Σελίδες

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΟΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Η ΔΑΚΕ ΟΤΑ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ δεν θα μπορούσε να είναι αμέτοχη σε ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως είναι η τακτοποίηση των εργαζομένων.
Διαβάσαμε  την ανακοίνωση της παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ- ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ με υποψήφιο Δήμαρχο των κ. Φίλιο να αναφέρει ότι η διαδικασία τακτοποίησης δεν γίνεται σύμφωνα με τον νόμο και συνεπώς την θεωρεί «παράνομη», όταν υπάρχουν στην Ελλάδα αρκετές αποφάσεις δικαστηρίων που δικαιώνουν  εργαζόμενους που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.
Ο Δήμαρχος κ. Νίκος Γκόντας «παρανόμησε» γιατί ταχτοποίησε τους εργαζόμενους, εσείς  κ. Φίλιο και η παράταξη σας ως «τιμητές της νομιμότητας» αν εκλεγείτε θα άρετε την «παρανομία», δηλαδή θα απολύσετε τους εργαζόμενους αυτούς.
Μπορεί ο κ. Φίλιος να δεσμευτεί;
  - Ότι κανένας εργαζόμενος στο Δήμο δεν θα απολυθεί αν θα εκλεγεί Δήμαρχος.
 Ο πανικός υπήρξε πάντα κακός σύμβουλος!!!!
 Η ανακοίνωση αναφέρει «Το θέμα λοιπόν είναι πολύ απλό. Ή υπάρχει νόμος και ψηφίζουμε την Δευτέρα ή υπάρχει μόνο ένα ακόμη μεγάλο ψέμα του Δημάρχου», για σας κ.Φίλιο είναι τόσο απλό όσο και η πολιτική που στηρίζετε, ξεχάσατε μάλλον να βάλετε την πρόταση «ότι τους απολύουμε», ας βγάλουν οι εργαζόμενοι αλλά και οι πολίτες τα δικά τους συμπεράσματα.
Μιλάτε για αναδιάρθρωση του προσωπικού.
Δηλαδή την τακτοποίηση των αρεστών σας, όπως επί Δημαρχία σας;
Η  Ιστορία σας δεν παραγράφεται, δεν διαγράφεται, δεν ξαναγράφεται.
Οι ανακοινώσεις αυτές έρχονται να επισφραγίσουν προεκλογικά την θέση του κ, Φίλιου, αλλά και την δέσμευση που έχει απέναντι στο ΠΑΣΟΚ  ότι θα εφαρμόσει την «κυβερνητική πολιτική» και το μνημόνιο στο Δήμο Ιωαννιτών, τόσο στους πολίτες όσο και στους ίδιους τους εργαζόμενους, π.χ. κατάργηση του μόνιμου προσωπικού  διεύρυνση  στις ελαστικές μορφές εργασίας.
Κατανοούμαι την προεκλογική περίοδο αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε την χρησιμοποίηση των εργαζομένων στα προεκλογικά παιχνίδια.
Επίσης η ΔΑΚΕ ΟΤΑ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ καταδικάζει ενέργειες τρομοκράτησης που καθημερινά δέχονται συνάδελφοι από «φερόμενους συνδικαλιστές» αλλά και από άλλους παράγοντες της παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ- ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ  ζητάμε να καταδικάσουν  όλες οι Δημοτικές παρατάξεις τις πόλης μας αυτές τις ενέργειες αλλά και προσωπικά ο ίδιος ο κ. Φίλιος.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: