Σελίδες

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Το ξεφτιλισμένο κράτος του ΠΑΣΟΚισταν έχει την δικαιοσύνη και την αστυνομία που του αρμόζει. Δείτε τι γράφει ο διεθνής τύπος για την περίπτωσή μας! Δείτε πως ξεφτιλίζει ελληνική δικαιοσύνη και αστυνομία.

  Το κείμενο είναι από την sigmalive. Δείτε πως ειρωνεύεται την αβελτηρία (επιεικέστατος ο όρος) της ελληνικής δικαιοσύνης και την ανικανότητα της ελληνικής αστυνομίας που το καθεστώς Παπανδρέου μετέτρεψε (κατά το μεγαλύτερο μέρος της) σε σώμα πραιτοριανών. Το ότι θα χαιρόμουν εγώ, ο άνθρωπος που αν αγαπούσε κάτι σ' αυτό το κράτος ήταν οι θεσμοί της δικαιοσύνης και της αστυνομίας,  με το σημερινό τους χάλι προ διετίας, δεν θα το πίστευα.  Άλλος ένας λόγος να ετοιμάσω την θηλιά στο σχοινί..... Οδυσσεύς  
Μάκη, Μάκη είσαι εδώ;

Η ελληνική δικαιοσύνη και η ελληνική Αστυνομία έγιναν για άλλη μία φορά ρεζίλι από τον συνήθη ύποπτο Μάκη Ψωμιάδη. Μετά από δεκαετίες «αναζήτησης» όταν συνελήφθη πριν δύο εβδομάδες πανηγύριζαν για την «επιτυχία». Το δικαστήριο βέβαια τον άφησε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους μέχρι να επιλυθεί ένα ζήτημα που είχε προκύψει μεταξύ εισαγγελέως και ανακριτή. Όταν το δικαστικό συμβούλιο αποφάσισε χθες την κράτησή του οι αστυνομικοί που πήγαν να τον αναζητήσουν βρήκαν πόρτες κλειστές.
Ο Μάκης Ψωμιάδης είχε καταβάλει εγγύηση και είχε δηλώσει δύο διαφορετικές οικίες ως διεύθυνση αλλά από χθες δεν έχει εμφανιστεί ούτε στη μία, ούτε στην άλλη. Μάλιστα η ΕΛΑΣ εξετάζει το ενδεχόμενο να έχει διαφύγει στο εξωτερικό.
Υπενθυμίζεται ότι o πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα, είχε δηλώσει...
πολιτικός κρατούμενος κατά τη σύλληψή του, αντιμετωπίζει πλήθος κατηγοριών, ενώ εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις από παλαιότερες υποθέσεις. Παρά τις τόσες καταδίκες ο Ψωμιάδης δεν είχε περάσει ούτε μία ημέρα στο κελί και πλέον αυτό που απομένει είναι να δούμε αν το δικαστικό σύστημα της Ελλάδας θα καταφέρει ποτέ να τον καταδικάσει.
Σε αναζήτηση του Μάκη Ψωμιάδη βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές μετά την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου για την προφυλάκισή του.  Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, από το απόγευμα που έλαβε το σχετικό έγγραφο των δικαστικών αρχών η ασφάλεια, ο πρώην μεγαλοπαράγοντας της ΠΑΕ-Καβάλας και κατηγορούμενος για την υπόθεση των στημένων αγώνων αναζητήθηκε σε σπίτια που χρησιμοποιεί, αλλά δεν βρέθηκε.  Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες εξετάζοντας και το ενδεχόμενο να έχει φύγει στο εξωτερικό κάτι όμως που δεν προκύπτει μέχρι στιγμής.
ΠΗΓΗ: sigmalive

Δεν υπάρχουν σχόλια: