Σελίδες

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Ε άντε και γ@….ου Στρατηγέ μου……Είσαι ανάξιος να φέρεις τον τίτλο σου!!!!

Μετά μου λέτε ότι έχω άδικο που σχολιάζω την συμπεριφορά των φιλόδοξων στρατιωτικών. Καριερίστες ακριβοπληρωμένοι υπηρέτες των πολιτικάντηδων είναι. Πέραν τούτου ου... Οδυσσεύς

 

Και ο νέος αρχηγός ΓΕΕΦ Στυλιανός Νάσης στα χνάρια του Τσαλικίδη-Παπακώστα! Ασυνάρτητος και αυτός απαγορεύει την εκφώνηση πατριωτικών και αντιτουρκικών συνθημάτων!
από Λακεδαίμων Αππελαίος
Έτσι του είπαν, έτσι κάνει. Άλλωστε, καριερίστας είναι, ένας ακριβοπληρωμένος υπάλληλος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ο νέος αρχηγός του ΓΕΕΦ, αντιστράτηγος Στυλιανός Νάσης, επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης στρατιωτικές μονάδες και παρακολούθησε τις προετοιμασίες για τη στρατιωτική παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου στη Λευκωσία, στο πλαίσιο των εορτασμών για την ανεξαρτησία.
Δασκαλεμένος προφανώς από την εθνομηδενιστική κυβέρνηση του ΑΚΕΛ, γύρισε απευθυνόμενος σε στελέχη και εφέδρους, ότι δεν θα επιτραπεί η εκφώνηση συνθημάτων πατριωτικού ή αντιτουρκικού χαρακτήρα κατά την διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης το πρωί του Σαββάτου.
Ο αρχηγός του ΓΕΕΦ όμως ήρθε αντιμέτωπος με τις φωνές και τις έντονες αντιδράσεις των εφέδρων, που του είπαν ότι αυτό που τους ζητά είναι καθ’ όλα παράλογο και διαβρώνει το φρόνημα. Αυτός, επέμεινε, λέγοντας ότι η Στρατονομία θα είναι σε επιφυλακή και θα συλλαμβάνει πάραυτα όποιον τολμήσει να μετάσχει στην εκφώνηση πατριωτικών συνθημάτων!
Πάντως, παρά τις απειλές του διοικητή του ΓΕΕΦ, οι έφεδροι καθώς και άλλα στελέχη της Δύναμης δήλωσαν ότι θα φωνάζουν συνθήματα και ας τολμήσει η Στρατονομία να τους συλλάβει…

Δεν υπάρχουν σχόλια: