Σελίδες

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

....το κράτος ανατρέπει το Ηθικό Δίκαιο (Νόμους) υπέρ των λαθρομεταναστών και οι αξιωματούχοι φέρονται σαν προστάτες των λαθρομεταναστών και εχθροί των γηγενών.

Επιστροφή στο Φυσικό Δίκαιο;
02/04/2011
Γράφει ο Αμφικτύων*


Το Φυσικό Δίκαιο, ή «Δίκαιο της Φύσης» είναι το αιώνιο και αναλλοίωτο Δίκαιο που βασίζεται στην ανθρώπινη φύση και στη λογική. Η πρώτη σύλληψη της ιδέας του Φυσικού Δικαίου ανάγεται στους Σοφιστές(6– 5ος αι. π.Χ). Τότε αναπτύχθηκε η διάκριση μεταξύ Φύσεως, ως έννοια δικαίου σοφή και αιώνια, και Νόμου, ως έννοια αυθαίρετη, προϊόν σκοπιμότητας.

Το δημοκρατικό πολίτευμα ήλθε να εναρμονίσει το Φυσικό Δίκαιο με το Ηθικό Δίκαιο(δίκαιο των νόμων). Όμως στις μέρες μας που υπεχώρησε η δημοκρατία μπρος αρχικώς στην ολιγαρχία και τώρα στην «παγκοσμιοποίηση», και στην σχεδιαζομένη  «παγκόσμια δικτατορία» , έγινε ανατροπή του Δικαίου  και οι Νόμοι πλέον δεν ευνοούν τους πολίτες της χώρας  απέναντι στην αυθαιρεσία των εισβολέων-κατακτητών, έστω και αν αυτοί έρχονται σαν  οικονομικοί ιμπεριαλιστές , πρόσφυγες, ή λαθρομετανάστες, οι οποίοι είναι παντελώς απρόσκλητοι, παραβάτες του νόμου και δημιουργούν  πάμπολλα προβλήματα  στους γηγενείς πληθυσμούς. Διότι αυτοί και οι πρόγονοι τους  πλήρωσαν την υποδομή, ώστε να εξυπηρετεί αυτούς και όχι τα εκατομμύρια των εισβολέων, που  κατ’ ουσίαν έρχονται να σφετερισθούν τον πλούτο στη χώρα που εισβάλλουν.

Η εισβολή  Λαθρομεταναστών δημιουργεί μεγίστη ανασφάλεια στους γηγενείς , καθώς οι λαθρομετανάστες νέοι ( μεταξύ 20-40 ετών) είναι περισσότεροι των Ελλήνων της ηλικίας αυτής, που σημαίνει   ανατροπή εργασιακών σχέσεων και της δημογραφικής αναλογίας ισχύος στρατευσίμων  εν πολέμω. Σημειωτέον δε ότι οι λαθρομετανάστες Ασιάτες και Αφρικανοί είναι κυρίως μουσουλμάνοι και  εν πολέμω θα ταχθούν με το μέρος της Τουρκίας, γεγονός που το ομολογούν από τούδε.

Δυστυχώς οι δουλικές Κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών είναι αυστηρές στην τήρηση του νόμου απέναντι στους Έλληνες γηγενείς πολίτες , ενώ παρέχουν ασυλία και προστασία  στους ξένους λαθρομετανάστες. Ούτως εχόντων των πραγμάτων, οι Έλληνες  έχουν μεταβληθεί σε πολίτες Β! κατηγορίας, ενώ οι λαθρομετανάστες Α! .  Άρα,  το κράτος  ανατρέπει το Ηθικό Δίκαιο (Νόμους) υπέρ των λαθρομεταναστών και οι αξιωματούχοι φέρονται σαν προστάτες  των λαθρομεταναστών και εχθροί των γηγενών. Τούτο αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις , όπου το 87% των Ελλήνων νοιώθει αγωνία και ανασφάλεια για το μέλλον.

 Το Ηθικό και Φυσικό Δίκαιο ευνοεί τους εισβολείς-λαθρομετανάστες, διότι είναι νέοι, εμπειροπόλεμοι, σκληραγωγημένοι, μεταξύ τους βρίσκονται στρατολογημένοι τρομοκράτες, άλλοι πράκτορες  μυστικών υπηρεσιών  ,ενώ   μεγάλο ποσοστό είναι εγκληματικά στοιχεία που δραπέτευσαν από φυλακές. Το εκρηκτικό τούτο μείγμα είναι   άκρως επικίνδυνο για την ασφάλεια, τη δημοκρατία και την ευημερία των γηγενών .  Με την πάροδο δε του  χρόνου   η κρίση θα οξύνεται. Η καταστροφή του κέντρου των Αθηνών έχει ανυπολόγιστη αξία και ευθύνεται εν πολλοίς για την σημερινή καταβύθιση της Ελλάδος στην κρίση και παρακμή. 

Ήδη εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες μένουν στην ανεργία , ενώ αρκετοί μεταναστεύουν προς άλλες χώρες προς εξεύρεσιν εργασίας. Αν μάλιστα συνεχισθεί η εισροή λαθρομεταναστών-πολιτική που ενισχύουν τα κόμματα της Αριστεράς-  ενώ τα κόμματα εξουσίας δέχονται παθητικά- τότε η αναλογία θα είναι συντριπτικά υπέρ των λαθρομεταναστών και συνακόλουθα και το Φυσικό Δίκαιο θα είναι υπέρ αυτών. Διότι αν οπλισθούν το 1.000.000  και μόνον (εκ των 4-5 εκατ. μεταναστών) τότε η χώρα θα έχει παντελώς  αλωθεί.  Σύμφωνα δε με πληροφορίες των αρχών, οπλισμός υπάρχει σε μυστικές αποθήκες από τούδε.  Γενικά ο Νόμος που θεωρείτο περισσότερο ωφέλιμος ως ισχύ των αδυνάτων, τώρα αυτός αποβαίνει ως ισχύ των δυνατών. Τώρα αδύνατοι είναι οι Έλληνες , τόσον έναντι του Φυσικού Νόμου(έγκλημα, καταλήψεις, εξεγέρσεις κλπ) , όσον και του Ηθικού Νόμου, ο οποίος προστατεύει τους λαθρομετανάστες (ασυλία, ατιμωρησία, δωρεάν σίτιση) και διώκει τους Έλληνες.   

Ο Σωκράτης, ο Πλάτων, αλλά και ο Αριστοτέλης  εθεώρησαν ότι ο άνθρωπος μπορεί ακόμη να βρει τους μηχανισμούς εκείνους που θα αξιολογεί τη δράση του ανάλογα με την πραγματικότητα, δίνοντας έτσι μια πρώτη ιδέα του Θετικού Δικαίου. Δυστυχώς σήμερα τα κόμματα της Αριστεράς(ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΜΚΟ και αριστερίστικες αναρχικές οργανώσεις) τρομοκρατούν την κυβέρνηση και τα κόμματα εξουσίας ότι «το  διεθνιστικό καθήκον είναι υπεράνω των Νόμων και άρα πρέπει να δεχθούμε όλου του κόσμου τους φτωχούς, κατατρεγμένους και λαθρομετανάστες» χωρίς να υπολογίζουν τις ανάγκες και δυνατότητες των  γηγενών, τα ανυπέρβλητα προβλήματα διαβιώσεως που δημιουργούν στις τοπικές κοινωνίες. Αδιαφορούν αν  μελλοντικά θα μας στοιχήσει την απώλεια της πατρίδος και θα κάνει  εμάς μετανάστες . Και οι μεν λαθρομετανάστες έχουν πατρίδα να πάνε, εμείς όχι.

Στην «Πολιτεία» και ειδικά στους «Νόμους»,  ο Πλάτων προτείνει  ένα σύνθετο πολίτευμα που να συνδυάζει Βασιλεία και Δημοκρατία (Βασιλευόμενη Δημοκρατία). Ο Αριστοτέλης συμφωνεί ότι το Φυσικό Δίκαιο (Δικαιοσύνη) έχει το αυτό κύρος παντού και ανευρίσκεται με τη λογική, αποκλείοντας τους βαρβάρους. Έτσι κάνει  λόγο όπως και ο Πλάτων για δικαίωμα μόνο εκείνων που είχαν ευγενή καταγωγή και πλούσια παιδεία. Παρ’ ημίν οι κομματικές συμμορίες έχουν επιβάλει  «πρωθυπουργική δικτατορία», για μια 4ετία και εσαεί την κομματοκρατία , χωρίς να λαμβάνουν υπ’ όψιν την Λαϊκή Εξουσία. Μετά την μεταπολίτευσης το σύστημα αυτό έφερε όχι μόνον τους βαρβάρους στον τόπο , αλλά έκανε βαρβάρους και τους Έλληνες, με την  υποβάθμιση της Παιδείας, του Πολιτισμού και με την οικονομική και κοινωνική  κατάρρευση που μας έφθασε  στο σημείο λιμοκτονίας.

Οι Στωικοί  φιλόσοφοι (3ο αι. π.Χ.) εισήγαγαν στην έννοια του Φυσικού Δικαίου και   κατέληξαν στην άποψη ότι ο Φυσικός Νόμος (η φυσική κατάσταση) είναι κατάσταση αρμονίας που διέπεται από τη λογική. Όσο ακόμη δεν έχουν εξοπλισθεί οι λαθρομετανάστες είναι καιρός να ισχύσει το Φυσικό Δίκαιον και οι Έλληνες να εκδιώξουν με κάθε πρόσφορο μέσον-ακόμη και με τα όπλα-τους ξένους εισβολείς πριν αυτοί γίνουν ισχυρότεροι. Επειδή όμως η αρμονική αυτή κατάσταση έχει διαφθαρεί από τον ανθρώπινο εγωισμό και τον Χριστιανισμό , οφείλει η ανθρωπότητα να επαναπροσεγγίσει το αρχαίο ιδανικό μέσω του Ελληνικού Πνεύματος,(Ολυμπιακός Ύμνος), διαμορφώνοντας ανάλογη νομοθεσία.  Στο παρελθόν , η έννοια του Φυσικού νόμου και της Ηθικής θεωρούνταν ταυτόσημοι. 

Σήμερα η σχέση  αυτή έχει ανατραπεί υπέρ των  εισβολέων.  Ας το εκμεταλλευθούμε λοιπόν το πλεονέκτημα που έχουμε τώρα που εμείς είμαστε οπλισμένοι και αυτοί άοπλοι και ας ενεργήσουμε , διότι αργότερα θα είναι αργά. Ο ασιατικός βαρβαρισμός έχει στόχο τον Ελληνισμό, την Ευρώπη και  συνακόλουθα τη Δύση και τη Λευκή Φυλή. Δεν τις συγχωρούν ότι ανέπτυξε τον πρώτο δημοκρατικό και ανθρωπιστικό πολιτισμό (Ελευθερίας, Δημοκρατίας, Κοινωνικής Δικαιοσύνης κλπ)

Αλλά και ο Μαρξ τον οποίον επικαλείται το μεταλλαγμένο ΚΚΕ γράφει : «Σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών είναι η διατήρηση της δουλείας και η ακύρωση όλων των διεκδικήσεων των ντόπιων εργατών για μισθούς και συνθήκες εργασίας.» Και σε άλλο σημείο : «Ο μετανάστης ανταγωνίζεται τον ντόπιο εργάτη και σιγά σιγά αναγάγει το μεροκάματο στο δικό του επίπεδο. Είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο του κεφαλαίου» Άρα   το ΚΚΕ είναι κάλπικο και εργάζεται υπέρ των συμφερόντων των ξένων αφεντικών του.

Συμπέρασμα : Όθεν οφείλουμε να ανατρέψουμε την δυσμενή σχέση του Φυσικού και Ηθικού δικαίου υπέρ ημών των Ελλήνων και εις βάρος των λαθρομεταναστών και των ξένων ιμπεριαλιστών, αφ’ ενός με την ψήφο μας(δια της εκλογής πατριωτικών κομμάτων και προσώπων) και αφ’ ετέρου με το Φυσικό Δίκαιο, όπου αδυνατεί να δώσει λύση το Ηθικό Δίκαιον, παίρνοντας το Νόμο στα χέρια μας . Και ο νοών νοείτο! 


*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Χρ. Κωνσταντινίδης, μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών
www. amphiktyon.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: