Σελίδες

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Κώστα Καραμανλή: Είναι εγκληματίες γιατί είναι επαγγελματίες κομμουνιστές.

Ήταν θυμάμαι, γύρω στα 1971-72 όταν η κομμουνίστρια Μίνα Γιάννου, έπεφτε στα πόδια του «δικτάτορα» Παπαδόπουλου και με δάκρυα στα μάτια τον παρακαλούσε να σώσει την ζωή του γιού (ή μήπως εγγονού;) της που κινδύνευε να χαθεί εξ αιτίας του καθεστώτος. 
Μήπως ήταν καταδικασμένος σε θάνατο από έκτακτο στρατοδικείο για αντεθνική δράση; Μήπως ήταν άρρωστος εκεί στην εξορία «στα Γιούρα» ή μήπως τον βασάνιζαν οι «απαίσιοι ΕΣΑτζηδες» στα μπουντρούμια του ΕΑΤ/ΕΣΑ;
Όχι ακριβώς.... Ο Παπαδόπουλος διέκρινε τα προσόντα του νεαρού γιου της Μίνας Γιάννου, σπουδασμένου νομίζω στις ΗΠΑ, και του πρόσφερε δημόσια θέση μάλλον σε πανεπιστήμιο αλλά δεν είμαι σίγουρος, και αυτό ήταν η αιτία της δυστυχίας της λαμπρής αυτής μάννας και ακόμη «λαμπρότερης» κομμουνίστριας.
Ο γιος της αποδέχθηκε την πρόταση του Παπαδόπουλου και κατά την Μ. Γιάννου θα έχανε το παιδί της μια λαμπρή πολιτική σταδιοδρομία στο ΚΚΕ εξ ου τα δάκρυα και οι γονυκλισίες στον «αιμοβόρο δικτάτορα». Όσοι από σας έχετε πρόσβαση στα αρχεία των εφημερίδων μπορείτε να διαπιστώσετε του λόγου το αληθές.
Γιατί αναφέρομαι σ' αυτό το παμπάλαιο γεγονός; Μα γιατί βαρέθηκα να ακούω τα περί αγνών και κατατρεγμένων κομμουνιστών που έχουν την αδιαντροπιά αφ' ενός να μην υπολογίζουν και αφ' ετέρου να εξακολουθούν να απειλούν το καθεστώς της χώρας παίζοντας τον πάντα ρουφιάνικο ρόλο τους της συκοφάντησης των πάντων σε κάθε ευκαιρία καλλιεργώντας παράλληλα, και όσο τους παίρνει, την οικογενειοκρατία στους κόλπους του αποκόμματός τους.
Διάβασα τον τύπο του Σαββατοκύριακου και βγήκα από τα ρούχα μου. Μα να υπάρχουν σήμερα άνθρωποι, υποτίθεται δεξιοί μεταξύ των οποίων και ο Καραμανλής με τα φερέφωνά του, να μας μιλούν για τις αξίες του ΚΚΕ, την σταθερή γραμμή του και την αξιέπαινη και παρεξηγημένη δράση του και να τους δίνουν, άσε που το παίρνουν μόνοι τους, το δικαίωμα να διεκδικούν την υπεράσπιση αξιών όπως η δημοκρατία και η ελευθερία;
Και έχουν αυτοί οι αλήτες το θράσος να κατακρίνουν το καθεστώς ότι τους υπονομεύει την στιγμή που δεν αναγνωρίζουν το Σύνταγμα, τους νόμους και την λειτουργία αυτού του κράτους δηλώνοντας σαφώς ότι θέλουν να το ανατρέψουν και να δημιουργήσουν τον δικό τους «επίγειο παράδεισο». Δεν αναφέρομαι μόνο στο μηδαμινό 4% του «ορθόδοξου» ΚΚΕ αλλά και σε ένα ανάλογο ποσοστό που στεγάζεται στον «οπορτουνιστικό» ΣΥΡΙΖΑ. Τον ΣΥΡΙΖΑ που στην πρόσφατη πολιτική του απόφαση δεσμεύεται ότι θα δομήσει «λαϊκό κράτος» με τις κομμουνιστικές, επαναστατικές και αντεξουσιαστικές δυνάμεις της χώρας γκρεμίζοντας το υπάρχον καθεστώς.
Έτσι λοιπόν Κώστα Καραμανλή... Ο κίνδυνος προέρχεται μόνον από το ένα άκρο! Αλλά τι να περιμένει κανείς από τον άνθρωπο που δεν συντάχθηκε με την ΕΕ στην καταδίκη του κομμουνισμού και ας ήταν η χώρα μας αυτή που είχε τα περισσότερα θύματα και καταστροφές από αυτά τα καθάρματα. Κι εν πάση περιπτώσει κατάλαβα τι θέλεις να μας πεις.
Να καταδικαστούν σύσσωμοι οι της Χρυσής Αυγής για μια δολοφονία ενός ανθρώπου αλλά αυτοί οι άμωμοι αριστεροί να μπορούν να σκοτώνουν εν ψυχρώ τέσσερις αθώους μέσα σε Τράπεζα, εκατόν περίπου με την δράση των ψυχοπαθών της δικής τους 17Ν , άοπλους αθώους αστυνομικούς και παιδάκια λαθρομεταναστών με τους ωρολογιακούς μηχανισμούς τους, επειδή η δράση των μεν είναι εγκληματική ενώ η δράση των δε έχει αγνά ιδεολογικά κίνητρα.
Να μην δικαιούνται υπεράσπισης οι της ΧΑ αλλά οι δολοφόνοι της 17 Ν και τα αγνώστου πατρός τσογλανάκια των βορείων προαστίων και των πυρήνων της φωτιάς να έχουν την υπεράσπιση που δικαιούται ο κάθε άνθρωπος σ' αυτήν την χώρα.
Να έχουν βήμα στα ΜΜΕ οι εκπρόσωποι των ορθόδοξων και οπορτουνιστικών κομμουνιστικών κομμάτων αλλά όχι οι «ναζιστές».
Να σε χαιρόμαστε δημοκρατικέ κεντροαριστερέ Κώστα Καραμανλή αλλά ώσπου να φτιάξεις κεντροαριστερό κόμμα για να διαλύσεις την ΝΔ και να σιγοντάρεις τον Τσίπρα πες στα αλλαλάζοντα κύμβαλα, τον βλάκα Αντώναρο και τον γελοίο Πάκη, να μην μας προκαλούν τόσο πολύ και να ξέρεις ότι αν εσύ θέλεις να γίνεις πρόεδρος δημοκρατίας, έστω και «λαϊκής» εμείς δεν μπορούμε να ανεχθούμε τις κωλοτούμπες και τον αμοραλισμό σου ώστε να σε αφήσουμε να γίνεις ο Χατζηαβάτης του Τσίπρα.   


Οδυσσεύς Πάτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: