Σελίδες

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Σήκω Στάλιν να τους δεις! 
Κνίτες αφρικανικής εσοδείας χορεύουν χάρλεμ σέικ - Διαφημίσεις των ληστρικών τραπεζών στην επίσημη κομματική εφημερίδα του ΚΚΕ.

«Γέμισε από μαθητές το θεατράκι της Γκράβας στο Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ», βροντοφωνάζει η επίσημη ιστοσελίδα των θαυμαστών του Στάλιν.
Ανοίγουμε, λοιπόν, τις φωτογραφίες που οι ίδιοι παραθέτουν και παρατηρούμε τα εξής:
1ον) Στο «γεμάτο» θεατράκι είναι τρεις κι ο κούκος.
2ον) Ναι αλλά, ποιος κούκος; Ο… αφρικανικός κούκος, καθώς όπως βλέπουμε οι κνίτες νέας εσοδείας είναι κατάμαυροι αφρικανοί! Εκτός κι αν μας γελάνε τα ματάκια μας και είναι τίποτα ντόπιοι κνίτες βαμμένοι με… φούμο, σε ένδειξη «συμπαράστασης και αλληλεγγύης στα βάσανα των μεταναστών».
3ον) Αλλά και το συγκρότημα που ψυχαγωγεί τους κνίτες είναι… αφρικανικό. Τα ταμ-ταμ σύντροφοι γιατί δεν τα φωτογραφίσατε;
4ον) Τέλος, βλέπουμε τους μαύρους κνίτες να χορεύουν… χάρλεμ σέικ!

Λίγες μέρες πριν το ΚΚΕ (καπιταλιστικό κόμμα Ελλάδος) άλλαξε... γενικό γραμματέα. Έτσι αποχαιρετήσαμε την σταλινική δεινόσαυρο Αλέκα Παπαρήγα και την θέση της στον αγώνα υπέρ των εργαζόμενων(;) ή καλύτερα υπέρ των τραπεζών ανέλαβε ο ανεπάγγελτος Δημήτρης Κουτσούμπας.
Στον Κυριακάτικο Ριζοσπάστη (28/04/2013) είδαμε στο οπισθόφυλλο να φιγουράρει μια τεράστια διαφήμιση της EUROBANK. Στον αντικαπιταλιστικό έντυπο μαχητή ριζοσπάστη, υπήρχε ολοσέλιδη διαφήμιση της τράπεζας που είναι συμφερόντων του Λάτση, νούμερο 464 στην λίστα με τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο. Σημειώνουμε ότι η Τυποεκδοτική Α.Ε. και το κόμμα του λαού προέβησαν σε απολύσεις εργαζομένων λίγες μέρες πριν την εργατική Πρωτομαγιά χωρίς φυσικά να ανοίξει ρουθούνι και χωρίς κανένας από τους χορτάτους συνδικαληστές του Π.Α.ΜΕ να μιλήσει.

Ε ρε Γκούλαγκ που σας χρειάζεται!
http://ethnikismos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια: