Σελίδες

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΥ Ακτιβιστής στις ΗΠΑ «για τις ψήφους τα κάνουμε όλα»


Ένας από τους κορυφαίους υπερασπιστές των "δικαιωμάτων των μεταναστών" στις ΗΠΑ, ο ακτιβιστής και ηγέτης τουΔημοκρατικού Σοσιαλιστικού Κόμματος της Αμερικής, μαρξιστής, Αμερικανο-Μεξικάνος Eliseo Medina, παραδέχεται ότι η αμνηστεία στους λαθρομετανάστες δεν έχει να κάνει με την «συμπόνια» ή με την οικονομία – αλλά με την πολιτική ενδυνάμωση της αριστεράς.
Ο Medina βλέπει ότι η παροχή αμνηστίας και δικαιώματος ψήφου στους παράνομους μετανάστες θα είναι η απαρχή μιας «κυβέρνησης συνασπισμού για μακρό χρονικό διάστημα». 
Στο «προοδευτικό» συνέδριο με τον τίτλο «Το Μέλλον της Αμερικής Τώρα!» που έγινε στην Ουάσιγκτον, DC στις 2 Ιουνίου, 2009, ο Διεθνής Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Eliseo Medina απευθύνθηκε στους σύνεδρους σχετικά με την αναγκαιότητα συνολικής μεταρρύθμισης της μεταναστευτικής πολιτικής. 
Μιλώντας σε ισπανόφωνους ψηφοφόρους, ο Medina είπε ότι «όταν ψήφισαν το Νοέμβριο, (στις αμερικάνικες προεδρικές εκλογές) ψήφισαν με συντριπτική πλειοψηφία προοδευτικούς υποψηφίους. Ο Μπαράκ Ομπάμα πήρε δύο
στους τρεις νέους ψηφοφόρους». 
Πιστεύω λοιπόν ότι υπάρχουν δύο πράγματα που έχουν σημασία για την ‘προοδευτική’ κοινότητα. Νούμερο ένα, εάν θέλουμε να επεκτείνουμε αυτό το εκλογικό σώμα ώστε να κερδίσει, η προοδευτική κοινότητα πρέπει να είναι σταθερά στο πλευρό των μεταναστών, που θα επεκτείνουν και θα στερεοποιήσουν την προοδευτική συμμαχία, για το μέλλον ... 
Όταν είσαι στη μέση ενός αγώνα για τη ζωή σου, θα θυμάσαι ποιος ήταν εκεί μαζί σου. Και οι μετανάστες ποντάρουν στους ‘προοδευτικούς’ να το κάνουν αυτό. 
Νούμερο δύο. "Έχουμε τη μεταρρύθμιση των νόμων περί μετανάστευσης, που βάζει 12 εκατομμύρια ανθρώπους σε τροχιά για την υπηκοότητα και τελικά για παροχή δικαιώματος ψήφου". Μπορείτε να φανταστείτε αν έχουμε, ακόμη και την ίδια αναλογία, δύο στους τρεις; Αν έχουμε οκτώ εκατομμύρια νέους ψηφοφόρους οι οποίοι ενδιαφέρονται για ...... και θα ψηφίσουν. Θα είναι η δημιουργία ενός κυβερνητικού συνασπισμού για μακρό χρονικό διάστημα, όχι μόνο για μια εκλογική περίοδο ... 
Εάν δοθεί δικαίωμα ψήφου στους λαθρομετανάστες, δεν θα υπάρξει πιθανώς ποτέ ξανά άλλος Ρεπουμπλικάνος (ή συντηρητικός πρόεδρος) στην Αμερική. 
Οι Δημοκρατικοί και οι μαρξιστές αφέντες τους στα εργατικά συνδικάτα θα γίνουν η μόνιμη άρχουσα τάξη της Αμερικής. 
ΚΟ: Φυσικά, τα ίδια ισχύουν για όλη τη πολυπολιτισμική «Δύση». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: