Σελίδες

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

H Μαρίκα αποκαλύπτει το... πρωινό του Μητσοτάκη! Διαψεύδεται ο Τράγκας για τα δήθεν «δρακουλίστικα»...




Ποιο είναι το μεγάλο θέμα που μας απασχολεί αυτή τη στιγμή; Μα φυσικά ... η Μαρίκα Μητσοτάκη, αν κρίνουμε από τα κυριακάτικα φύλλα!

Για τα περίφημα "ντολμαδάκια" της οικουμενικής , μια φορά κι ένα καιρό , που έγιναν βιβλίο από τη Μαρίκα που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες και γίνεται πανικός ποιος να το πρωτοδιαφημίσει.

Δύο από τις μεγαλύτερες εφημερίδες, το ΒΗΜΑ και η REAL NEWS , έχουν δισέλιδες συνεντεύξεις η μία στις κεντρικές πολιτικές σελίδες και ή άλλη στο σαλόνι της φωτογραφίας.

Η κ. Μητσοτάκη απλώς κάνει την " δήλωση σοκ", που την έχουμε διαβάσει από χρόνια, ότι τα περίφημα γιουβαρλάκια, δεν υπήρξαν ποτέ και ο Χαρίλαος Φλωράκης ήπιε απλώς καφέ. Αλλά φαίνεται η κρίση έχει αγγίξει τους πάντες, αφού στο όνομα των ντολμαλακιδίων βγάζει το το βιβλίο, που το προλογίζουν μάλιστα Μαμαλάκης και Ανδρουλάκης.

Ο Πάμε Λουκέτο, δεν ξέρει αν είναι σωστό να προτείνει να μην... αγοράσει κανείς βιβλίο, αλλά συγκρατείται και δεν το κάνει με το συγκεκριμένο.

Στις συνεντεύξεις πάντως η Μαρίκα είναι άπιαστη και σας συνιστώ να τις διαβάσετε. Θα κάνετε καινούριο συκώτι, με τη γουρουνοκεφαλή που έδωσε να φάει ο Ωνάσης και ότι θα μαγείρευε σε Μέρκελ και Σαρκοζί... καλτσουνάκια, γιουβέτσι και γαλακτομπούρεκο!

Είναι και χρηστική, αφού μας λέει πώς να γίνουμε αιωνόβιοι, αφού προδίδει το ... πρωινό του Μητσοτάκη:

" Ο Κώστας ξεκινά τη μέρα του λιτά και συγκεκριμένα το πρωινό του περιλμβάνει πάντα μια κουταλιά μέλι με ένα ποτήρι κρύο νερό , στη συνέχεια χυμό από ένα πορτοκάλι , ένα γκρέιπ φρου και ένα λεμόνι , μια σούπα με κουάκερ και όταν είναι η εποχή της , μια ωμή , κομμένη αγκινάρα και λίγο αλάτι και λεμόνι. Επίσης πίνει και ένα καφεδάκι σκέτο , καθώς αποφεύγευ τη ζάχαρη".

Και η ζάχαρη αποφεύγει τον Μητσοτάκη, επίσης! Πάμε λουκέτο

Δεν υπάρχουν σχόλια: