Σελίδες

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Σκηνικό εσωκομματικής σύγκρουσης στο ΠΑΣΟΚ στήνει ο ΓΑΠ


 


Σκηνικό εσωκομματικής σύγκρουσης επιχειρεί να στήσει ο Γιώργος Παπανδρέου επιστρατεύοντας τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μ. Καρχιμάκη αλλά και τον σκληρό μηχανισμό της Ιπποκράτους, την οποία επισκέφθηκε απόψε εγκαταλείποντας το Μέγαρο Μαξίμου.
Ο κ. Παπανδρεόυ έγινε δεκτός με θερμά χειροκροτήματα από του υπαλλήλους του ΠΑΣΟΚ στα κεντρικά γραφεία του κόμματος αλλα και από βουλευτες όπως η Αννα
Νταλάρα   ενώ ο κ Καρχιμάκης  φρόντισε να στήσει μια συνάντηση με τον Γραμματέα  της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Λουις Αγιάλα ο οποιός βρίσκεται εδω και αρκετές μέρες στη χώρα μας. Σε συνδυασμό με την χθεσινη διαρροή ότι ο ίδιοςκαι η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ αποτελούν εγγύηση για τη χωρα και το κόμμα του, ειναι προφανές ότι επιχειρει να εδραιώσει τη θεση του στην προεδρία του κόμματος ενόψη της  διαδικασίας για την εκλογή νέου αρχηγού που θα γίνει το επόμενο διάστημα. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που έδωσε σκληρό αγώνα για να διασώσει τους «κηπουρούς» του στην κυβέρνηση και το κατάφερε σε ένα σημαντικό βαθμό με εξάιρεση τους κ.κ. Λαμπρινίδη και Μπεγλίτη.
Η τακτική αυτη πάντως προκαλεί ήδη αντιδράσεις και δημιουργει συνθήκες διχασμού στο ΠΑΣΟΚ καθώς μεγάλο μέρος των στελεχών , του καταλογίσει ότι με την διαχείριση του μέσα σε μόλις δυο χρόνια έφτασε τα ποσοστα του ΠΑΣΟΚ απο το 44% των τελευταίων εκλογων στο 15% των τελευταίων δημοσκοπήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: