Σελίδες

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Όχι στη διαγραφή Καμμένου, υπάρχουν κι άλλες λύσεις...


Καιρός κάποτε οι ηγεσίες να αφουγκρασθούν και την θέληση της βάσης της παράταξης. Όλοι, οι μέχρι Σαμαρά, ....Λουδοβίκοι. Καιρός να αλλάξουν τα πράγματα. Ο Καμένος εκφράζει εμένα και άλλα τρία με τέσσερα εκατομμύρια Ελλήνων. Τι θα κάνει ο αρχηγός; Διαγράφοντας τον Καμένο διαγράφει κι εμένα. Κάποτε πρέπει να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις. Ένας σοβαρός αρχηγός δεν θα φοβηθεί τυχόν διαρροές προς Ντορίτα, προς ΛΑΟΣ ή ΘΑΣΟΚ. Θα οργανώσει και θα «εξυψώσει» αυτόν τον λαό που στηρίζει την πατριωτική παράταξη. Άκουσα προ δύο-τριών ωρών, στον Χ"παπάρα, την Ντορίτα να χαρακτηρίζει όλους εμάς, ιστολόγους και αναγνώστες, σταγονίδια. Δεν βλέπετε (και μαζί με σας ο Αντώνης) την καλοστημένη παγίδα της διαπλοκής; Είναι δυνατόν να το αφήσουμε να περάσει έτσι; Για το «Ήπειρος η πατρίδα μας». Οδυσσεύς

Όχι στη διαγραφή Καμμένου, υπάρχουν κι άλλες λύσεις

Σε μείζον πολιτικό ζήτημα εξελίσσεται -με τη βοήθεια των "καναλιών"- η επικείμενη (;) διαγραφή του Παναγιώτη Καμμένου από τη Ν.Δ. Ο βουλευτής έχει
πολλές συμπάθειες κι ο κόσμος τον εκτιμά για το θάρρος της γνώμης του, αλλά και τη μαχητικότητά του. Από την άλλη, αν αρχίσει να "ξηλώνεται η κάλτσα" όπως λέει ο σοφός λαός, η ΝΔ ....θα μείνει χωρίς κάλτσες. Λογικό είναι να επιθυμεί κανείς τη συνοχή και να μη θυμίζουν τα κόμματα "ρεμπέτ ασκέρ".

Πολλοί, εισηγούνται στον Αντώνη Σαμαρά τη διαγραφή του κ.Καμμένου από το κόμμα. Εμείς λέμε κάτι πιό απλό: υπάρχει μια μεταβατική κυβέρνηση την οποία στηρίζει και η ΝΔ. Επομένως δεν μπορούν βουλευτές της, αυτό το τρίμηνο του βίου της, να εμφανίζονται ότι δεν την αποδέχονται.

Άρα, η Σολομώντειος και μάλλον δίκαιη λύση, θα ήταν η προσωρινή παύση του κ.Καμμένου, από τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα, για τις ημέρες που θα κυβερνά η μεταβατική κυβέρνηση την οποία δεν αναγνωρίζει και όχι η διαγραφή του από τη Ν.Δ. και νομίζουμε ότι προς τα εκεί πρέπει να πάνε τα πράγματα για να διατηρήσει ο βουλευτής την αξιοπρέπειά του και να μη γίνει ...Εύα Καϊλή, αλλά και να μην τραυματιστεί το κύρος του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά, που οφείλει να διαφυλλάττει τη συνοχή του και είναι συνεπής στις δεσμεύσεις του προς τους Ευρωπαίους εταίρους μας.

Η πιθανή διαγραφή του από το κόμμα, θα είναι μια άστοχη ενέργεια, τελείως αναντίστοιχη με τη σημασία που θέλει να δώσει η ΝΔ στη μεταβατική κυβέρνηση.

Προσωρινή παύση λοιπόν κι όχι διαγραφή.  Δεξί X-trem

Δεν υπάρχουν σχόλια: