Σελίδες

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Γιατί παίζετε το παιχνίδι των προσκυνημένων του ΔΝΤ

Κάνοντας την καθημερινή μου είσοδο στο hellenicrevenge το πρώτο που αντίκρισα ήταν η επίθεση κατά του "έφεδρου συνταγματάρχη" Αλέκου Καχριμάνη.
Πρώτον. Επειδή προέρχομαι από τις ΕΔ θέλω να ενημερώσω το αγαπημένο ιστολόγιο ότι κανείς έφεδρος δεν προάγεται ΠΟΤΕ πάνω από τον βαθμό του ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ. Ο βαθμός του ταγματάρχη είναι ο καταληκτικός για τους εφέδρους.
Δεύτερον. Επειδή είμαι Γιαννιώτης θα ήθελα σας να ενημερώσω ότι αυτή την στιγμή στα Γιάννινα παίζεται ένα βρώμικο παιχνίδι σε βάρος του υποψήφιου περιφερειάρχη Καχριμάνη από τους προσκυνημένους στο ΔΝΤ αλλά θρασείς κατά τα άλλα ΠΑΣΟΚους και τα φερέφωνά τους , εφημερίδες και μπλογκς, που ο αρχηγός τους εξισώνει τους Βορειοηπειρώτες με τους Αλβανούς, προκειμένου να στηριχθεί ο δικός τους υποψήφιος περιφερειάρχης Αργύρης, ναι ο απόφοιτος λυκείου γ' αντιπρόεδρος της Βουλής. Όπως θα είδατε στο EPIRUSGATE με την ανάρτηση του περσινού καλοκαιριού παρών ήταν και ο τότε περιφερειάρχης Πανοζάχος και η παράδοση του μηχανήματος έγινε από την Ελληνική Πολιτεία και όχι από τον νομάρχη Ιωαννίνων.
Τρίτον. Δεν γνωρίζω αν εσείς έχετε προσωπικά με τον Καχριμάνη αλλά έτσι για να δείτε τι ρόλο παίζει το epirusgate σας παρακαλώ στείλτε τους το εξής ερώτημα: ΄<<Ο Αργύρης έδωσε στην δημοσιότητα το "πόθεν  έσχες" το δικό του και της συζύγου του. Μήπως θα έπρεπε να δημοσιοποιήσει  και το "πόθεν έσχες" τυχόν ανηλίκων παιδιών και από τις δύο πλευρές (και των δύο συζύγων χωριστά δηλαδή μια και υπάρχει δεύτερος γάμος) επειδή το προβλέπει ο νόμος; Και, μήπως για λόγους ηθικής, θα έπρεπε ο Αργύρης να δημοσιοποιήσει και τα΄"πόθεν έσχες" των ενηλίκων τέκνων και των γονέων, ένθεν κακείθεν του ζεύγους και ας μην το προβλέπει ο νόμος απλά και μόνον για να μας δείξει πόσο ηθικό στοιχείο είναι;
Αν δημοσιεύσει το epirusgate την ερώτησή σας  εγώ θα ψηφίσω αυτό το προσκυνημένο πράγμα που λέγεται Αργύρης και μετά θα πάω να κλειστώ σε μοναστήρι.

                                                                               Με άπειρη εκτίμηση
                                                                                   Οδυσσεύς

Δεν υπάρχουν σχόλια: