Σελίδες

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Αντί να μας κόψει η ΔΕΗ το ρεύμα.... δεν κόβουμε εμείς την δική της «ρευματοδότηση»

Θέτω το ερώτημα ευθέως. Αν όλοι οι Έλληνες αποφασίσουμε να μην δώσουμε,  μέσω ΔΕΗ, σωσίβιο σ' αυτήν την κυβέρνηση των ξενόδουλων πολιτικάντηδων που ξεπουλούν την πατρίδα μας στους κάθε είδους «κατακτητές», και στους σαλτιμπάγκους της πολιτικής Καρατζαφέρηδες και Ντορόπληκτους (έτσι κι αλλιώς οι τελευταίοι είναι χαμένοι από χέρι) και βολεμένους «βολεψάκηδες» της ΝΔ, τι θα γίνει; Θα μας κόψει η ΔΕΗ το ρεύμα; Για πόσο χρόνο; Και πόσο διάστημα μπορούν οι μέτοχοι, αλλά και οι καλοζωισμένοι υπάλληλοι της ΔΕΗ, να ζήσουν χωρίς τα χρήματά μας;
Δεν ξεκινάμε έναν αγώνα με σύνθημα: «Δεν πληρώνω την ΔΕΗ»; 
Ναι!  Σκεφτόμαστε τι θα πει ο γείτονας, ο συγγενής, ο «φίλος» όταν μας δουν με κομμένο το ηλεκτρικό ρεύμα και προ πάντων την άνεσή μας. Ας υψώσουμε μια μαύρη  σημαία στα σπίτια μας, σύμβολο αντίστασης στην ηλίθια πολιτική και ας αρχίσουμε να μαγειρεύουμε με γκάζ.  Ας βγάλουμε τις ξυλόσομπες από τις αποθήκες και, όσοι έχουν, ας ανάψουν τα τζάκια τους προκειμένου να κάψουμε τα κάθε ειδών «τζάκια» που μας εκμεταλλεύονται κοντά δύο αιώνες τώρα. 
Το ερώτημα απευθύνεται βέβαια σε όλους του Έλληνες πλην των βολεμένων ΠΑΣΟΚων και των ομοϊδεατών μου ΝΔκρατων  που «βολεύθηκαν» και «βουλεύθηκαν» χάρις στην ψήφο μας.
Δεν απευθύνω το ερώτημα σε κάθε λογιών αριστερών γιατί αυτοί παίρνουν ρεύμα «από άλλη γραμμή» και δεδομένου του ότι, αν δεν το γράψει ο «Ρίζος»  αδυνατούν να σκεφθούν σαν άνθρωποι, λειτουργούν σαν πρόβατα.
Επειδή το ιστολόγιό μου είναι περιορισμένων δυνατοτήτων, το θέτω υπ' όψιν των ισχυρών του ιστιοχώρου (τοπικής και πανελλήνιας εμβέλειας).
Για το «Ήπειρος η πατρίδα μας»... Οδυσσεύς  

Δεν υπάρχουν σχόλια: