Σελίδες

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ.ΕΙΔΙΚΟ SITE ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΝΑ ΕΥΡΩΠΗ. Μακάρι να λάβει το μήνυμα ο Γιωργάκης και ο περίγυρός του.


 Αναρτήθηκε από anacondagr .


Ξεκινώντας τον Φεβρουάριο 2011, το ριζοσπαστικό Ισλάμ Monitor στη Νοτιοανατολική Ευρώπη (RIMSE) επιδιώκει να εκθέσει τις ισλαμιστικές δραστηριότητες (τόσο τις βίαιες όσο και τις μη βίαιες) στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί στις ισλαμικές δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα .

Ο Ισλαμισμός είναι μια απολυταρχική πολιτική ιδεολογία η οποία εμμένει στην πεποίθηση ότι το Ισλάμ δεν είναι απλά μια θρησκεία, αλλά ένα ολιστικό κοινωνικο-πολιτικό σύστημα

Ο Ισλαμισμός τάσσεται υπέρ της εφαρμογής της νομοθεσίας της Σαρίας (ισλαμικός νόμος), καθώς και τη δημιουργία ενός παγκόσμιου ισλαμικού κράτους-το χαλιφάτο - που θα ενώνονται στην διακρατική μουσουλμανική κοινότητα, γνωστή ως Ummah .  Η RIMSE υποστηρίζει ότι η απειλή για τη Δύση εν γένει και στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, ειδικότερα, δεν είναι με το Ισλάμ ως μια πίστη, αλλά από τον ισλαμισμό ως μια ολοκληρωτική πολιτική ιδεολογία.
Οι Ισλαμιστές επιδιώκουν ολοκληρωτικά τους στόχους τους  τόσο με βίαιες, όσο  και μη βίαιες μεθόδους. 

Η τρομοκρατία είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιείται από βίαιους Ισλαμιστές στην προσπάθειά τους να επιτύχουν την παγκόσμια κυριαρχία. Η παγκόσμια Salafi-Τζιχάντ «εκστρατεία», για παράδειγμα, προσπαθεί να επιβάλει παγκοσμίως το ισλαμικό δίκαιο και να καθορίσει το χαλιφάτο, κυρίως μέσω της τρομοκρατικής δραστηριότητας.

Ταυτόχρονα οι «μη βίαιες»  κινήσεις των ισλαμιστών όπως η Μουσουλμανική Αδελφότητα , η Hizb-ut-Tahrir, η Jamaat-e-Islami και oi θυγατρικές τους, επιδιώκουν να προωθήσουν την ίδια ημερήσια διάταξη με την υπονόμευση των Δυτικών φιλελεύθερων δημοκρατιών . Η RIMSE επιδίδεται σε μια διπλή προσπάθεια της έρευνας και του ακτιβισμού με σκοπό να εκπαιδεύσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό στις φιλελεύθερες δημοκρατίες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης για την απειλή από την ολοκληρωτική πολιτική ιδεολογία του ισλαμισμού.

Ιστοσελίδα: www.rimse.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: