Σελίδες

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Η Βουλή της ντροπής


Κάποτε για ψύλλου πήδημα...άδειαζαν τα έδρανα. Σήμερα ημέρα ντροπής είναι... όλοι εκεί και ρητορεύουν!
Η συμμετοχή σε παράνομες διαδικασίες, ονομάζεται συνενοχή, αλλά σύσσωμη η αντιπολίτευση δείχνει να μην ενδιαφέρεται για τον φόνο της δημοκρατίας, για την παράδοση της χώρας, για την μετατροπή των πολιτών σε δούλους

Δεν περίμενα σήμερα στη Βουλή, ημέρα προδοσίας να κάθονται 
όλοι οι βουλευτές της αντιπολίτευσης να ακούνε τις εξυπνάδες και τις δικαιολογίες των ΠΑΣΟΚΩΝ. Οι εταιρίες απατηλών δημοσκοπήσεων ρωτούν δήθεν 500 άτομα και βγάζουν τα ποσοστά των κομμάτων διψήφια.

200.000 κόσμου έξω από μία Βουλή, με λίγη ντροπή … έπρεπε να οδηγήσουν την κυβέρνηση σε άμεση παραίτηση. Ούτε χούντα δεν θα άντεχε τέτοια μαζικότητα. Κι όμως ΟΥΤΕ η κυβέρνηση ντράπηκε , αλλά ΟΥΤΕ και η αντιπολίτευση που παραμένοντας στα έδρανα νομιμοποίησαν την ψήφιση της προδοσίας με ακατάσχετη φλυαρία και αναίμακτη ρητορεία.Δεν περίμενα σήμερα το ΠΑΜΕ να προστατεύει την απρόσκοπτη λειτουργία της Βουλής από τους κουκουλοφόρους. Ήταν μία παράξενη ημέρα. Το ΠΑΜΕ καπελώνει της διαμαρτυρίες, ελέγχει τα συνθήματα, ελέγχει τις αντιδράσεις του κόσμου αλλά για κάποιον λόγο , σήμερα ειδικά, ένιωσα ότι η ΒΟΥΛΗ θα έπρεπε να διαλυθεί και να πάμε σε εκλογές.

200.000 κόσμου έξω από τη Βουλή αποτελούν σοβαρό λόγο για αλλαγή καθεστώτος και το ΠΑΜΕ «έκανε τη δουλειά της αστυνομίας»… όπως είπαν χαρακτηριστικά κάποιοι δημοσιογράφοι.

Σήμερα που του ΚΚΕ έδωσε εντολή να περικυκλωθεί η Βουλή … δεν ήταν για να … φοβηθεί η κυβέρνηση αλλά για να διαφυλαχθεί η ΕΓΚΑΙΡΗ ψήφιση της προδοσίας χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις.

Σήμερα έπρεπε να διακοπεί η ψήφιση κάθε νόμου με κάθε τρόπο, με διαμαρτυρίες των βουλευτών, με φωνές κι επεισόδια μεταξύ βουλευτών, με προσφυγές κατά του νομοσχεδίου, με συνεχή σαματά. Τίποτα όμως. Οι προδότες ήταν όλοι εκεί να βγάζουν λόγο ώστε να μην φάνε πολλά αβγά σαν βγουν στην αγορά.

Τι θα γινόταν εάν ο Σαμαράς τους έπαιρνε όλους και κατέβαινε τις σκάλες από τον Άγνωστο Στρατιώτη ανοίγοντας τον δρόμο για τη βουλή ανάμεσα στα ΜΑΤ;

Τι θα γινόταν αν ο ίδιος ο Σαμαράς μαζί με όλους τους βουλευτές εμπόδιζαν τα ΜΑΤ να κινηθούν ενάντια στο πλήθος;

Τι θα γινόταν εάν τα ΜΑΤ παρέμεναν ακίνητα και δεν εμπόδιζαν τη είσοδο του λαού στην παράνομη αυτή Βουλή, αποτέλεσμα εξαπάτησης του κοσμάκη; Δυστυχώς όμως για άλλη μία φορά αστυνομικοί των 900 ευρώ έβαλαν μπροστά τα κορμιά τους για να παραμείνει στην εξουσία μία σύγχρονη συγκαλυμμένη Χούντα που κάθε Ευρώ που θα πληρώσει στους αστυνομικούς θα το έχει αφαιρέσει από τη σύνταξη της μάνας τους , από το μεροκάματο του αδερφού τους και από το μέλλον των παιδιών τους. Με αίμα πληρώνονται οι αστυνομικοί και νομίζουν ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος για να προστατεύσουν και οι ίδιοι το δικό τους εισόδημα. Αν ήθελαν οι οργανώσεις των σωμάτων ασφαλείας να ρίξουν την κυβέρνηση … θα είχαμε εκλογές αυτήν την Κυριακή.

Όλα όμως δούλεψαν ρολόι … με φύλακες τους επαγγελματίες διαμαρτυρόμενους του ΠΑΜΕ. Οι κουκουλοφόροι εκτέλεσαν τις εντολές τους, οι διαδηλωτές-καπελωτές του ΠΑΜΕ εκτέλεσαν τις δικές τους εντολές κι οι ανιδιοτελείς Έλληνες είχαν δύο μόνο επιλογές: ή να διαδηλώσουν ειρηνικά και δηλώσουν υποχρεωτικά οπαδοί της Παπαρήγα και του Στάλιν ή να φύγουν σπίτι τους για να γλιτώσουν από τις πέτρες και τον τρόμο που έσπειραν οι κουκουλοφόροι. Καπέλωμα ή τρόμος ήταν το δίλημμα.

Η παράσταση ήταν τελικά ιδιαίτερα επιτυχημένη.

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν ήθελαν αλλά υπερψήφισαν, η αντιπολίτευση καταψήφισε αλλά ήταν εκεί παρούσα ώστε να νομιμοποιήσει και να μην κινδυνεύσει εσωτερικά η διαδικασία και οι διαδηλωτές του ΚΚΕ επίσης εκεί , περικύκλωσαν τη Βουλή συνεννοημένοι και μιλημένοι να μην απειληθεί η προδοσία από εξωτερικούς παράγοντες κι από αυθόρμητους πολίτες. Από τους κουκουλοφόρους … δεν υπήρχε περίπτωση να δούμε ανατροπή του σιωνιστικού ΠΑΣΟΚ. Και ψάχνοντας βαθιά στην Κόκκινη Επανάσταση δεν γίνεται να μην βρεθείς στα κεφάλαια των Rothschild που κάλυπταν τις ανάγκες κι αυτής της έγχρωμης επανάστασης δια μέσου του πράκτορα Parvus.Σε σιωνιστές κατέληξε η Λευκή Αρκούδα με την δολοφονία των Τσάρων (Τρότσκι, Λένιν) και σε σιωνιστές ξαναέπεσε όταν ο Γιέλτσιν βομβάρδισε τη Ρωσική Βουλή (Αμπράμοβιτς, Χοντορκοφσκι κλπ) . Μόλις κυκλοφόρησε η είδηση για έναν νεκρό αλλά μην περιμένετε εξώφυλλα που θα πυροδοτήσουν εξεγέρσεις... όπως κάποτε η "Ελευθεροτυπία" έκανε. Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

Δεν υπάρχουν σχόλια: