Σελίδες

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Παπανδρέου παραδέχεται ότι δεν χρειάζεται λαϊκή νομιμοποίηση!


Είναι γνωστό και στα παιδάκια ακόμη ότι ο Παπανδρέου δεν μιλάει καλά ελληνικά. Κι αυτά που μιλάει τα λέει από “σκονάκια” λογογράφων.
Όταν όμως μιλάει αγγλικά είναι μια άλλη ιστορία. Εκεί έχει μεγάλη ευφράδεια και φυσικά ξέρει και καταλαβαίνει πολύ καλά τί λέει.
Σε μια αποστροφή του στην χθεσινή ομιλία του στου Γερμανούς βιομηχάνους, όπου όπως είπαν πολύ από το πρωί παρέδωσε τα κλειδιά της χώρας στην Γερμανία, αναφέρθηκε σε αυτό που υποκριτικά έχει πει και στους Έλληνες ιθαγενείς, ότι δηλαδή δεν τον ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος και δεν νοιάζεται αν θα επανεκλεγεί…

Πώς το εννοεί όμως ο πρωθυπουργός το πολιτικό κόστος;
Δείτε το απόσπασμα όπως το είπε στους Γερμανούς:
Για όσους δεν καταλαβαίνουν αγγλικά ο πρωθυπουργός λέει:
“και όταν πολλοί άνθρωποι με ρωτούν αν έχουμε την στήριξη (για τα μέτρα που παίρνουν) η πρώτη μου απάντηση είναι: ¨αυτό δεν είναι πρόβλημά μου¨, λέω πως είμαι εδώ για να δουλέψω για την χώρα, να σώσω την χώρα, να αλλάξω την χώρα, είτε επανεκλεγώ είτε όχι δεν με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει να σώσω την χώρα” (ολόκληρο το βίντεο μπορείτε να το δείτε εδώ)
Σε ποια “στήριξη” (support αγγλιστί) αναφέρεται ο κος Παπανδρέου;
Στην στήριξη των υπουργών; Όχι βέβαια αυτήν την έχει.
Στην στήριξη των βουλευτών του; Όχι και πάλι! Οι λεονταρισμοί τους έχουν γίνει σύντομο ανέκδοτο, αφού τελικά όλοι σαν κοτούλες στηρίζουν την κυβέρνηση.
Ούτε βέβαια μπορεί να αναφέρεται στην στήριξη των δανειστών, στους οποίους έχει “ορκιστεί” πως θα τους ξεχρεώσει μέχρι τελευταίου ευρώ!
Προφανώς αναφέρεται στην λαϊκή στήριξη γι’αυτό και συνεχίζει την πρότασή του λέγοντας ότι αδιαφορεί αν θα επανεκλεγεί.
Παραδέχεται δηλαδή ο νόμιμα εκλεγμένος πρωθυπουργός της χώρας ότι δεν τον νοιάζει αν έχει την λαϊκή νομιμοποίηση για τα μέτρα που παίρνει; Παραδέχεται ότι έχουμε ένα ανελεύθερο καθεστώς, όπου ο λαός δεν είναι ο κυρίαρχος, αλλά αυτός αποφασίζει για την χώρα και ενεργεί όπως κρίνει αυτός, κατά παράβαση κάθε συνταγματικής νομιμότητας;
Ποια η διαφορά του τότε από έναν κοινό δικτάτορα;
Βέβαια, όσοι φωνάζουμε μέσα από τα ελεύθερα ιστολόγια ότι έχει καταλυθεί το Σύνταγμα και η Δημοκρατία μας, το έχουμε καταλάβει από καιρό, αλλά το να το παραδέχεται εμμέσως, πλην σαφώς, ο ίδιος ο πρωθυπουργός είναι ενδεικτικό της αλαζονείας τους και της αντίληψής της κυβέρνησης  για την λαϊκή κυριαρχία!!!
Όταν ο ίδιος ο ΓΑΠ το παραδέχεται τί χρείαν έχομεν άλλων μαρτύρων;
ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: