Σελίδες

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Ο Χριστόφιας συνδέει την όλη διαδικασία εξόρυξης του αερίου με την στρατιωτική προστασία από το Ισραήλ και τις εν Κύπρω αγγλικές βάσεις. Η πολιτική αυτή αποτελεί πράξη ανθελληνική και αντιευρωπαϊκή που υποθηκεύει το μέλλον του κυπριακού ελληνισμού στους ξένους.


Η κυβέρνηση Χριστόφια αρνείται την ένταξη της Κύπρου στο Συνεταιρισμό για την Ειρήνη, αρνείται προσέτι την αναβάθμιση της άμυνας μας σε σχέση με την Ελλάδα , αρνείται να θέσει το θέμα των κατοχικών αγγλικών βάσεων παραπέμποντας το στις ερχόμενες γενεές ,αρνείται να δεχθεί την εμπόλεμη κατάσταση με τις κατοχικές δυνάμεις της Τουρκίας και κατά συνέπεια να θέσει τέρμα στη προδοσία του ανοίγματος των οδοφραγμάτων που έλαβε χώρα επί κυβερνήσεως Τάσσου Παπαδόπουλου. Την ίδια στιγμή προβαίνει σε συμφωνίες με το Ισραήλ για συνεργασία προς εξόρυξη του φυσικού αερίου , αδιαφορώντας αν η πράξη αυτή θα απαιτήσει ισχυρή άμυνα και ισχυρή παρουσία της Ελλάδος στη Κύπρο. Συνεπώς συνδέει την όλη διαδικασία εξόρυξης του αερίου με την στρατιωτική προστασία από το Ισραήλ και τις εν Κύπρω αγγλικές βάσεις. Η πολιτική αυτή αποτελεί πράξη ανθελληνική και αντιευρωπαϊκή που υποθηκεύει το μέλλον του κυπριακού ελληνισμού στους ξένους.
Από την άλλη , η αντιπολίτευση ακολουθεί μια αλλοπρόσαλλη γραμμή πλεύσεως. Θέτει αφενός το ζήτημα του συνεταιρισμού για την ειρήνη αλλά χωρίς την στρατηγική υποστύλωση της, ενώ σιωπά για την διάλυση της άμυνας και συναινεί στον στόχο λύσης που περιλαμβάνει την αποστρατικοποίηση υπό την παραμονή και εποπτεία των αγγλικών βάσεων. Επιπρόσθετα τάζει δια στόματος Αβέρωφ Νεοφύτου , καταβολή μεριδίου από τα κέρδη της εξόρυξης του φυσικού αερίου , στους τουρκοκύπριους , ως εάν αποτελούσαν αυτόνομη οντότητα.
Η υποχωρητικότητα του κατεστημένου ενώπιον της τουρκικής κατοχής συμπληρώνεται με απομάκρυνση από την Ελλάδα και την Ευρώπη και πλήρη εξάρτηση από το Ισραήλ και αγγλικές βάσεις.
Το κατεστημένο εξαπέλυσε γιγαντιαία επιχείρηση προπαγάνδας υπέρ της νέας υποχώρησης . Επιστράτευσε οργανισμούς , πανεπιστημιακούς , λαλίστατους ακροδεξιούς προκειμένου να πείσει το λαό για την νέα ραγιαδίστικη πολιτική του, ενώ οι «δυνάμεις της Αριστεράς και της προόδου» ρούφηξαν τη γλώσσα τους. 
Μοναδική φωνή πολιτικής αντίστασης στα τεκταινόμενα απέμεινε το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα.
Καταγγέλλουμε την υποθήκευση του μέλλοντος μας στο Ισραήλ και τους άγγλους κατακτητές.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ , ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΝΙΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.


ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: