Σελίδες

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Κινητοποίηση για την αντιμετώπιση της Κοινωνικής Κρίσης

Έλαβα το παρακάτω κείμενο από τον κ.Στέργιο Ζυγούρα   και το δημοσιεύω όπως έχει γιατί πράγματι έχει ενδιαφέρον.

Αγαπητοί,
σας προωθώ ένα ενημερωτικό κείμενο για το θέμα της σύνδεσης (σχέσης) του Έκτακτου (μόνιμου) Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών με το λογαριασμό της ΔΕΗ. Ένα κείμενο που αντιμετωπίζει νηφάλια τον κυβερνητικό εκβιασμό (Ν.4021/11) και τη νεοταξική αντίληψη της έννοιας "πολίτης". Το κείμενο παραθέτει πολιτικό σκεπτικό και σχέδιο αντίδρασης που βασίζεται στην κοινωνική αλληλεγγύη. Αναφέρεται σε πρωτοβουλία Θεσσαλονικέων, όμως αφορά τους πάντες. Ας ενημερωθούμε και ας δράσουμε (όσο είναι ακόμα καιρός).

 

From: espathas@hotmail.com
Subject: επιτροπή κατοίκων κέντρου
Date: Fri, 9 Dec 2011 17:51:55 +0200

Στέλνω το κείμενο με οδηγίες - βασικά δικαιώματα μας όσον αφορά το χαράτσι ,επανασύνδεση ρεύματος κ.α
και την αφίσα για την επόμενη συνάντηση της επιτροπής κέντρου τη Τετάρτη 14/12 ώρα 19:00 στο ....
δικηγορικό σύλλογο.

Από σήμερα είναι διαθέσιμη η αφίσα σε 1000 αντίτυπα στο φωτοτυπάδικο εγνατίας με εξαδακτύλου (μεταξύ αγίας σοφίας και ιασωνίδου).
Όποιος μπορεί ας περάσει να πάρει αφίσες για να τις βάλει στη γειτονιά του.(Ζητάμε 40-50 αφίσες).Το φωτοτυπάδικο είναι ανοιχτό κάθε μέρα μέχρι τις 20:00 Σάββατο μέχρι τις 15:00


Επίσης τη Κυριακή στις 11:00π.μ στο κινηματογράφο Αλέξανδρος(εθνικής αμύνης 4) απέναντι από το Λευκό Πύργο , έχει συνάντηση συντονισμού των επιτροπών κατοίκων όλης της πόλης (κέντρου, ευόσμου, καλαμαριάς,τούμπας, μπότσαρη κ.α ) για το πως προχωράμε οι επιτροπές σε όλη τη πόλη.
(Θα υπάρχουν στο χώρο και αφίσες της επιτροπής κέντρου για όποιον δεν πρόλαβε να πάει στο φωτοτυπάδικο).


Τη Δευτέρα 12/10 στις 10:00 π.μ στη ΔΕΗ Εθνικής Αμύνης με Μητροπόλεως  είναι σημαντικό όσοι μπορούμε να είμαστε το πρωϊ να μοιράσουμε σύντομο κείμενο κάλεσμα στους πολίτες που θα βρλισκονται στην ουρά σστη ΔΕΗ για να συμμετέχουν στις επιτροπές + βασικές οδηγίες για επανασύνδεση ρεύματος, πληρωμή μέσω ΑΤΜ κ.α (το κείμενο θα το κάνουμε μέσα στο ΣΚ με το Σταύρο και το στέλνουμε σε όλους για να το δουν πριν τη Δευτέρα.)

Τη Τετάρτη 14/10 ώρα 19:00 στο δικηγορικό σύλλογο  συνέλευση της επιτροπής κέντρου.Καλούμε όσους πολίτες επιλέξουν να πληρώσουν το ρεύμα μέσω ΑΤΜ χωρίς το χαράτσι να
φέρουν στην επιτροπή αποδείξεις από το ΑΤΜ για να προχωρήσουμε σε μαζικό εξώδικο ,όπως κάνουν αντίστοιχα άλλες επιτροπές στη Θεσσαλονίκη και πανελλαδικά.


Τέλος λειτουργεί blog http://denplironoxaratsikthess.blogspot.com/ .Το blog είναι ακόμη υπό κατασκευή όποιος θέλει να βοηθήσει ας επικοινωνήσει με τη Χρυσή στο c.chalakatevaki@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: