Σελίδες

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Οι επαφές της κυρίας αναπλ. υπουργού Παιδείας, ήταν περισσότερο ''επικοινωνιακής'' μορφής και αξίας. Δεν περιμένουμε, ως Ομογένεια, ουσία και αποτελέσματα... Οι πολιτικοί της Ελλάδας έρχονται στις παροικίες μας, βγάζουν ''δεκάρικους'', δηλώνουν, υπόσχονται, κάνουν τα ψώνια τους, φεύγουν και ξεχνούν ότι...είπαν.


Επίσκεψη της αναπλ. υπουργού Παιδείας Φώφης Γεννηματά, στη Νέα Υόρκη


Πάλι δεύτεροι οι ασπόνδυλοι Ομοσπόνδυλοι: Στο γκέττο μας στην Αστόρια, μίλησε (21 Φεβ. '11) σε ανοιχτή συγκέντρωση στο ''Κρητικό Σπίτι'' (γνωστό από τα παλιά -ειδικά- χρόνια ως η ''μπαρμπουτιέρα''- χαρτοπαικτική λέσχη) και όχι στην Ομοσπονδία στο ''Σταθάκειο'', μετά από παρέμβαση κομματικών του ΠΑΣΟΚ (που υποκατέστησαν και το... γεν. Προξενείο), με αποτέλεσμα να εκτεθεί η -μη γνωρίζουσα πράγματα και καταστάσεις- κ. Φώφη Γεννηματά (οι του ΠΑΣΟΚ έχουν απωθημένα με την τωρινή διοίκηση της Ομοσπονδίας, γι' αυτό συνεργάζονται ανοιχτά με τους ακροδεξιούς της Οργάνωσης). Εκπρόσωποι φορέων, Οργανώσεων και Ομοσπόνδυλοι, ''τίμησαν'' με την...απουσία τους την ομιλία της αναπλ. υπουργού Παιδείας.
Στην μισογεμάτη αίθουσα, από τους 118 (ακριβώς) Ομογενείς και ''παράγοντες'' που παραυρέθηκαν, οι μισοί περίπου ήταν ''κομματικοί'' (νεο)ΠΑΣΟΚ-οι.

'Εδρες ελληνικών Σπουδών σε πανεπιστήμια: Επειδή έθεσε το ζήτημα η κ. Γεννηματά στη Νέα Υόρκη, με τι χρήματα θα γίνουν οι έδρες; Στις ΗΠΑ το χρήμα το αρπάζει η Εκκλησία, οι Ομοσπονδίες σπαταλούν εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια κάθε χρόνο γιά παρελάσεις-καρνάβαλους και η ελληνική κυβέρνηση πληρώνει εκατομμύρια γιά το ανύπαρκτο κρατικοδίαιτο ΣΑΕ.

Και όχι μόνον αυτό... «Λουκέτο» αποφάσισε να βάλει στο πρόγραμμα Νεοελληνικών Σπουδών, τον Σεπτέμβριο (2011), το Πανεπιστήμιο Κορνέλ. Αντί να φιάχνουμε έδρες, χάνουμε και τις υπάρχουσες.

'Εχει ''πλάκα'' η κ. Γεννηματά: ''Στέλνονταν εκπαιδευτικοί από την Ελλάδα για να διδάξουν σε σχολεία της Αμερικής και δεν γνώριζαν την αγγλική γλώσσα'', είπε στην ομιλία της. Αυτό την μάρανε; Οι...συντονιστές εκπαίδευσης στα προξενεία, γνωρίζουν όλοι αγγλικά; Θα το ''ψάξει'' το θέμα ή να παραθέσουμε ονόματα;

Τρίτη βράδυ, 22 Φεβρουαρίου '11, η κ. Γεννηματά συναντήθηκε και συνέφαγε με τους ''κομματικούς'' του ΠΑΣΟΚ (ιδιωτική συγκέντρωση-συνεστίαση). Τετάρτη βράδυ, μίλησε σε συγκέντρωση στη Νέα Υερσέη.

Και για να καταλάβετε πώς διαμορφώνεται η κοινή γνώμη δείτε τι μετάδωσε το κυβερνητικό ''Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων''...(Διαβάστε)



www.kalami.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: