Σελίδες

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Με νύχια και με δόντια θέλουν να αποτρέψουν το ταξίδι των βουλευτών στην Γερμανία

ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ. ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΚΟΥΤΣΕΝΡΟΪΤΕΡ!!
Την ίδια στιγμή ο εφέτης Γιώργος Χριστοδούλου έχει ήδη μεταβεί στην Γερμανία αλλά ζητά εκ νέου την δικογραφία που ήδη έχει αποσταλεί! Επιδιώκουν αναβολή ρίχνοντας το μπαλάκι στους Γερμανούς τους οποίους οι ίδιοι δεν είχαν ενημερώσει (άλλο που δεν ήθελαν και αυτοί)
Ο ΟΛΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, που μόλις κατέθεσε τις ερωτήσεις που θα υπέβαλλε, άρχισαν οι δυσκολίες.
Βαρύτατες οι ευθύνες του κυρίου Βαλυράκη και απέλπιδα προσπάθεια να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα με κωμικά προσχώματα στην διαδικασία.
ΕΞΑΛΛΟΙ Καμμένος – Παπαδημούλης και άλλοι από αυτό το θέατρο του παραλόγου. ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ Ο ΕΦΕΤΗΣ εφ’ όσον τώρα ο κύριος Βαλυράκης “ανακαλύπτει προβλήματα” ενώ οι εξεταζόμενοι δεν είχαν καν ειδοποιηθεί; (εκτός εάν ο Κουτσενρόιτερ θα πήγαινε με lear jet στο Μόναχο όπως κάποιοι άλλοι που έπαιρναν βαλίτσες)…
ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΝΤΕΛΟΤΣΟΥΚΑΤΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, Η ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ. Άλλωστε είναι “ρητορικές”. Αναμένουμε νεώτερα για να τις κοινοποιήσουμε.
Για άλλη μία φορά το βαθύ κράτος των “συνεργατών” προσπαθεί να αποτρέψει το προγραμματισμένο ταξίδι στη Γερμανία, στο οποίο οι βουλευτές της εξεταστικής θα εξέταζαν τους Χριστοφοράκο, Κουτσενρόιτερ και Σίκατσεκ!
Μόλις ο Πάνος Καμμένος έδωσε τις ερωτήσεις που υποβλήθηκαν μέσω διαδικτύου, ξαφνικά προέκυψαν “μύρια προβλήματα”!
Αιχμή του δόρατος ο κύριος Βαλυράκης που προβάλλει συνεχώς δικαιολογίες για να αποφευχθεί το τετ α τετ του αρχιδιαφθορέα Χριστοφοράκου με τους βουλευτές και κατ’ επέκτασην με τις πολύ ενδιαφέρουσες ερωτήσεις που λάβαμε και τινάζουν το σύστημα στον αέρα.
Από την άλλη, τα "ΜΜΕ" αποκρύπτουν ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ την σημαντικότερη ίσως εξέλιξη στην υπόθεση Siemens, γνωριζοντας προφανώς ότι αυτό το ταξίδι αντιμετωπίζει την δολιοφθορά των επίορκων του συστήματος.

olympia 

Δεν υπάρχουν σχόλια: