Σελίδες

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Χιλιάδες αστυνομικοί και πολίτες κατέκλυσαν το Σύνταγμα και το ΑΤ Λευκού Πύργου


demo_astΤα ΜΜΕ «έπνιξαν» μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις, αυτή τη φορά μάλιστα παράλληλες σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη, πουλώντας για άλλη μια φορά εξυπηρέτηση στο σύστημα! Ούτε ένα πλάνο, πουθενά, ενώ υπήρξε και εμφανής προσπάθεια απόκρυψης. Όμως, με δυο πολυπληθείς συγκεντρώσεις στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στην Αθήνα αλλά και στο ΑΤ Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη, οι Έλληνες αστυνομικοί, έχοντας στο πλευρό τους χιλιάδες πολίτες, τίμησαν τη μνήμη των δύο συναδέλφων τους, οι οποίοι έπεσαν επί του καθήκοντος στο Ρέντη.
Αυτή τη φορά, η παρουσία ένστολων αστυνομικών ήταν πολύ μεγάλη, ιδιαίτερα από την ομάδα ΔΙΑΣ και από την ομάδα Ζ, που κατέφτασαν και στις δύο συγκεντρώσεις με τις μοτοσικλέτες τους. Απέναντί τους, είχαν τους συναδέλφους τους των ΜΑΤ, χωρίς όμως αυτή η φορά να σημειωθούν έκτροπα. Στην Αθήνα, η κυκλοφορία στην Αμαλίας, μέχρι το σημείο μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη έκλεισε για κάποιο διάστημα, καθώς επικρατούσε το αδιαχώρητο, λόγω της μαζικής παρουσίας ένστολων και πολιτών.
Στην Αθήνα, ακούστηκαν κάποια συνθήματα που αφορούσαν στον εξοπλισμό των αστυνομικών (οι οποίοι δοκιμάζονται από τις «ελλείψεις», καθώς τα λεφτά πάνε αλλού, στις συστημικές ΜΚΟ και στους δεκάδες πρωθυπουργικούς συμβούλους), μεταξύ κάποιων... «αντικοινοβουλευτικών», ενώ το πλήθος έψαλλε πολλές φορές τον εθνικό ύμνο (τώρα καταλαβαίνετε γιατί δεν παίξανε τα ΜΜΕ του συστήματος το θέμα...).

Δεν υπάρχουν σχόλια: