Σελίδες

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοίνωση Πατριωτικής Πολιτοφυλακής στο συκοφαντικό άρθρο της Καθημερινής.


Συνεχίζεται ακάθεκτα η βρώμικη προπαγάνδα από τους μνημονιακούς "ντετέκτιβ" των ΜΜΕ.
Ένας επικοινωνιακός πόλεμος που σκοπό έχει να μονιμοποιήσει την φίμωση των ιδεών και της ελευθερίας της σκέψης και της επιλογής των Ελλήνων πολιτών.
Σήμερα είδαμε και την "έρευνα" της Καθημερινής που συνδέει το κίνημα της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής με την Χρυσή Αυγή λόγω μια σύλληψης ενός Έλληνα πολίτη, που το "έγκλημά" του ήταν οι ελληνικές σημαίες... και τα κομματικά φυλλάδια...!!
Θα το τονίσουμε και πάλι. Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή είναι ένα νόμιμο εκπαιδευτικό κίνημα και δεν έχει καμία σχέση με κανέναν πολιτικό - κομματικό σχηματισμό και ούτε θα αποκτήσει στο μέλλον.
Είμαστε ένα κίνημα που σεβόμαστε πλήρως τους νόμους και το σύνταγμα του κράτους, ένα κίνημα όχι αντίθετο με το πολίτευμα της δημοκρατίας. Και αυτός είναι ένα λόγος που το κάθε μέλος μας έχει το δικαίωμα στην κομματική του επιλογή. Μια επιλογή όμως που δεν μας αφορά ως κίνημα.
Οι Έλληνες έχουν το συνταγματικό δικαίωμα στην αυτοάμυνά τους. Και εμείς είμαστε αυτοί που θα τους προσφέρουμε τις γνώσεις εκείνες που, θα προστατέψουν τον εαυτό τους και την οικογένειά τους . Και όσο να προσπαθούν οι τηλεανακριτές να μας σταματήσουν δεν θα το καταφέρουν.
Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή αναγνωρίζει ως μέλη μόνο εκείνους που είναι γραμμένοι στα βιβλία μελών μας και που έχουν υπογράψει τα συγκεκριμένα έγγραφα, που το κίνημα μας έχει ορίσει. Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή δεν έχει λοιπόν καμία σχέση με το γεγονός του Ρεθύμνου.


ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

Δείτε εδώ το δημοσίευμα
http://www.skai.gr/news/greece/article/242650/sto-fos-stoiheia-gia-tin-patriotiki-politofulaki/

Δεν υπάρχουν σχόλια: