Σελίδες

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Μήπως πρέπει να κοιταχτούμε στο καθρέπτη;..


 Μου το έστειλε ο SYNDESMOS71 . Την γνώμη μου για τον πανηλίθιο Μπεγλίτη την ξέρετε αλλά θα ήθελα να  πω στον συνάδελφο διαχειριστή του  συνδέσμου71 ότι τα φαινόμενα της μη υποστολής της σημαίας και το «παρουσιάστε » βραδυνή ώρα δεν  είναι   έργο και αποτέλεσμα  ενός μόνο ΥΕΘΑ.  Χρειάσθηκαν τουλάχιστον τρεις δεκαετίες για το σημερινό χάλι των Ενόπλων Δυνάμεων. Και τα στελέχη; Που είναι τα στελέχη; Ποιος είχε το Γενικό Πρόσταγμα; Ποιος ο επικεφαλής του αγήματος; Εκτός από την (άσκοπη) κριτική στους ηλίθιους πολιτικούς θα πρέπει να έχουμε και έναν καθρέφτη για να βλέπουμε ή να φτύνουμε τους εαυτούς μας.... Οδυσσεύς .

 

ΕΦΥΓΕ ΝΥΚΤΑ..........                                           


Μέχρι σήμερα συνηθίζαμε να λέμε ότι κάποιος θα φύγει νύχτα, προκειμένου να αποφύγει τις εκδηλώσεις αποδοκιμασίας στο πρόσωπό του. Και ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Μπεγλίτης γνώριζε από κάτι τέτοιο και η νυχτιάτικη φυγή του από το υπουργείο τον βόλευε. Ένας υπουργός που εξύβριζε τους στρατιωτικούς, που ήθελε να διακόψει τον ομφάλιο λώρο μεταξύ των εν ενεργεία στελεχών με τους απόστρατους, που αποστράτευσε ετσιθελικά και εντελώς αψυχολόγητα όλη την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, ένας κομματικός εγκάθετος που έβαζε τα στελέχη των Ε.Δ. να απευθύνονται σ’  αυτόν και όχι στην ιεραρχική τους ηγεσία, ένας απαράδεκτος που ήθελε να συρρικνώσει την δομή του Στρατού, ένας ολετήρας. ΝΑΙ ΕΦΥΓΕ ΝΥΚΤΑ όπως του άξιζε.
Θα τον θυμόμαστε μόνο εκ του γεγονότος ότι υπήρξε ο χειρότερος υπουργός της μεταπολιτεύσεως.
Αλλά βρε αθεόφοβοι. Παραμένει η Σημαία στον ιστό της μετά την δύση του ηλίου; Δεν γνωρίζετε ότι δεν παρουσιάζουν όπλα τα αγήματα μετά την δύση του ηλίου και μάλιστα νύκτα;
Το είδαμε και αυτό για πρώτη φορά. Ίσως είναι ένα από τα κατορθώματα του αποχωρήσαντος «υπουργού»…..
Δείτε το βίντεο…..

Δεν υπάρχουν σχόλια: