Σελίδες

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Υπουργός απείλησε με φυλάκιση καναλάρχες για να τους κάνει να σταματήσουν την όποια κριτική!


 


Αλλά αυτή η αναφορά για την Ρουμανία μας προβληματίζει… βρε λες; Γάτος ο πρόεδρος. 4 υπουργούς το θηρίο, από το “τίποτα”!

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (Πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού):Μου έλεγε κάποιος επιχειρηματίας που ήμουν προχθές στη Ρουμανία το εξής: «Βγάζω κάτι λεφτά εδώ από τις πολυκατοικίες που σηκώνω κ.λπ., αλλά αν τα πάω στην Ελλάδα θα με φορολογήσουν 5%. Τα βγάζω, λοιπόν, από τη Ρουμανία και τα πάω στην Ελβετία.»

Έτσι χάνονται λεφτά και αυτό γιατί, δυστυχώς, δεκαοκτώ μήνες στα πράγματα έχετε παραμείνει μαθητευόμενοι μάγοι και μάλιστα μετεξεταστέοι.

(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του ΛΑΟΣ)

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (Πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού): Ελπίζω, η εμμονή σας αυτή να μη συμβαδίζει με μια εισήγηση από κάποιον που ακούστηκε εις την σύσκεψη του Υπουργείου, ότι με αυτόν τον τρόπο, την απειλή της φυλακής, θα βάλουμε στο χέρι τα μεγάλα κανάλια, τους καναλάρχες που χρωστάνε πολλά λεφτά.

Ελπίζω, αυτή η βρώμικη σκέψη, η οποία ακούστηκε, ότι θα απειλήσουμε με ποινή φυλάκισης όλους τους Έλληνες, προκειμένου να ελέγξουμε τους καναλάρχες και να παίξουμε το πολιτικό παιχνίδι της Κυβέρνησης να μην ευσταθεί.

Ελπίζω πως δεν είναι αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: