Σελίδες

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Λόμπυ ομοφυλόφιλων επέβαλαν στην Αγγλία το «γονέας 1» και γονέας 2»


Στις 31 Ιανουαρίου 2011 έγραφα με τίτλο «Μας δουλεύουν δέκα (10) ολόκληρα χρόνια οι πούστηδες και οι λεσβίες» εδώ  τους λόγους για τους οποίους είμαι κατά του γάμου των ομοφυλοφίλων και, κάθετα, ενάντια κατά του θεσμού της υιοθεσίας   από τα ανώμαλα ζευγάρια για το τι είδους πρότυπα θα έδινε μια τέτοια είδους συμβίωση  στις αθώες ψυχούλες των παιδιών. Ήλθε να με δικαιώσει η περίπτωση της αλλαγής φύλλου αγοριού, υιοθετημένου από «ζεύγος» λεσβιών και τώρα το παρακάτω δημοσίευμα από το Δεξί Εξτρέμ.         

Αθάνατο gay-England!!! "Γονέας 1" και "Γονέας 2" στα διαβατήρια!!!!

Μετά από πιέσεις των πανίσχυρων (όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος) λόμπυ των ομοφυλόφιλων, η Μ. Βρετανία αποφάσισε να αλλάξει το "Όνομα Πατρός" και "Όνομα Μητρός", στις αιτήσεις για διαβατήρια, σε "Όνομα Γονέα 1" και "Όνομα Γονέα 2".

Εδώ και χρόνια οι γκέι διαμαρτύρονταν ότι τα παιδιά που μεγαλώνουν σε γκέι οικογένειες προσβάλλονταν από την αίτηση έκδοσης διαβατηρίου και
το ίδιο το διαβατήριο όταν έπρεπε να αναφέρουν όνομα πατέρα και μητέρας. Έτσι το πανίσχυρο γκέϊ λόμπυ Stonewall κατάφερε να επιβάλλει τις εν λόγω αλλαγές. Σύμφωνα με έγγραφα που διέρρευσαν απ΄το Γραφείο Στρατηγικής Διαφορετικότητας (που ασχολείται με τα δικαιώματα των γκέι) το Stonewall ήρθε σε επαφή με το IPS [the Identity and Passport Service-η υπηρεσία που εκδίδει ταυτότητες και διαβατήρια] και συμφώνησαν...
στις αλλαγές που θα έχει η αίτηση για διαβατήριο σε πρώτη φάση και οι οποίες θα μπούνε σε εφαρμογή από το Δεκέμβριο.

Να σημειωθεί ότι μόνο το 1,5% του πληθυσμού της Μ. Βρετανίας δηλώνουν επίσημα ομοφυλόφιλοι, ενώ τα κουτάκια "Γονέας 1" και "Γονέας 2" υπάρχουν ήδη στις αιτήσεις για την έκδοση αμερικάνικου διαβατηρίου απ' τις ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: