, επιτέλους, να μην τον εξευτελίζει: Απορίας άξιον, μετά και τη χθεσινή συνάντηση του προέδρου Αναστασιάδη με τον Ντάουνερ των ΗΕ, όπου:
- ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ στα σκέλια ο αρχηγός του κράτους κατάπιε τις ψευτιές που γραπτώς ανακοίνωνε, ψευδόμενος έναντι πάντων, ο κυβερνητικός του εκπρόσωπος Χρ. Στυλιανίδης την Πέμπτη 16 Μαΐου ότι, δήθεν, μόλις εκείνο το πρωί είχε λάβει από τα ΗΕ το 77σέλιδο Έγγραφο Ντάουνερ και μάλιστα… «κατόπιν αιτήματος του ιδίου του Προέδρου της Δημοκρατίας»(!!!), ενώ χθες παραδέχθηκε πως το έλαβε 30 Απριλίου, αποκρύπτοντάς το επί 16 μέρες και, όπου:
- ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ στα σκέλια έκανε γαργάρα και δεν είπε λέξη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για την μπουμπουνιστή στα ΜΜΕ επιστολή που έστειλε, ως αρχηγός κράτους, στον
Γ.Γρ. του ΟΗΕ την Παρασκευή 17 Μαΐου εναντίον του Ντάουνερ κι εναντίον τής εκ μέρους μελών τής ομάδας Ντάουνερ, «υπονόμευσης» τής προεδρικής του «αξιοπιστίας»…
Π Ο Σ Ο ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ αισθάνονται, άραγε, ή, αντίθετα, πόσο ντρέπονται, ή και νιώθουν προσωπικά εξευτελισμένοι, από τις τοιούτου είδους επιδόσεις του προέδρου Αναστασιάδη και του στενότερου αυτού συνεργάτη Στυλιανίδη:
(α) Οι υπουργοί του, Κασουλίδης, Χάσικος, Μητσόπουλος και λοιποί τού ΔηΣυ με τους Κουγιαλο-κενεβέζους και Φωτιου-τάδε τών ΔηΚο-Ευρωκο;
(β) Η υπό τον Αβέρωφ ηγεσία και κοινοβουλευτική ομάς του ΔηΣυ;
(γ) Οι υπό τους Καρογιάν - Συλλούρη λοιποί βουλευτές της συγκυβέρνησης;
(δ) Όλη η υπόλοιπη βουλή, με τον Πρόεδρο Ομήρου και τους επικεφαλής των κοινοβουλευτικών της ομάδων και των κοινοβουλευτικών της επιτροπών και κάθε βουλευτής χωριστά και κάθε άλλος αξιωματούχος αυτού του κράτους;
(ε) Ένας έκαστος προσωπικά κι όλοι μαζί οι μεταδίδοντες όλ’ αυτά δημοσιογράφοι των ΜΜΕ, ιδίως οι των αναστασιαδικότερων ΜΜΕ, επίδοξοι - ίσως τύχουν - προεδρικών επιδαψιλεύσεων διορισμού όπως τέσσερις, ήδη, τέως δημοσιογράφοι, σιτιζόμενοι στο Προεδρικό και:
(στ) Όλοι οι πολίτες, είτε ψήφισαν είτε δεν ψήφισαν τον συγκεκριμένο ΠτΔ;
Μ Ε ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ αντικρίζουμε ο ένας τον άλλον, έναντι του Ντάουνερ και των Τούρκων, που γίναμε κυριολεκτικά ρεντίκολο; Με ένα Προεδρικό μηδενικής σοβαρότητας και επονείδιστου βαθμού αναξιοπιστίας. Με ένα Προεδρικό του οποίου ο προϊστάμενος κρίνει πως «ορθώς» οι υφιστάμενοί του δεν τον ενημέρωσαν επί 16 μέρες για το 77σελιδο Έγγραφο Ντάουνερ!!! Ε, λοιπόν, αυτό το Προεδρικό αποδεικνύεται, δυστυχώς, ότι έχει πλέον όλα τα «προσόντα» για να διαπράξει πολλαπλάσια και ολεθριότερα Μαρί. Προεδρικό χειρότερο ακόμα κι απ’ του… Χριστόφια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: