Σελίδες

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Κυριάκο Μητσοτάκη, «άι σιχτίρ πια».....

Η γενετήσια ορμή τόσο στον άνθρωπο, όσο και στα ζώα δόθηκε σαν εργαλείο και έχει έναν ιερό σκοπό. Την διαιώνιση του είδους.
Η φύση έδωσε στους ανθρώπους την δυνατότητα να χρησιμοποιούν αυτό το εργαλείο με την απόλυτη ευχαρίστηση ώστε να «αυξάνονται, να πληθύνονται και να κατακυριεύσουν την γη» σύμφωνα με την βίβλο χωρίς να παραβλέπουμε το γεγονός ότι υπάρχουν και οι παθολογικές περιπτώσεις.
Κάθε άλλη χρήση του εργαλείου αυτού όπως είναι η άσκοπη απλή σωματική ευχαρίστηση είτε κατά μόνας, είτε με ομόφυλο σύντροφο αποτελεί ανωμαλία, ασθένεια.... αρρώστια βρε αδελφέ.
Κάθε σεξουαλική συνεύρεση ατόμων του ιδίου φύλλου αποτελεί απορριπτέα πράξη που θα την έλεγα αυνανισμό αλλά δεν είναι ακριβώς αυτό. Ο Αυνάν «λειτουργούσε» κανονικά και φυσιολογικά αλλά απλά, «αποτραβιόταν» την κρίσιμη στιγμή προς αποφυγή τεκνοποιΐας γιατί βλέπετε, τότε, δεν είχαν ανακαλυφθεί ούτε τα προφυλακτικά ούτε τα αντισυλληπτικά.
Στις μέρες μας η πράξη αυτή θα αποδίδονταν καλύτερα με την ελληνική λέξη «μαλακία» στην σύγχρονη ερμηνεία της, δηλαδή την σεξουαλική ανωμαλία προκειμένου περί ενηλίκων ατόμων γιατί έχει ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα.

Επειδή κάθε πράξη σας αποσκοπεί πάντα κάπου θέλω να σας ρωτήσω, εσάς, τον πρόεδρο και την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.....
-Πόσοι είναι, τέλος πάντων, οι πούστηδες, οι λεσβίες ή οι baysexual στην Ελλάδα ώστε «σας έπιασε η πρεμούρα»  να στηρίξετε τεχνηέντως  για να έχει ισχυρή αποδοχή  με την δήθεν  διαφοροποίηση των τεσσάρων βουλευτών  το άθλιο αυτό νομοθέτημα για την αναδοχή παιδιών ΚΑΙ από τα ομόφυλα ζευγάρια; 

Τους έχετε υπολογίσει, ας πούμε σε μερικές χιλιάδες ή ανεβάζετε το «είδος» σε μερικές δεκάδες χιλιάδες;
-Και πόσοι από σας στην σημερινή ηγετική ομάδα (λέμε τώρα και κανένα αστείο γιατί, από που και ως που ηγετική ομάδα η σημερινή;) της Νέας Δημοκρατίας ανήκετε στο «είδος αυτό» αυτής της σεξουαλικής συμπεριφοράς; 

Εκτός από τον έναν, γνωστό και μη εξαιρετέο, και τον άλλο που πιάστηκε στα πράσα υπάρχουν και άλλοι; Και άλλες;
Αντί να κάνετε εικονικές σχέσεις  ή εικονικούς  δήθεν φυσιολογικούς γάμους (όσοι κάνετε) γιατί δεν βγαίνετε, φόρα παρτίδα, να μας πείτε τις προτιμήσεις σας για να διαπιστώσουμε  ΑΝ ΘΑ  και ΠΟΙΟΣ ΘΑ σας ψήφιζε;
Ένα σας λέω.
Αντί να απαιτήσετε να απλοποιηθεί η διαδικασία υιοθεσίας από φυσιολογικά ετερόφυλα ζευγάρια που ταλαιπωρούνται χρόνια και χρόνια ώστε να αδειάσουν τα ιδρύματα από τα παιδιά που έχουν ανάγκη μια φυσιολογική οικογένεια όσοι από σας είστε αλήτες και προδότες των ελληνικών λαϊκών αξιών αγόμενοι και φερόμενοι είτε από κομπλεξικό επαρχιωτισμό για να φανείτε δήθεν προοδευτικοί, είτε γιατί είστε πούστηδες και λεσβίες, είτε τέλος γιατί εκβιάζεστε (δεν ξέρω με τι και γιατί) από το σύστημα Σόρος ενεργώντας αντίθετα με τα θέλω και την ηθική μας, δεν κοιτάξετε να συμμορφωθείτε αφήνοντας κατά μέρος αυτά τα εξυπνακίστικα θα μας βρείτε «απέναντι» στις επόμενες εκλογές κι εσύ Κυριάκο κάνε όνειρα για την πρωθυπουργία.

Τι είπατε; Σας απειλώ;
Ναι, σας απειλώ και μάλιστα ανοικτά!!!

Άι σιχτίρ πια...

Κωνσταντίνος-Οδυσσεύς Πάτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: