Σελίδες

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Η Ρωσική "Επανάσταση" και κάθε "επανάσταση"

Ρωσική "Επανάσταση" : Αμερικάνοι, Άγγλοι, Μυστικές Υπηρεσίες, Τραπεζίτες, Έμποροι όπλων και ο απατεώνας Λέων Τρότσκι

Δείτε αυτό το μοναδικό ντοκιμαντέρ που θα ξεδιαλύνει πολλά στο μυαλό σας για τη Ρωσική και κάθε "επανάσταση" γενικά. Δείτε πως ο χρυσός των Ρώσων κατέληξε στην Wall Street των περιούσιων, δείτε πως προκλήθηκε τεχνητή έλλειψη τροφίμων και λιμός , πως συντηρήθηκε ο εμφύλιος μεταξύ "λευκών" και "κόκκινων". Θα καταλάβετε τι συνδέει τον μεγαλύτερο παραγωγό όπλων της Ρωσίας με τον Τρότσκυ. Δείτε πως ο Τρότσκι έβγαλε από τη Ρωσία όλους τους θησαυρούς των Τσάρων και όλα τα έργα τέχνης από τις εκκλησίες τα οποία μετά ρευστοποιήθηκαν μέσω των γνωστών οίκων δημοπρασιών.
Ίσως το μεγαλύτερο πλιάτσικο που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα ... μασκαρεμένο καλά με θεωρίες και παπαριές μπολσεβικισμού.
Στην πείνα οι κομμουνιστές απαντούσαν με μανιφέστα και οι εθνικιστές με επιστροφή στην αρχαιότητα (βλέπε Γκρούεφσκι). Μαριονέτες όλοι σε μία παγκόσμια θεατρική σκηνή σχεδιασμένη να αφαιρεί πλούτο και τον ιδρώτα από τους πολλούς και να τα διοχετεύει με κάθε δυνατό τρόπο σε λίγους περιούσιους γνωστούς τραπεζίτες.
Και ψάχνοντας μόνοι σας θα βρείτε τι συνδέει όλους αυτούς τους πρωταγωνιστές της λεηλασίας του Ρωσικού πλούτου μέχρι και σήμερα, με τους ιδρυτές των Κομμουνιστικών κομμάτων,με το
Μακεδονικό, με τους εκτελεστές των Ρομανόφ, τη Wall Street,το Hollywood, τους μεγαλοτραπεζίτες κλπ.
Το παρακάτω ντοκιμαντέρ
Λεο Τροτσκι: Τα Μυστικά της Παγκόσμιας Επανάστασης φυσικά δεν προέρχεται από τα ελεγχόμενα κανάλια του Hollywood αλλά από Ανεξάρτητους Ρώσους και προβλήθηκε σε κρατικό Ρωσικό κανάλι.Χθες αργά το βράδυ το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ προβλήθηκε από την ΕΤ3 καθώς κατά τη διάρκεια της ημέρας στον αέρα παίζει μόνο προπαγάνδα.
Το βράδυ μπορεί να τους ξεφύγει κάτι που δεν συνάδει με την "θεατρική παράσταση" στην οποία πρωταγωνιστούμε όλοι εμείς ... με σκηνοθέτη του οποίου δεν γνωρίζουμε ούτε την όψη, ούτε καν το όνομα.


"Το Μακεδονικό Ζήτημα Σήμερα"
 
Leon Trotsky Documentary en Yahoo! Video

Δεν υπάρχουν σχόλια: