Σελίδες

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Η δικαιοσύνη άφησε ελεύθερα 177 "σκουλήκια " παιδεραστές

Προσέξτε: Είχε συλληφθεί προ καιρού για αποπλάνηση ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και στην οικία του βρέθηκαν ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΡΟΦΙΛ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ.
Πιστεύει κανείς ότι η κατοχή και διακίνηση του φρικιαστικού υλικού είναι ανεξάρτητη από την φυσική εγκληματική δράση των υπανθρώπων; Θα τους θέλατε για γείτονες;
Από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο του γενικότερου σχεδιασμού, για την πάταξη του φαινομένου της πορνογραφίας ανηλίκων, οργανώθηκε επιχείρηση με κωδική ονομασία «ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ» και σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος (177) ατόμων. Η έρευνα συνεχίσθηκε για τον εντοπισμό δύο ημεδαπών, ηλικίας 35 κ 50 ετών, οι οποίοι και συνελήφθησαν μετά από την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης, για παράβαση του Νόμου περί « ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ». Οι δύο συλληφθέντες είχαν στην κατοχή τους ψηφιακό υλικό, με κακοποιήσεις ανηλίκων, ενώ στην κατοικία του 50χρονου βρέθηκαν εκατοντάδες προφίλ ανήλικων ημεδαπών, τα οποία είχε εντοπίσει σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Ο ανωτέρω είχε κατηγορηθεί προ έτους, για αποπλάνηση ανηλίκων κατ΄ εξακολούθηση. Σε συνεργασία με την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών εκτελέσθηκαν τα εντάλματα σύλληψης και οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στον κ. Ανακριτή που διερευνά την επιχείρηση με κωδική ονομασία «ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ» .

Δεν υπάρχουν σχόλια: