Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2011


Το πήρα από τον «Φιλούμενο» και το δημοσιεύω. Βασικά είμαι της αρχής «ουδείς μετά Χριστόν προφήτης» και ακούω ή διαβάζω με επιφύλαξη όλα αυτά τα περί προφητειών. Τα κείμενα του φόρουμ όμως είναι πάντα προσεγμένα, γλαφυρά, ουσιώδη και πάντα καλοδεχούμενα στην ιστοσελίδα μου. Οδυσσεύς

Εικόνα

Εδώ και περίπου 2 χρόνια έχουμε μιλήσει για τον Ελληνοτουρκικό πόλεμο που θα λάβει χώρα στην εποχή που διανύουμε!
Έχουμε γράψει πολλά, βγάλαμε βίντεο αλλά το μόνο που εισπράξαμε ήταν ειρωνείες, εξυπνάδες και ότι όλα είναι συνωμοσιολογικά σενάρια!
Τώρα που αρχίζουν και βγαίνουν το ένα πίσω από το άλλο κάποιοι άρχισαν να υποψιάζονται και να τα βλέπουν πλέον με άλλο μάτι.
Έχουμε ακούσει πολλά από... πολλούς όμως έτσι έχουν αυτά τα πράγματα, δεν κρατάμε ουδεμία κακία και συνεχίζουμε ακάθεκτοι να λέμε τα πράγματα όπως έχουν.
Κάποιοι λένε πως εδώ και πόσα χρόνια ακούμε για πόλεμο και πόλεμο δεν βλέπουμε ,πως όλα είναι για να τρομοκρατούν και να παίζουν με τον κόσμο..... τίποτα περισσότερο!
Φαντάζομαι την ιστορία με τον βοσκό και τον λύκο να την γνωρίζετε!!!
Δεν έχουμε κανένα κέρδος ή δόλιο να βγαίνουμε και να
Αναφερομάστε σε τέτοια θεματα που έχουν σαν αποτέλεσμα να μας χαρακτηρίζουν όπως μας χαρακτηρίζουν.
Διότι με αυτά που εισπράξαμε ως τώρα το μόνο που μας απομένει είναι να μας πούνε και φαντασιόπληκτους ή βαλτούς για να φοβίζουμε τον κόσμο!
Βέβαια το θέμα μας δεν είναι το τι εισπράττουμε εμείς αλλά πως θα μπορέσουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο για αυτά που έρχονται στην γύρω μας περιοχή!
Δυστυχώς οι Έλληνες έχουμε μπει σε έναν πρωτότυπο για τα δεδομένα μας λήθαργο!
Το ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ έγινε σούπα και ανοσία στον εγκέφαλο του κάθε Έλληνα!
Βλέπετε τι ωραία παίζουν μαζί μας;
Βλέπετε πως τα έφεραν τα πράγματα ώστε κανείς πλέον να μην αντιδρά;
Αντιληφθήκατε ότι έχουμε γίνει σαν "ζόμπι" και πως όλοι μένουμε μονάχα σε λόγια;
Έχουμε σηκώσει τα χέρια ψηλά και περιμένουμε την επόμενη ημέρα ότι και να μας φέρει αυτή.
Κάποιοι αναμένουν ότι η οικονομία μας θα βελτιωθεί με τον καιρό και σιγά σιγά θα φτιάξουν τα πράγματα!
Κάποιοι άλλοι με την σειρά τους περιμένουν τους 12 Θεούς που θα έρθουν το 2012 να μας σώσουν!
Επίσης πολλοί περιμένουν να βγουν οι Προφητείες και να πάρουμε επιτέλους την Πόλη (με ότι συνεπάγεται αυτό)!
Αυτά και άλλα πολλά περιμένουμε σαν Νεοέλληνες που είμαστε!
Δεν μπορούμε να ξυπνήσουμε με τίποτα!
Όλοι όμως περιμένουν το κάτι που θα ξεσηκώσει τον κόσμο και θα τον κάνει ορμητήριο απέναντι στους πολιτικούς και στην νεοταξική πολιτική που ακολουθούν ώστε να μας καταστρέψουν!
Ολοι περιμένουν την αφορμή για να ξεσπάσουν και να διώξουν τους 300 που δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο σε αυτήν την χώρα που λέγεται ΕΛΛΑΣ.
Ποιος θα την δώσει αυτήν την αφορμή και πότε;
Τι ακριβώς περιμένουμε;
Δεν έχουν γίνει κινήσεις από αρκετούς;
Βέβαια και έχουν γίνει σχετικές κινήσεις αλλά χωρίς κάποια ανταπόκριση του κόσμου.
Ο κόσμος θα ανταποκριθεί όταν και εφόσον το θελήσει η κυβέρνηση με την παγκόσμια ελίτ.
Και εδώ μπαίνουμε στο κυρίως θέμα!!!!
Το κίνημα των αγανακτισμένων κατάφερε σε ένα 24ωρο να βγάλει χιλιάδες κόσμου στο σύνταγμα!

Γιατί :blue

Διότι όπως είπαμε ήταν και είναι απεσταλμένο απο την παγκόσμια ελίτ!

Με το που ξεκίνησαν οι Έλληνες μέσα σε 2-3 μέρες το κίνημα έγινε παγκόσμιο και βγήκαν σε πολλά κράτη στις πλατείες για να διαμαρτυρηθούν για όλα αυτά που γίνονται σε παγκόσμια κλίμακα.
Βλέπετε τι ωραία και εύκολα αρχίζει η επανάσταση και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο;

Δεν είναι όμως μόνο αυτό :ex

Με το που έγιναν τα επεισόδια για το μεσοπρόθεσμο και εντέλει ψηφίστηκε σταμάτησε και το κίνημα των αγανακτισμένων στην Ελλάδα και όπως ήταν φυσικό και σε όλα τα υπόλοιπα κράτη της εμφυλίου!

Είδατε και τι εύκολα και ωραία βάζουν ένα τέλος στην Επανάσταση;


Βέβαια δεν τελειώσαμε ακόμα :ex

Αυτό ήταν μόνο η αρχή και ένα μέρος αυτής για να δούνε αν μπορεί να ανταπεξέλθει το σχέδιο τους.... και τώρα που έβγαλαν τα συμπεράσματα τους θα επανέλθουν για το κυρίως πιάτο!


Όλο λοιπόν αυτό το καζάνι που βράζει από αγανάκτηση και
περιμένει την αφορμή για να διώξει τους πολιτικούς και την τρόικα απο την Ελλάδα είναι στην διάθεση τους και θα το
χρησιμοποιήσουν για το τελικό τους σκοπό(θα αναφερθούμε παρακάτω).
Όπως έχουμε πει πολλές φορές το Ισραήλ παίζει το δικό του παιχνίδι στην περιοχή διότι έχει πολλά συμφέροντα οικονομικά αλλά και στρατηγικά.
Μέσα στο παιχνίδι έχουν βάλει βαθιά την Ελλάδα και είναι έτοιμοι να την χρησιμοποιήσουν ενάντια στην Τουρκία που φαίνεται ότι αυτήν την στιγμή είναι ο κύριος "αντίπαλος" τους.
Πολλοί Έλληνες έχουν αναπαυθεί και πιστεύουν ότι εφόσον τα έχουμε καλά με τους Ισραηλινούς δεν φοβόμαστε ΤΙΠΟΤΑ!
Κάνουν μεγάλο λάθος το οποίο και θα αναλύσουμε παρακάτω...
Η Τουρκία να ξαναπούμε ότι ακολουθεί πιστά τις εντολές των εβραίων και παίζουν ένα καλοστημένο παιχνίδι στην γύρω περιοχή!
Στόχος των εβραίων δεν είναι ούτε η Τουρκία ούτε η Ελλάδα αλλά το Ιράν.
Εχθές ο Ιρανός στρατηγός Γιαχγιά Ραχίμ Σαφεβί και στρατιωτικός σύμβουλος του θρησκευτικού ηγέτη του Ιράν δήλωσε οτι η Τουρκία
παίζει το παιχνίδι του Ισραήλ και πως παρασκηνιακά έχουν
συνομιλίες μεταξύ τους!

Αναφέρθηκε επίσης ότι οι επιθέσεις της Τουρκίας εναντίον του
Ισραήλ είναι μια πολιτική επίδειξη και πως στην πράξη οι θέσεις αυτές που παίρνει είναι εναντίον του Ιράν και της Συρίας 
διότι το ρανταρ της αντιπυραυλικής ομπρέλας του ΝΑΤΟ που δέχτηκαν να εγκατασταθεί στην χώρα τους ουσιαστικά θα προστατεύει το Ισραηλ ,κατι που δεν έγινε ιδιαίτερα γνωστό στα Τουρκικά μέσα για να μην προκληθούν αντιδράσεις,ιδιαίτερα από τον αραβικό κόσμο.
Μάλιστα είπε πως η αντιπυραυλική αυτή ομπρέλα δεν στρέφεται μόνο εναντίον του Ιράν αλλά και εναντίον της Ρωσίας!!!

Βέβαια το Ιραν καταφέρθηκε και ενάντια της Κύπρου, εξαιτίας των συμφωνιών που έχει κάνει με το Ισραήλ ,κάτι το οποίο μπορεί βέβαια να οδηγήσει στην αναγνώριση του Κατεχόμενου τμήματος ως Βορ.Κύπρο, από τις μουσουλμανικές χώρες.
Τις τελευταίες μέρες, όπως έχουμε παρατηρήσει στην γύρω περιοχή της Κύπρου έχουν έλθει στρατιωτικές δυνάμεις(υποβρύχια, πολεμικά πλοία ,αεροπλάνα κτλ) της Αμερικής, του Ισραήλ, της Αγγλίας,της Ρωσίας κ.α
Βέβαια να περιμένουμε κάτι παρόμοιο να συμβεί και στην Ελλάδα.
Ήδη πολλά πολεμικά αεροπορικά σκάφη του Ισραήλ βρίσκονται στην Ρόδο για κάθε παν ενδεχόμενο.
Ο Πρωθυπουργός μας όμως έδωσε ρητή εντολή να μην στείλουμε πουθενά Ελληνικές δυνάμεις, αφήνοντας έτσι την Κύπρο, το Αιγαίο και τα νησιά μας υπό την προστασία των ξένων δυνάμεων και περισσότερο του Ισραήλ.
Αλήθεια αν γίνει μια στραβή και ξεκινήσει πόλεμος ποιος θα υπερασπιστεί τα νησιά μας που είναι δίπλα στην Τουρκία;
Το Ισραήλ,το οποίο μέχρι να έρθει δεν θα έχει μείνει τίποτα ορθιο;
Κακά τα ψέματα το Ισραήλ δεν πρόκειται να εμπλακεί σε κανέναν πιθανό Ελληνοτουρκικό πόλεμο διότι δεν έχει πολεμήσει ΠΟΤΕ στην ζωή του και περιμένει πάντα οι άλλοι να βγάζουν το φίδι απο την τρύπα για πάρτυ του!
Δεν πρόκειται να αφήσει να χαθούν έτσι άδικα Ισραηλίτικες ψυχές και προπαντός για χάρη της Ελλάδος!
Αυτό που θέλει να πετύχει το Ισραήλ και η παγκόσμια ελίτ είναι να ξεκινήσει πόλεμος στην περιοχή μας ώστε να έρθουν οι μεγάλες δυνάμεις να "επιβάλουν" τάχαν την τάξη και μετέπειτα όλοι μαζί να επιτεθούν στο Ιράν.
Οπως βλέπετε ήδη άρχισαν να έρχονται δυνάμεις στην περιοχή μας.
Το πόλεμο πιθανότατα να τον ξεκινήσει το Ισραήλ βάζοντας εμάς μπροστά να πολεμάμε με τους Τούρκους.
Αυτό είναι φυσικό διότι αν γίνει κάποια πρόκληση των Ισραηλινών στους γείτονες,οι Τούρκοι θα ξεσπάσουν επάνω μας, διότι τα συμφεροντά τους βρίσκονται στα δικά μας χέρια και είμαστε η εύκολη λεία!
Πολλοί ρωτάνε αξίζει για τους Τούρκους που οικονομικά και πολιτισμικά έχουν κάνει μεγάλα βήματα προόδου να κάνουν πόλεμο;
Όπως ρωτήθηκε απο το Γενικό Επιτελείο σε γνωστούς και έμπειρους επιστήμονες που ασχολούνται σχετικά με τους ορυκτούς πλούτους, η απάντηση που πήραν ήταν ρητή και έλεγε οτι ΣΥΜΦΕΡΕΙ!
Οι εμπειρογνώμονες στα συγκεκριμένα θέματα λοιπόν κοστολογούν ότι στις περιοχές που γίνονται οι έρευνες ξεπερνούν τα 7 τρις δολάρια!
Αν βάλουμε και τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας φαντάζεστε για τι εξωπραγματικά ποσά μιλάμε!
Όμως όπως οι Τούρκοι δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν στα χέρια των Ελλήνων(γειτόνων τους) τέτοιους τεράστιους κολοσσούς κέρδους, έτσι και οι υπόλοιπες δυνάμεις δεν πρόκειται να δείξουν οποιαδήποτε αδιαφορία.... αλλά θα τρέξουν όλοι να πάρουν τέτοια
ωραία και κερδοφόρα φιλέτα.
Πολλοί λένε ότι μέσω της οικονομικής κρίσης της Ελλάδας επειδή δεν θα μπορούμε να αποπληρώσουμε τα χρέη μας θα έρθουν και θα μας τα πάρουν όλα σε χαμηλές και εξευτελιστικές τιμές.
Δεν είναι αυτός ο βασικός τους στόχος...
Βασικός τους στόχος είναι όταν θα γίνει ο Ελληνοτουρκικός πόλεμος και μετέπειτα των υπολοίπων δυνάμεων, να γίνει παγκόσμιο κραχ, ώστε όλη η οικονομία της ανθρωπότητας να καταστραφεί, να βγεί παγκόσμιο νόμισμα και να μπορούν να χειραγωγούν τους ανθρώπους με μεγάλη ευκολία.
Μην ξεχνάμε όπως προείπαμε ότι ο μεγάλος τους στόχος είναι το Ιράν.
Το Ισραήλ λοιπόν όσο και να απειλεί ότι θα επιτεθεί για να καταστρέψει τα πυρηνικά του Ιράν, ξέρει πως δεν μπορεί μόνο του και μάλιστα την συγκεκριμένη χρονική περίοδο όπου γύρω του καραδοκούν πολλοί εχθροί και τον κοιτάνε με μισό μάτι.
Έτσι λοιπόν δημιούργησε την υποτιθέμενη ρήξη με τους Τούρκους για να πλευρίσει τους Έλληνες, ώστε μέσω της Ελλάδας να φέρει τις δυτικές δυνάμεις(Χριστιανικές) ενάντια των ανατολικών δυνάμεων(Μουσουλμανικές) για να εκπληρώσει το έργο του.
Δυστυχώς οι Έλληνες πολιτικοί έβαλαν τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα μέσα στο ίδιο τους το μαντρί.
Ναι τα πρόβατα,εμάς τους Έλληνες που κοιμόμαστε και περιμένουμε πότε θα μας ταρακουνήσει η νέα τάξη για να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που βρισκόμαστε τα τελευταία χρόνια και να προωθήσουμε
τα σχέδια τους!

Έχουμε γίνει η κινητήρια δύναμη της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και σφυρίζουμε αδιάφορα σε όλες τις προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε!
Λέμε επιδεικτικά σε όλη την υφήλιο ότι είμαστε Έλληνες και απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων τους οποίους και δείχνουμε για να υπερηφανευόμαστε, για να καλύψουμε την μοιρολατρία και κατάντια μας!
Ήρθε λοιπόν η ώρα να αποφασίσουμε ποιον ρόλο θα διαλέξουμε.
Αν δεν το κάνουμε ΤΩΡΑ θα το κάνουν άλλοι για εμάς!
Κλείνοντας και συνοψίζοντας ας κάνουμε και κάποιους συσχετισμούς με τις Προφητείες!
ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ(με κάποια σειρά):


«Θὰ ἔρθη καιρὸς ποὺ θὰ διευθύνουν τὸν κόσμο τὰ ἄλαλα καὶ τὰ μπάλαλα»....(ΜΜΕ,ελιτ,μασονία)

«Ὅταν ἀκούσετε ὅτι ὁ πόλεμος πιάστηκε ἀπὸ κάτω, τότε κοντὰ θὰ εἶνε».... (Βορειο Αφρική)

«Θὰ σᾶς ἐπιβάλουν μεγάλο καὶ δυσβάστακτο φόρο, ἀλλὰ δὲν θὰ προφθάσουν»....(ήδη άρχισαν να μπαίνουν)

«Θὰ βάλουν φόρο στὶς κότες καὶ στὰ παράθυρα»....(προφανώς στο επόμενο ρουσφέτι θα μπούνε και αυτά)

«Θὰ σᾶς ρίξουν παρὰ πολύ· θὰ σᾶς ζητήσουν νὰ τὸν πάρουν πίσω, ἀλλὰ δὲν θὰ μπορέσουν».(Τουλάχιστον θα γλιτώσουμε τα χειρότερα)

«Ὅταν θὰ ἰδῆτε τὸ χιλιάρμενο στὴν Ἄσπρη θάλλασα, θἄρθη τὸ ποθούμενον».
«Ὅταν θὰ ἰδῆτε τὸ χιλιάρμενον στὰ ἑλληνικὰ ὕδατα, τότε θὰ λυθῆ τὸ ζήτημα τῆς Πόλης».
«Θὰ μαζωχτῆ τὸ χιλιάρμενο στὸ Σκάλωμα (Ἅγιοι Σαράντα) καὶ θἄρθουν κοκκινογέλεκοι, νὰ πολεμήσουν γιὰ σᾶς».....(θα το δούμε στην άσπρη θάλασσα και στο Αιγαίο, μετέπειτα θα μαζευτεί στους Άγιους Σαράντα,όπου θα είναι κοντά ο καιρός για να ξεκινήσει ο πόλεμος)

«Ξένος στρατὸς θὰ ἔλθη, Χριστὸ θὰ πιστεύη, γλώσσα δὲν θὰ ξέρη...» .....(οι κοκκινογέλεκοι-ρωσοι που θα έρθουν να πολεμήσουν για "εμάς")

«Ὅταν ἀκούετε ὅτι ὁ πόλεμος ἄρχισε, τότε κοντα εἶνε».....(όπου να ναι θα αρχίσουν όλοι να λένε ότι αρχίζει ο πόλεμος)

Ὁ κόσμος θὰ τοὺς σιχαθεῖ καὶ θὰ τοὺς κυνηγήσει......(οι έλληνες πολιτικοί φτάνουν στο τέλος τους.... μέσω του κινηματος των αγανακτισμένων;)

Θα γίνουν πραματα και θάματα που δεν θα εξηγούνται με την λογική...( το βλέπουμε ήδη καθημερινώς)


«Θὰ ζητήσουν νὰ σᾶς πάρουν καὶ στρατιῶτας. Δὲν θὰ προφθάσουν ὅμως».....(πιθανόν θα μας ζητήσουν επιστράτευση)

«Οἱ Τοῦρκοι θὰ φύγουν, ἀλλὰ θὰ ξανάρθουν πάλι καὶ θὰ φθάσουν ὡς τὰ Ἑξαμίλια....(οι Τούρκοι έρχονται πάλι στα εξαμίλια όπως το 1996 στα Ίμια..... Καστελόριζο;)

«Ἂν βρεθοῦν 3 δυνάμεις σύμφωνες, τίποτε δὲν θὰ πάθετε»....( αν τα βρούνε Αμερική-Ρωσία-Αγγλία όλα καλά)

«Ἂν τὸ ζήτημα λυθῆ μὲ τὸν πόλεμο, θὰ πάθετε πολλὲς καταστροφές· σὲ τρεῖς χῶρες μία θὰ μείνη...».....(σύμφωνα με τις υπόλοιπες Προφητείες μάλλον με πόλεμο θα λυθεί)

«Τὸ κακὸ θὰ σᾶς ἔρθη ἀπὸ τοὺς διαβασμένους»....(ελίτ,πολιτικοί)

Οι τούρκοι θα μάθουν το μυστικό τρείς μέρες νωρίτερα απο τους Χριστιανούς....(κάποιο haarp;)

Οι Εβραίοι θα προκαλέσουν τους Τούρκους! Η χώρα μας,θα δεχθεί τουρκική επίθεση γιατί δεν θα έχει κυβέρνηση....(όπως είπαμε και παραπάνω το Ισραήλ πιθανόν να ξεκινήσει τον πόλεμο,εμείς λόγω ότι τους έχουμε ήδη κυνηγήσει(τους πολιτικούς) όπως λέει η προηγούμενη προφητεία,δεν θα έχουμε κυβέρνηση..... αχ αυτοί οι αγανακτισμένοι, έδωσαν πάτημα στους πολιτικάντηδες για να πραγματοποιηθεί το σχέδιο της ελίτ)

«Δὲν θὰ φτάση ὁ στρατὸς στὴν Πόλι· στὴ μέση του δρόμου θἄρθη τὸ μαντᾶτο, ὅτι ἔφθασε τὸ ποθούμενο»....(οι ξένες δυνάμεις δεν θα προλάβουν να πάνε διότι δεν θα έχει απομείνει τίποτα στην Τουρκία απο τους Ρώσους)

«Στὴν Πόλι θὰ χυθῆ αἷμα ποὺ τριχρονίτικο δαμάλι θὰ πλέξη...(δεν χρειάζεται περιγραφή)


Αυτά ως ένα μικρό δείγμα συσχέτισης των Προφητειών με αυτά που βιώνουμε τον τελευταίο καιρό αλλά και που θα βιώσουμε στο άμεσο μέλλον!
Πιθανόν ο πόλεμος να διεξαχθεί στις 11/11/11, όμως αυτό θα αναλυθεί σε άλλο μας θέμα! :flag


http://www.filoumenos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: