Σελίδες

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Χάγη: Η Ελλάδα παραβίασε την Ενδιάμεση Συμφωνία… Όσο και εάν φαντάζουμε ως Ψωροκώσταινα, ουσιαστικώς μια Μεγάλη και Ισχυρή Ελλάς είναι ικανή να διαλύσει την παγκόσμια φαυλοκρατία. Εμείς είμαστε το αντίπαλον δέος, όχι γιαυτό βεβαίως που είμαστε αλλά για αυτό που μπορούμε να γίνουμε.


Διαβάστε το σχόλιο του «Στράβωνα Αμασέως»

Η Ελλάδα παραβίασε την Ενδιάμεση Συμφωνία της 13ης Σεπτεμβρίου 1995, παρεμποδίζοντας την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, ανακοίνωσε σήμερα το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

Στην… απόφασή του που είναι τελική, χωρίς δικαίωμα έφεσης, και δεσμευτική για τις δύο πλευρές, το Δικαστήριο έκρινε με ψήφους 14 – 2 ότι έχει δικαιοδοσία να εξετάσει την προσφυγή της ΠΓΔΜ*, κάνοντάς τη αποδεκτή και απορρίπτοντας τις σχετικές ενστάσεις της ελληνικής πλευράς.

Με ψήφους 15 προς 1 το Δικαστήριο έκρινε ότι η Ελληνική Δημοκρατία ασκώντας βέτο στην εισδοχή της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, παραβίασε την υποχρέωσή της βάσει του άρθρου 11, παρ.1, της Ενδιάμεσης Συμφωνίας.

Παράλληλα, με 15 ψήφους έναντι 1 απέρριψε όλα τα άλλα αιτήματα της ΠΓΔΜ για επιβολή...
μελλοντικών μέτρων από το Δικαστήριο.
*στις 13 Νοεμβρίου 2008 η ΠΓΔΜ κατέθεσε προσφυγή κατά της Ελλάδος στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, επικαλούμενη παραβίαση του άρθρου 11 της Ενδιάμεσης Συμφωνίας Ελλάδας-ΠΓΔΜ (1995), λόγω της αντίρρησης της Ελλάδος στην πρόσκληση για προσχώρηση της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, στη Σύνοδο Κορυφής του οργανισμού, τον Απρίλιο του 2008, στο Βουκουρέστι.

Αναδημοσίευσις από πηγή

________________________________

Σχόλιον:

Αυτά για να μαθαίνουμε τι εστί δικαστήριον της Χάγης και πόσο επικίνδυνες είναι οι θέσεις του Γιωργάκη για το θέμα του Αιγαίου και της νήσου Μεγίστης. Εάν καταφέρουν να μπουν στην Ε.Ε. τα Σκόπια με την ονομασία που θέλουν, τότε την βάψαμε κανονικά. Είναι άραγε τυχαίο που όποτε είχαμε εθνικές αποτυχίες, υπουργός εξωτερικών ήταν ή ο ίδιος ο ΓΑΠ ή συνεργάτες του; Διότι τα αίτια της δικαστικής ήττας αφορούν την πλημμελή προετοιμασία του ιδίου του ΓΑΠ όσο και των τσιρακιών του Δρούτσα και Λαμπρινίδη, όλοι τους όργανα των ΗΠΑ, οι οποίες πολύ στεναχωρήθηκαν που δεν κατάφεραν να βάλουν το σχεδιασμένο τους τσιράκι (Σκόπια) στο ΝΑΤΟ, για να κάνει παρέα με το άλλο τους τσιράκι, το Κόσοβο, το κράτος που εμπορεύεται ναρκωτικά και όπλα στην περιοχή, με βαποράκια τους Αλβανούς.

Διότι τι είναι τα ναρκωτικά;

Είναι ένα από τα εργαλεία αποπληθωρισμού του δολαρίου, αφού οι διεθνείς συναλλαγές σε δολάριο, κρατούν το νόμισμα έξω από τις ΗΠΑ προς αποφυγήν πληθωριστικών πιέσεων. Τα ναρκωτικά, τα όπλα και το πετρέλαιο πρέπει να κινούνται και να πληρώνονται σε δολάρια. Αυτός είναι και ο λόγος που γεμίσαμε πακιστανικά και αφγανικά βαποράκια. Σήμερα η Ελλάδα έχει δύο ανοιχτούς δρόμους με το λαθρεμπόριο. Ένας μέσω Τουρκίας και ένας μέσω Κοσόβου-Αλβανίας-ΠΓΔΜ. Η Ελλάδα είναι απλώς ένα πλυντήριο χρημάτων, τα οποία μπαίνουν, καθαρίζονται και μεταναστεύουν στην Ελβετία και στους άλλους φορολογικούς παραδείσους. Γιαυτό και εξοντώνεται η Ελληνική επιχειρηματικότητα από τους εγκαθέτους πολιτικούς μας.

Πως είναι αλήθεια δυνατόν να έχουμε γεμίσει μονοπώλια, να ξεφυτρώνουν πολυεθνικές η μία πίσω από την άλλη και να εμπορεύονται την πραμάτεια τους (ειδικά την ηλεκτρονική) με ποσοστά κέρδους αστεία;

Απάντησις: Δεν είναι. Δεν γίνεται να πωλούνται λ.χ. φορητοί υπολογιστές (βαρβαριστί λάπτοπ) με κέρδος 0-3%. Υπάρχει ξέπλυμα χρήματος. Και αυτό το ξέπλυμα είναι παγκόσμιο. Δεν είναι ένα δίκτυο πωλήσεων, είναι ένα δίκτυο ξεπλύματος.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι τόσα χρόνια στην Ελλάδα ακούμε για τα τύμπανα θανάτου στον Έβρο, και παρόλα αυτά να κυκλοφορούν ναρκωτικά. Τα ναρκωτικά υπάρχουν επειδή τους επιτρέπεται να κυκλοφορούν. Επειδή κάποιοι υπάρχουν ακριβώς λόγῳ των ναρκωτικών. Ουσιστικώς δηλαδή κανένας δεν ενδιαφέρεται να τα σβήσει.

Πως σβήνουν τα ναρκωτικά; Με τρεις λέξεις: «Αλτ! Τὶς εἶ». Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φιλοσοφία. Το πρόβλημα των ναρκωτικών μπορεί να λυθεί μέσα σε λίγες ημέρες. Υπάρχει όμως επειδή κάποιοι θέλουν να υπάρχει.

Τι νομίζουμε λοιπόν πως είναι το ΝΑΤΟ; Κάποιος φορέας πολιτισμού; Το ΝΑΤΟ είναι ο νταβατζής, ο εγγυητής της ελεύθερης διακινήσεως του λαθρεμπορίου ώστε να μένει πάντα ανοιχτός ο δρόμος του δολαρίου. Και εάν αυτός ο οργανισμός χρειάζεται τα Σκόπια στην σύνθεσι του, τότε αυτά πρέπει να μπουν πάσῃ θυσίᾳ. Όταν δε δημιουργείται αδιέξοδο, φροντίζει η «ανεξάρτητος» δικαιοσύνη της Χάγης για την άρσιν του.

Αυτός ήταν και ο λόγος που έπεσε ο Παπαδόπουλος (δεν έχει να κάνει με δημοκρατία) όταν απεφάσισε να εξορύξει Ελληνικό πετρέλαιο και να το εμπορεύεται σε δραχμές, αυτός είναι και ο λόγος που σήμερα βιώνουμε οικονομικό πόλεμο σε βάρος του ευρώ. Διότι πετρέλαιο, ναρκωτικά, όπλα πρέπει να κινούνται μόνον με δολάριο, ώστε να μπορεί η FED να κόβει όσο πληθωριστικό χρήμα γουστάρει. Μην ξεχνάμε βεβαίως ότι υπάλληλος της FED ήταν και ο σημερινός πρωθυπουργός κ.Παπαδήμος.

Απαντώ λοιπόν στις παπαρολογίες ότι δεν είμαστε ο ομφαλός της γαίας. Ακριβώς αυτό είμαστε. Είμαστε ο ομφαλός της γης, γιαυτό και ενισχύονται όλοι οι αντίπαλοι μας, αφού είμαστε ο μοναδικός λαός στην περιοχή (που είναι ο ομφαλός της γης) με ιστορικό βάθος και εθνική συνοχή. Όσο και εάν φαντάζουμε ως Ψωροκώσταινα, ουσιαστικώς μια Μεγάλη και Ισχυρή Ελλάς είναι ικανή να διαλύσει την παγκόσμια φαυλοκρατία. Εμείς είμαστε το αντίπαλον δέος, όχι γιαυτό βεβαίως που είμαστε αλλά για αυτό που μπορούμε να γίνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: