Σελίδες

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Είναι φασιστική η σκέψη, ότι πρέπει να αποδεχτούμε τα γεγονότα του Πολυτεχνείου, όχι όπως τα ζήσαμε, διαδραματίστηκαν και καταγράφηκαν, αλλά όπως τα θέλει η προπαγάνδα της κομμουνιστικής μεταπολιτεύσεως και οι συμπλέουσες φυλλάδες.


Αποπροσανατολισμός υπόπτων ημερών: Κύριε υπουργέ: Μην αποβάλετε από την Σχολή το ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ!

Το σημερινό ΒΗΜΑ της Κυριακής γράφει, ότι την ημέρα της κορύφωσης των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 17ης Νοέμβρη, σπουδαστές της στρατιωτικής σχολής Ευελπιδων τραγουδούσαν τον ύμνο της Χούντας, με υποκινητή τον επικεφαλής της ομάδας ο οποίος παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό με το ερώτημα της απόταξης.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρωτεργάτης και υποκινητής της ομάδας των σπουδαστών υπήρξε και ο επικεφαλής της ομάδας, η οποία κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, αρνήθηκε να υπακούσει στις διαταγές των ανωτέρων του για αποχώρηση και παρέλασε ανάμεσα στο  πλήθος, τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή».
Δεν γνωρίζουμε εάν όλα έγιναν όπως τα αναφέρει το ΒΗΜΑ, το οποίο τρέφει όπως βλέπουμε μεγάλη αγωνία για την «δημοκρατία», η οποία όταν καταπατείται από τους απάτριδες πολιτικούς δεν αντιδρά με πρωτοσέλιδα και με τόση ευκολία.
Από την άλλη πλευρά ενώ το ίδιο «αγωνίζεται» για την πολυφωνία στα εκπαιδευτικά ιδρύματα, εδώ τίθεται εναντίον των «αρχών του» και απαγορεύει στον καθένα να έχει την άποψή του.
Πρόκειται για άκρως προπαγανδιστικό και ύποπτο δημοσίευμα, λόγω ημερών.
Εάν ο Εύελπις τραγουδούσε την τάδε διεθνή του ΚΚΕ, ίσως να τον έκαναν και αρχηγό του Στρατού. Αλλά στην Ελλάδα δεν επιτρέπεται να έχεις άλλη γνώμη εκτός της ισοπεδωτικής των κρατούντων και των διαπλεκομένων φυλλάδων.
Είναι γεγονός όμως ότι δεν πρέπει να έχεις δίκαιο, όταν η εξουσία έχει άδικο.
Είναι φασιστική η σκέψη, ότι πρέπει να αποδεχτούμε τα γεγονότα του Πολυτεχνείου, όχι όπως τα ζήσαμε, διαδραματίστηκαν και καταγράφηκαν, αλλά όπως τα θέλει η προπαγάνδα της κομμουνιστικής μεταπολιτεύσεως και οι συμπλέουσες φυλλάδες.
Είναι γεγονός ότι δεν τους ενδιαφέρουν τα ντοκουμέντα της εποχής (Εισαγγελείς, Αστυνομία, Πρυτάνεις, Τεχνικό Επιμελητήριο κτλ), αλλά οι παραμυθάδες τύπου Ηλένιας και άλλων δήθεν αγωνιστών που αναρριχήθηκαν δια του τρόπου αυτού σε πολιτικά αξιώματα, απαξιώνοντας τις ιδέες τους κάνοντας τις κουρελόχαρτα.
Επιτέλους αποβάλλετε από τις επόμενες γενεές τις τόσες στρεβλώσεις που έχουν ειπωθεί αβασάνιστα από τον κάθε τυχόντα για το Πολυτεχνείο.
Κε υπουργέ της Εθνικής Αμύνης. Έχετε χρέος έναντι της Πατρίδος να αφήσετε πλέον το στράτευμα απερίσπαστο στην αποστολή του και να μην το εμπλέκετε στα κομματικά σας παίγνια, ιδίως αυτή την εποχή, όπου μετά την καταιγίδα Μπεγλίτη, χρειάζεται ηρεμία και στήριξη.
Κύριε υπουργέ. Δικαιούται και ο Εύελπις να έχει διάφορο γνώμη από την δική σας και των φυλλάδων της διαπλοκής. Δεν είναι κακό αυτό στις δημοκρατίες που ευαγγελίζεστε, εκτός εάν δεν πιστεύετε σ’ αυτές….
Για τα τόσα εγκλήματα που έγιναν εις βάρος του τόπου αυτού και του λαού, από τους διεφθαρμένους πολιτικούς, δεν τιμωρήθηκε κανένας από αυτούς, αλλά πάτε προς εξιλέωση να τιμωρήσετε ένα 22χρονο νέο Εύελπι. Αυτός φταίει ή αυτός είναι το πρόβατο της σφαγής;
Μην αποβάλετε τον Αρχηγό Εύελπι από την σχολή. Είναι παλληκάρι και τον χρειάζεται η Πατρίδα. Εκτός εάν όλους τους Έλληνες τους θέλετε με ισοπεδωτική κομμουνιστική σκέψη και την Ελλάδα καθημαγμένη δια του τρόπου αυτού….. .
Και μία  άσχετη ερώτηση: Τον φάκελο της Κύπρου πότε θα τον ανοίξετε; Ήδη πέρασαν 37 χρόνια από τότε!  Syndesmos71

Δεν υπάρχουν σχόλια: