Σελίδες

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Επιδημία του "ιού των κουμπάρων" στη Βέροια


Την ώρα πού η πατρίδα μας βρίσκεται διασωληνωμένη και σε
καταστολή στη μονάδα εντατικής θεραπείας (Μ.Ε.Θ.), "χτυπημένη" 
από τον «ιό Giorgaki», την ίδια στιγμή μία μικρή-υποχθόνια ομάδα 
χαλκιδίων, *** αγωνίζεται, όπως έκανε και στο παρελθόν, να..
δηλητηριάσει την ενότητα της τοπικής Νέας Δημοκρατίας.

Έχοντας ως γνώμονα τις δημοσκοπήσεις που ξεπροβάλλουν σε καθημερινή βάση, η μία μετά την άλλη, εύκολα βγάζει κανείς το συμπέρασμα ότι οι ελπίδες των περισσοτέρων πολιτών για τη σωτηρία του τόπου μας, στρέφονται πλέον προς τον Αντώνη Σαμαρά.
Παρ΄όλα αυτά όμως, το "σύνδρομο των κουμπάρων" που ταλαιπώρησε στο παρελθόν την παράταξη, εξακολουθεί να μας ταλαιπωρεί ακόμα και τώρα, και έρχεται να αμαυρώσει τούτο το θετικό κλίμα που έχει αρχίσει να παγιώνεται.
Έχοντας λοιπόν κάποιοι το "οφφίκιο" του κουμπάρου και ίσως δε και δίπλωμα κοπτοραπτικής, κόβουν και ράβουν (όπως οι ίδιοι διατυμπανίζουν) στα μέτρα τους, την λίστα των υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ στο νομό Ημαθίας. Θεωρώντας αυτονόητο ότι το ήθος, το ύφος και τα οράματα του Αντώνη Σαμαρά επ` ουδενί μπορούν να ταυτίζονται με τις προθέσεις των ατόμων αυτών, εμείς όλοι οι απλοί στρατιώτες πρώτης γραμμής του φιλελεύθερου κόμματος, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να τους γυρίσουμε την πλάτη, να τους αφήσουμε να δολοπλοκούν, και την κατάλληλη στιγμή να τους κλείσουμε το στόμα (la bocca), μια για πάντα. Αρκετά έβλαψαν την παράταξη.
Κ.Ζ.
*** μικρά χάλκινα σκεύη.
http://filotimia.blogspot.com/2011/11/blog-post_9014.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: