Σελίδες

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Η ανάρτηση αφορά τους γελοίους κυβερνήτες της πλάκας Γιωργάκη και Σημίτη που εγώ προσωπικά θεωρώ υπεύθυνους για το αδιέξοδο που βρίσκεται η χώρα μου αλλά κι εγώ ατομικά.

Ελληνική Κρίση – Goldman Sachs και Deutsche Bank

Posted by ΛΑΚΕΔΑΙΜΩΝ στο 16/12/2010
Το κέιμενο που ακολουθεί είνα ένα απο τα σχόλια που υπάρχουν σε σημερινή ανάρτηση του Antinews, το βρήκαμε ενδιαφέρον και σας το παραθέτουμε αυτούσιο.
****************************************************************************************************
η Dimi είπε:

EIMAΣΤΕ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ TΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ;
Τι Σημαίνει Αυτό;
Πως μπορεί να είναι αυτό δυνατόν;
Mήπως υπερβάλλουμε;
Mήπως υποφέρουμε από σενάρια συνωμοσιολογίας;
Yπάρχει μήπως ένας απλός τρόπος
Ν’αποδείξουμε ότι δεν είμαστε;
Nαι!
Oλα άρχισαν την εποχή του Ναπολέοντα.. Κι ακόμα νωρίτερα..
ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ
ΑΙΓΥΠΤΟΣ
ΕΛΛΑΔΑ
ΡΩΜΗ
Τα πάντα είχαν κι έχουν να κάνουν με την ΙΣΧΥ!
Οι πρώτες Τράπεζες που δημιουργήθηκαν, προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν
τις απώλειες, τις οποίες οι χώρες τους είχαν υποστεί από τους πολέμους.
Ναι! Ετσι προέκυψαν και οι Rothschilds, οι οποίοι κυβερνούν την Αγγλία, σήμερα. Αυτό συνέβη πριν πολλά χρόνια, την εποχή του Ναπολέοντα. Κι αυτό, συνεχίζεται, μέχρι σήμερα.
Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος
Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος
Πόλεμοι .. Πόλεμοι .. Πόλεμοι ..
Πόλεμοι, γιά τη δημιουργία Χρήματος!
Πόλεμοι, γιά την απόκτηση του Χρήματος!
Πόλεμοι Απο-Πληθυσμού, ως λύση του Υπερ-Πληθυσμού
Πόλεμοι γιά Δουλικούς Οικονομικούς Εγκλωβισμούς
ΠΟΛΕΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ!
Εκεί λοιπόν, όπου οι πόλεμοι Δεν είναι αμιγώς κερδοφόροι, γίνεται στροφή, στις παλαιές και δοκιμασμένες μεθόδους, δηλαδή στους,
ΔΟΥΛΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝ, ΜΕΣΩ ΑΤΕΡΜΟΝΑ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΩΝ ΧΡΕΩΝ!!
ΤΕΡΑΣΤΙA ΧΡΕH, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ ΚΡΑΤΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ν’ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ!!!
Τα Πράγματα Είναι Απλά.
Δεν πρόκειται γιά κάποιο περίπλοκο Σύστημα.
Ας εξηγήσουμε λοιπόν, με απλά λόγια, τι ακριβώς συνέβη στην Ελλάδα.
Το κρίσιμο «Εργαλείο» στο παιγνίδι κατά της Ελλάδας, είναι ένα πολύ πρόσφατο Οικονομικό Προϊόν. Είναι το νέο, μικρό, παιγνίδι τους και ονομάζεται CDS (Credit Default Swaps).
Δηλαδή, πρόκειται γιά συμφωνηθέντα «Ασφάλιστρα Κινδύνου», σε περίπτωση ΜΗ αποπληρωμής του Χρέους, λόγω χρεοκοπίας της Χώρας-Δανειολήπτη (Ελλάδα).
Δηλαδή, η ΤΡΑΠΕΖΑ (Goldman Sachs), με την αγορά Eλληνικών Ομολόγων (Greek State Bonds) ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ το ποσό που έδωσε στην ΑΛΛΗ Τράπεζα (Deutche Bank), η οποία είναι υποχρεωμένη να της δώσει αυτή τα χρήματα της, σε περίπτωση χρεωκοπίας του Κράτους-Δανειολήπτη (Ελλάδα). Οταν δηλαδή, το Κράτος αυτό, αδυνατεί είτε την εμπρόθεσμη εξόφληση των Ομολόγων του όταν αυτά λήξουν να έχει κάνει, είτε στο ενδιάμεσο, τους Τόκους να έχει πληρώσει.
Εξυπακούεται, βεβαίως, όσο πιό επισφαλής η οικονομική κατάσταση μιάς Χώρας, τόσο υψηλότερα τα απαιτούμενα από τη ΤΡΑΠΕΖΑ «Ασφάλιστρα Κινδύνου», γιά τη διασφάλιση του Χρέους..
Σοκαριστικό στοιχείο είναι ότι μόνο Τρεις Τράπεζες Γίγαντες: οι Γερμανικές Deutche Bank και Gοldman Sachs καθώς και η Αμερικανική J.P. Morgan/CHASE (David Rochefeller!!), είναι αυτές, οι οποίες ελέγχουν το 75%! της Παγκόσμιας Αγοράς των CDS.
TI ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;
Στα μέσα Ιανουαρίου 2010, και 10 ημέρες ΠΡΙΝ η Ελλάδα βρει Αγοραστές γιά το 5ετές Κρατικό Ομόλογό της, η Deutche Bank, εκδίδει Εκθεση-Φωτιά, με την οποία Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο κατάρρευσης της Ελληνικής Οικονομίας.
ΑΜΕΣΩΣ, ΜΕΤΑ:
To Tμήμα CDS της Γερμανικής Deutche Bank, κινητοποιείται! Και απαιτεί υψηλότερα «Ασφάλιστρα Κινδύνου» γιά το Ελληνικό Χρέος, εφόσον, λέει, η Ελληνική Οικονομία ευρίσκεται σε κατάσταση Υψηλού Κινδύνου, σύμφωνα με Μελέτες, τις οποίες συνέταξε η ίδια η Τράπεζα, δηλαδή, η.. Γερμανική Deutche Bank.
Τα Διεθνή ΜΜΕ, ως «παπαγαλάκια» των κερδοσκόπων κραυγάζουν ότι η Ελληνική Οικονομία, καταρρέει. Με το απληροφόρητο κοινό να τρομοκρατείται. Kαι με τους «Γνώστες Ειδικούς», να έχουν πάρει το μήνυμα ότι, Η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ, οδεύει ολοταχώς και κατ’ευθείαν προς το «Οικονομικό Γδάρσιμο» (Economic Chafing)…
Και τότε, η ίδια Γερμανική Deutche Bank, μαζί με τη Γερμανική Goldman Sachs, αναλαμβάνουν τη ΠΩΛΗΣΗ των Ελληνικών Ομολόγων! Προωθόντας τα, σε «Επίδοξους Αγοραστές» (Prospective Buyers)! Δηλαδή, στους ίδιους καλλιεργητές του κλίματος πανικού και απαξίας της Ελληνικής Οικονομίας, ώστε να διευκολυνθούν, οι κερδοσκοπικές τους επιθέσεις κατά της Ελλάδας!..
ΟΜΩΣ, ΕΔΩ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΑΣΤΕΙΟ.
ΕΔΩ, ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ!
Η Ελληνική κυβέρνηση όπως και άλλες κυβερνήσεις, εξ αντικειμένου πλέον, υποχρεούνται να προστρέξουν στις Τράπεζες αυτές. Οι οποίες Τράπεζες, ελέγχουν την αγορά των CDS και οι οποίες, υπονομεύουν την Ελλάδα. Ενώ, ταυτόχρονα, εισπράττουν παχυλές προμήθειες από τα χρυσοφόρα Ελληνικά Ομόλογα!!!
Τα οποία Ελληνικά Ομόλογα, οι πελάτες των Τραπεζών αυτών, αγοράζουν σαν τρελλοί με 6.2% επιτόκιο, πιστεύοντας στη πολύ καλά στημένη παραμυθία, περί επαπειλούμενης «Ελληνικής Χρεωκοπίας»..
Τώρα στήνουν το νέο σκηνικό, γιά το νέο γύρο του δανείου ΔΝΤ, και τα νέα πλούσια «Βραβεία τους», τα οποία αυτό συνεπάγεται, βεβαίως..
~ΕuropeanHeart2010: Greek Crisis – Goldman Sachs και Deutsche Bank

«CDS: A swap designed to transfer the credit exposure of fixed income products between parties.
The Βuyer of a credit swap receives credit protection, whereas the Seller of the Swap Guarantees the credit worthiness of the product.
BY DOING THIS, THE RISK OF DEFAULT IS TRANSFERRED FROM THE HOLDER OF THE FIXED INCOME SECURITY TO THE SELLER OF THE SWAP! ~Investopedia

ΔΕΝ Ξεχνάμε να Θυμόμαστε ότι:
O Mineiko-Chant Bilderberg, έφερε το ΔΝΤ στην Ελλάδα
O Mineiko-Chant Bilderberg, είναι ο πρωθυπουργός των:
[1+1+1 (επιμήκυνση) + 22 (σουλτάνος)] = 25 Μνημoσύνων της Ελληνικής
Κυριαρχίας και Τσέπης. Σε μόλις 14 μήνες και 12 ημέρες, μέχρι σήμερα.
Ο Μineiko-Chant-Bilderberg, είναι ο προοδευτικός της «Κατ’Οίκον Xαύνας».
Ο Μineiko-Chant-Bilderberg, ειναι ο ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΣ Απατρις, Μισέλληνας,
και ελέω Mineiko δυνάστης αυτόκλητος μεγαλοτσιφλικάς, o οποιός εκχωρεί
Ελληνικό Ουρανό, Γη και Θάλασσα κι απεμπολεί Κυρίαρχα Εθνικά Δικαιώματα, γιά να κοιμάται ήσυχος, λέει.
ΔΕΝ Ξεχνάμε να Θυμόμαστε ότι ο πρόδρομός του:
Ο κ. «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τις Η.Π.Α. για τα Ιμια!»
Ο «εκσυγχρονιστής» και κατάρα της δήθεν ισχυρής Ελλάδας.
Ο πρωθυπουργός του ΑΓΟΥΣ του Χρηματιστηρίου και «Χ.Α. η Μητέρα Ολων των Σκανδάλων» (1999-2000).
Ο λογιστής και διαφημιστής κι εγγυτής του Χρηματιστηρίου και της αλγεινής ιδέας περί συστάσεως «Υπουργείου του Χρηματιστηρίου».
Ο ηθικός αυτουργός αυτοκτονιών και διάλυσης οικογενειών, λόγω της Χρηματιστηριακής ΦΟΥΣΚΑΣ.
Ο πρωθυπουργός του Colpo Grosso δημιουργικής λογιστικής και εισόδου της χωρίς εχέγγυα Ελλάδας, στην ΟΝΕ.
Ο κ. Ααρών Μορδεχάϊ-Αβούρης-Σημίτης, ο βασικός παράγοντας μαζί με τον
κ. Λουκά Παπαδήμο, πρώην Διοικητή της Τραπέζης Ελλάδος και πρώην επικεφαλής οικονομολόγο της Federal Reserve Bank of Boston, στη διαμεσολάβηση της συμφωνίας με Goldman Sachs, γιά τα Credit Default Swaps (CDS).
Με τα οποία CDS, η μεν Goldman Sachs Θησαύρισε. Η δε, 5000χρονη Πατρίδα της Ευρώπης Ελλάδα, έγινε η επαίτης, η διεθνής χλεύη, το μαύρο πρόβατο, ΚΑΙ, πύλη της οικονομικής χούντας ΔΝΤ, ΚΑΙ, πύλη ανεξέλεγκτης εισόδου ΛΑΘΡΟ-αλλοδαπών-αλλοθρήσκων της Ε.Ε. ΚΑΙ, απείρων άλλων, πρωτόγνωρων αλγεινών.
Ο κ. «πρέπει να ικανοποιήσουμε ικανοποιητικά. Το ΠΑΣΟΚ είναι δώ, δυνωμένο, ενατό».

Η φωτιά και το τσεκούρι γιά τους προσκυνημένους, όπως προέτρεπε ο Ελευθερωτής του Γένους Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, δεν φαίνεται να είναι αρκετά, γιά να ξεπλυθει το ΑΓΟΣ!!! που προκάλεσαν και συνεχίζουν ακάθεκτοι κι ατιμώρητοι να προκαλούν στην Ελλάδα, οι Εθνοκτόνοι αχυράνθρωποι, νεοταξίτες φασίστες νεοναζί μαφιοκράτες του πρασινο-σοβιέτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: