Σελίδες

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Δεν θα ενοχοποιήσεις την παράταξη Κυριάκο Μητσοτάκη. Θα σας πετάξουμε από το κόμμα σαν «την τρίχα από το ζυμάρι»....

Όχι Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν θα σου περάσει.
Είναι άνανδρο αυτό που κάνεις.  
Και ύπουλο!
Να λες δηλαδή ότι ενοχοποιείται η παράταξη επειδή πρωτοκλασάτα (τρομάρα τους) στελέχη ενέχονται ή κατηγορούνται ότι ενέχονται σε σκάνδαλα είτε σε λίστες φοροφυγάδων.
Δεν ενοχοποιείται η παράταξη αν πέντε, δέκα, εκατό.... θέλεις  δύο - πέντε χιλιάδες «παρεπιδημούντα στο κόμμα λαμόγια» πιάστηκαν ή θα πιαστούν στο μέλλον με την «γίδα στην πλάτη», αλλιώς «κλέβοντας οπώρας» ή διαφορετικά ««έβαλαν το δάχτυλο στο μέλι». 
Τι σχέση έχω εγώ, ο μισός ελληνικός πληθυσμός, αν αποδειχθεί ότι ο Αβραμόπουλος ή ο Γεωργιάδης σαν υπουργοί υγείας χρηματίστηκαν; 
Τι με νοιάζει εμένα αν ο Σαμαράς (καλά, αυτουνού του έχω πολλά μαζεμένα) αποδείχθηκε ανάξιος της εμπιστοσύνης μου ή έχεις την εντύπωση ότι θα στενοχωρηθώ πολύ αν δεν τον ξαναδώ στην πολιτική σκηνή της χώρας.
Αλήθεια!!!! 
Δεν κατάλαβες καλά κύριε Μητσοτάκη.
Ο λαός της Νέας Δημοκρατίας είναι δεδομένος και δεν μας φέρατε από το σπίτι σας εσείς οι πολιτικάντηδες. Είμαστε δεδομένοι και ανάλογα με την πρακτική σας, σας επιβραβεύουμε εκλέγοντάς σας ή σας τιμωρούμε «μαυρίζοντάς» σας. 
Εσείς απλά διαχειρίζεστε την ψήφο μας επωφελούμενοι από την  διάθεσή μας της στιγμής και από την κατά καιρούς παρασιτική προσκόλληση των γνωστών κεντρώων λαμογιών που μετακινούνται από κόμμα σε κόμμα τα οποία μάλιστα λαμόγια τυγχάνουν πάντοτε (από ιδρύσεως του κόμματος)  της αμέριστης «τρυφερής προσοχής σας» σε βάρος μας.
Δεν είμαστε ενεργούμενά σας.
Είμαστε ιδεολόγοι πρόεδρε με σταθερές αρχές και σωστά ιδανικά και δεν μας αγγίζουν τυχόν βρωμιές όλων εσάς των «ηγετικών στελεχών». 
Το κατάλαβες νωρίς και γι αυτό άλλωστε θέλησες να μας το παίξεις σοβαρός οικογενειάρχης ενώνοντας  (αληθινά ή έτσι «για τα μάτια του κόσμου» και για πόσο άραγε;) μετά από τόσα χρόνια την οικογένειά σου. 
Αρκετά ανεχόμαστε τα παιχνίδια σας πότε μέσα στην Νέα Δημοκρατία, πότε έξω αρχηγίσκοι θνησιγενών κομματικών σχηματισμών της τάξεως του 1 έως 2 %, και ξανά στην Νέα δημοκρατία λες και είναι τσιφλίκι σας. Ναι, για την αριβίστρια Ντόρα και τους λοιπούς βλάκες ομοίους της τα λέω.
Ανεχόμαστε τις βλακείες που λέτε και κάνετε αρκεί να μην έχουν αντίκτυπο στην χώρα.
Από το σημείο αυτό όμως μέχρι να σας κάνουμε την χάρη να ανεχθούμε ξέπλυμα μαύρου χρήματος, χρηματισμό ή φοροδιαφυγή από εσάς τους ίδιους, συγγενείς ή συνεργάτες σας πάει πολύ.
Θα σας πετάξουμε από το κόμμα σαν «την τρίχα από το ζυμάρι» και όχι μόνον.
Εμείς οι ίδιοι θα απαιτήσουμε να μπείτε στην φυλακή.
Ναι, επειδή ΚΑΙ σ' αυτό διαφέρουμε εμείς από τους αποδεδειγμένα χωρίς ιδεολογία συμφεροντολόγους κεντρώους  και τους ηλίθιους, κομπλεξικούς και χυδαίους υλιστές αριστερούς.

Κων/νος-Οδυσσεύς Γ. Πάτσης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: