Σελίδες

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Ο θλιβερός Βαρθολομαίος

De facto αναγνώριση των ψευτομουφτήδων της Θράκης από τον θλιβερό Βαρθολομαίο…

Posted by filologos10 στο Νοεμβρίου 27, 2010
Έχω προσωπικά γράψει πολλές φορές – και στον «Αντιφωνητή» και σε άλλα έντυπα και ιστοσελίδες – για το χυδαίο υποκείμενο που στην κρισιμότερη ίσως περίοδο της νεότερης ιστορίας του Ελληνισμού έστειλε ο Θεός (προφανώς προς δοκιμασία ή μάλλον προς τιμωρία μας) στην ηγεσία του ένδοξου πατριαρχικού θρόνου Κωνσταντινουπόλεως, ενός θρόνου που τον τίμησαν μεγάλοι πατέρες, τεράστιες οσιακές μορφές και ακατάβλητοι μάρτυρες της πίστης και του έθνους. Προφανώς οι πιο πολλοί από σας έχετε ήδη πληροφορηθεί για το νέο κατόρθωμα του θλιβερού αυτού ανθυποτζουτζέ των ΗΠΑνθρώπων, της Νέας Τάξης, της Νέας Εποχής, της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ και των άλλων οργάνων του διεθνούς Σιωνισμού. Δείτε το τώρα και όπως το παρουσιάζει επιχαίροντας η κομοτηνέζικη τουρκοφυλλάδα «Μπιρλίκ» στις 26-11-2010 (μετάφραση http://tourkikanea.wordpress.com). Προσέξτε ότι δεν αναφέρει καν το Οικουμενικό Πατριαρχείο, κάνοντας απλώς γενικά λόγο για θρησκευτικούς ηγέτες μειονοτήτων που ζουν στην Τουρκία. Βοήθειά μας:
Στη ¨Διάσκεψη  Θρησκευτικού Τουρισμού – Κωνσταντινούπολη 2010¨ που διοργανώθηκε στο μέγαρο διεθνών συνεδρίων και εκθέσεων Λουτφού Κιρντάρ,προσεκλήθησαν οι εκλεγμένοι  μουφτήδες Κομοτηνής και Ξάνθης, Ιμπραήμ Σερήφκαι Αχμέτ Μέτε. Ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση οι μουφτήδες μας, συνομίλησαν με θρησκευτικούς ηγέτες μειονοτήτων που ζούνε στην Τουρκία, Επίσης είχαν την ευκαιρία να συγχαρούνε τον νεοδιόριστο Υπουργό Θρησκειών της Τουρκικής Δημοκρατίας Μεχμέτ Γκιορμέζ και να του ευχηθούνε να έχει επιτυχίες στα νέα του καθήκοντα.
Οι μουφτήδες μας σε πολλές από τις συνεδρίες αυτού του συμποσίου συνομίλησαν με πολλούς επιστήμονες από Ελλάδα, Γερμανία και Τουρκία που μετείχαν στο συμπόσιο. Στην ομιλία που έκανε στο συμπόσιο ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ, είπε ότι η χώρα μας είναι πλούσια από πλευράς θρησκευτικού τουρισμού, και ότι αν οπουδήποτε στην Ελλάδα γινόταν ένα μεβλίτι ή μια προσευχή σε ένα από τα επισκευασμένα τζαμιά, αυτό θα τραβούσε πολλούς μουσουλμάνους από τα Βαλκάνια, από την Τουρκία και από την Ελλάδα σε εκείνη την περιοχή, θα υπήρχε σε εκείνη την περιοχή μια οικονομική κίνηση, και ταυτόχρονα θα ήταν επωφελές για την εικόνα της χώρας μας, καθώς οι άνθρωποι θα γνώριζαν ο ένας τον άλλο μέσα σε περιβάλλον ανοχής. Ανέφερε πως σε αυτό το πλαίσιο έχει απευθυνθεί στους Έλληνες αρμόδιους και αναμένει την άδεια τους. Η πολύ θετική αυτή διάσκεψη, αποφασίστηκε τα επόμενα χρόνια να γίνει στο Ικόνιο, στο Μάρντιν ή στο Χατάϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: