Σελίδες

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Καρατζαφύρερ: Δεσμεύτηκε χωρίς να του το ζητήσουν ο γελοίος!!!!


Εξαντλήθηκε στις Βρυξέλλες η Α1 (;) 


Σε ένα ρόλο που δεν του αναγνωρίζουν οι εταίροι, αλλά του έδωσαν εγχώριοι εξωθεσμικοί παράγοντες, ο Καρατζαφέρης συνεχίζει να πατά σε δύο βάρκες. Δημοσίευσε στην εφημερίδα του (A1)την «ανοικτή επιστολή» για την εκταμίευση της έκτης δόσης, η οποία απευθύνεται στο λαό (και όχι στους δανειστές, στους οποίους απλώς την κοινοποιεί).
Ενώ κανείς δεν γνωρίζει πότε, και από ποιους, του ζητήθηκε δημόσια δέσμευσή του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δηλώνει ότι στηρίζει την κυβέρνηση Παπαδήμου μέχρι να ολοκληρώσει το έργο της, που είναι η εφαρμογή των αποφάσεων της συνόδου κορυφής του Οκτωβρίου, και ότι σκοπός του ΛΑΟΣ είναι η επίτευξη των στόχων για την δημοσιονομική εξυγίανση. Πάντως θεωρεί «απαραίτητες» να γίνουν «ορισμένες προσαρμογές στις πολιτικές του προγράμματος». Καρατζαφερικός είναι και ο τίτλος της επιστολής «Παράτολμο το ΟΧΙ στο ΝΑΙ – Ριψοκίνδυνο το ΝΑΙ στο ΟΧΙ».
Λέτε στη συνεδρίαση του Eurogroup να διαβάσουν την επιστολή; Μήπως θα διακόψει ο Ρεν το ποδόσφαιρο που παίζει κάθε Κυριακή για να πάει στο περίπτερο να αγοράσει Α1 πριν εξαντληθεί; Πιστεύει κανείς ότι η Μέρκελ θα ρωτά τι εννοεί ο ρέκτης μες τις «ορισμένες προσαρμογές»; Όχι βέβαια. Του Αντώνη η επιστολή ήταν το ζητούμενο γιατί αυτός θα κυβερνήσει και αυτός δεν είναι δεδομένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: