Σκόπια.
«Η ιστορική ‘ανάπλαση’ απαιτεί τη δημιουργία μιας λεγόμενης «μακεδονικής εθνικής ταυτότητας» και συνεχίζεται αυτή η κρίση της ταυτότητας με την γεωργική παραγωγή στην πρώην γιουγκοσλαβική Δημοκρατία», γράφει χαρακτηριστικά το βουλγαρικό πρακτορείο Φόκους.
Στον εθνικό κατάλογο της χώρας αυτής, όπως δημοσιεύθηκε από την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, περιέχονται οι νέες ποικιλίες σιταριού και κριθαριού που έχουν ονομασθεί «Γκότσε» [από τον Γκότσε Ντέλτσεφ], «Αλέξανδρος», «Αιγαίο» κλπ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα των Σκοπίων «Dnevnik» το πιο νόστιμο και όμορφο ψωμί φτιάχνεται από τις ποικιλίες «Γκότσε», «Αλέξανδρος» και «Αιγαίο».
Το πρόβλημα εμβαθύνετε στα Σκόπια με την πρόθεση τους να ονομάσουν και με άλλα ιστορικά ονόματα τις νέες ποικιλίες πολλών φυτών, σημειώνει το βουλγαρικό δημοσίευμα.
«Η ιστορική ‘ανάπλαση’ απαιτεί τη δημιουργία μιας λεγόμενης «μακεδονικής εθνικής ταυτότητας» και συνεχίζεται αυτή η κρίση της ταυτότητας με την γεωργική παραγωγή στην πρώην γιουγκοσλαβική Δημοκρατία», γράφει χαρακτηριστικά το βουλγαρικό πρακτορείο Φόκους.
Στον εθνικό κατάλογο της χώρας αυτής, όπως δημοσιεύθηκε από την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, περιέχονται οι νέες ποικιλίες σιταριού και κριθαριού που έχουν ονομασθεί «Γκότσε» [από τον Γκότσε Ντέλτσεφ], «Αλέξανδρος», «Αιγαίο» κλπ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα των Σκοπίων «Dnevnik» το πιο νόστιμο και όμορφο ψωμί φτιάχνεται από τις ποικιλίες «Γκότσε», «Αλέξανδρος» και «Αιγαίο».
Το πρόβλημα εμβαθύνετε στα Σκόπια με την πρόθεση τους να ονομάσουν και με άλλα ιστορικά ονόματα τις νέες ποικιλίες πολλών φυτών, σημειώνει το βουλγαρικό δημοσίευμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου