Σελίδες

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Ποιος θα αποφασίσει αν είναι πολιτικό ή νομικό το πρόβλημα της Χρυσής Αυγής; Ότι και να είναι, γιατί δεν είναι εξ ίσου και της άκρας αριστεράς; Υποτιμάτε την νοημοσύνη μας!

Πολιτικό είναι λοιπόν το πρόβλημα του ναζισμού και όχι νομικό και απ' ότι φαίνεται δεν υπάρχει πολιτικό θέμα με τον κομμουνισμό!

Για κάποιους στην Ελλάδα μπορεί να υπάρχει άνετα «άκρα αριστερά» και να δρα υπό την κάλυψη του πολιτικού κόσμου αλλά δεν μπορεί να υπάρχει «άκρα δεξιά».

Δεν το σηκώνει «ο πολιτισμός μας». Τίνος ο πολιτισμός άραγε;

Ναι, είχαν ξεφύγει αυτοί της Χρυσής Αυγής και έπρεπε να είναι πιο «κόσμιοι» αλλά δεν είχαν ξεφύγει όσο αυτοί της «άκρας αριστεράς» με τις εβδομήτα τρεις (73) δολοφονίες, ληστείες, εμπρησμούς κ.ά. τέτοια επαναστατικά υπό την κάλυψη κομμάτων αριστεράς και κέντρου που δήθεν επισήμως κατεδίκαζαν ενώ στην ουσία τους επιδοκίμαζαν χαϊδεύοντάς τους.

Έπρεπε να είναι πιο κόσμιοι αυτοί της ΧΑ και δεν αντιδικεί κανένας αλλά τουλάχιστον δεν δημιούργησαν « ένοπλες μυστικές οργανώσεις» για να «απονέμουν δικαιοσύνη» και να «μάχονται για την δημοκρατία τους» όπως έκαναν οι φανεροί και κρυφοί  νοσταλγοί του αλήστου μνήμης σταλινισμού και των μεθόδων του καταπνίγοντας κάθε φορά, σε κάθε δολοφονία της 17Ν, την άγρια χαρά που τους πλημμύριζε. 
Δεν μπορούσαν ή δεν ήθελαν όλα αυτά τα (πολλά) χρόνια; Γιατί δεν ταίριαζε στα πιστεύω τους ίσως;

Πολιτικό είναι το θέμα λοιπόν αλλά για ποιους;

Για το πολιτικό σύστημα που εξέθρεψε κακοποιούς πολιτικούς και προδότες του ελληνικού λαού και της πατρίδος;

Για τον λαό άραγε; Μα αυτός το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να προβληματίζεται προσπαθώντας να αντισταθεί στην επίμονη «πλύση εγκεφάλου» που του ασκείται και να εκφράζεται διά της ψήφου του ή μήπως αυτό είναι το θέμα; Μήπως να του στερήσουν την δυνατότητα να κρίνει και να εκφράζεται έστω και αν αυτό γίνεται σπάνια και μόνο στις εκλογές;

Θέλω να πιστεύω ότι ασκήθηκαν πιέσεις για να λάβει η κυβέρνηση την απόφαση να ασχοληθεί μόνο με το ένα άκρο. Από την «ευαίσθητη» σε αυτά τα θέματα Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Μόνο που η Ευρώπη έχει καταδικάσει και τον κομμουνισμό αλλά στην Ελλάδα βλέπεις ο κάθε καιροσκόπος πολιτικός βλέπει τα πράγματα με κοντόφθαλμη ματιά που εξυπηρετεί την πολιτική της στιγμής. (Βλέπε Καραμανλής Β' για το θέμα του κομμουνισμού).

Κι εμείς ο λαός; Είμαστε υποχρεωμένοι να να βλέπουμε την «συνταγματικότητα» στα όρια που θέτουν κάποιοι γιατί έτσι τους βολεύει σήμερα και αύριο...«έχει ο Θεός».

Έχει ο Θεός αλλά όπως δείχνει η πραγματικότητα μόνον για ορισμένους. Αυτό είναι το θέμα και ο λαός πρέπει να πάρει πλέον αποφάσεις που θα αφορούν το μέλλον του, την ελευθερία του και την δημοκρατία και θα τις πάρει.


Οδυσσεύς Πάτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: