Σελίδες

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Έτσι εξηγείται η εθνοπροδοτική στάση του ΑΚΕΛ!!! Και μην μου πείτε ότι ο Χριστόφιας δεν μογγολοφέρνει.....


Στη φωτογραφία Τούρκοι έποικοι κατά τις αρχές του αιώνα. Διακρίνονται ένας Μουφτής ένας Χότζας και διάφοροι ζαπτιέδες. Κατά την πρακτική τους, την πρώτη μέρα του γάμου κοιμόντουσαν με τη νύμφη, την οποία ο κερατωμένος ραγιάς νυμφευόταν. Η “ένωση” αυτή παρήγαγε καρπό καθ΄εικόνα και καθ΄ομοίωση του βέβηλου Τούρκου! Αυτά τα μπάσταρδα ο λαός τα απαξίωνε με τον χαρακτηρισμό “λινοβάμβακους”! Πολλοί λινοβάμβακοι ενεργώντας κατά την εσωτερική παρόρμηση, που τους επέβαλλε το “αίμα” εξισλαμίσθησαν μόλις οι Τούρκοι έδωσαν φορολογικά κίνητρα και αποτέλεσαν τη φυλή που σήμερα αποτελεί τους λεγόμενους Τουρκοκύπριους! Αρκετοί απ΄αυτούς δεν πρόλαβαν ή για διάφορους λόγους δεν τα κατάφεραν να εξισλαμισθούν! Παρέμειναν τύποις Έλληνες αλλά στη συνείδηση...
Τούρκοι! Αποτελούν σήμερα τη μερίδα των Γραικύλων! Τους ξεχωρίζει κάποιος εύκολα από τον φαινότυπό τους, αφού μοιάζουν καταπληκτικά με Τούρκους αλλά και από την ανθελληνική, φιλοτουρκική συνείδησή τους! Αυτοί οι γραικύλοι επισημάνθηκαν πολύ νωρίς από τους εγγλέζους και σ΄αυτούς ανετέθη η δημιουργία του ΑΚΕΛ με αποστολή να υπονομεύσουν τον αγώνα της Ένωσης της Κύπρου με την Ελλάδα! Τα κατάφεραν διότι πολύ νωρίς τους εγκολπώθηκε ο Μακάριος και φτάσαμε στον Εθνικό διχασμό και στο πραξικόπημα! Μετά την εισβολή ανέλαβαν τον ανίερο ρόλο του αναίμακτου εξισλαμισμού της Κύπρου!

Σημειώνουμε ότι η πολιτική που έχει φορτωθεί η καμπούρα του κάθε Αχθοφοράκη για να την ξεφορτώσει στα σαθρά μυαλά του κάθε χρήσιμου ηλίθιου, έχει μαγειρευθεί από τους Εγγλέζους από το έτος 1931, αμέσως μετά την εξέγερση των Ελλήνων της Κύπρου, τα γνωστά Οκτωβριανά!
Από τότε πέρασαν πολλά χρόνια! Λειτούργησε έκτοτε η καλοκουρδισμένη υπόγεια πολιτική των Εγγλέζων που πάντοτε επεδίωξε τη δημιουργία της Κυπριακής συνείδησης ώστε να καταστούμε ανδράποδα τους! Ρόλο μείζονα διαδραμάτισε το Μακαριακό Κράτος της Ζυρίχης με τους διάφορους τσόγλανους τόσα χρόνια να υπονομεύουν την Ελληνικότητα του Νησιού! Με το ξενόδουλο ΑΚΕΛ να βυσσοδομεί εναντίον ο,τιδήποτε Ελληνικού και να δημιουργεί συνθήκες εμφυλίου διχασμού! Το απονενοημένο πραξικόπημα και η προδοτική Χούντα έκλεισαν την πρώτη φάση της συνωμοσίας η οποία καπακώθηκε με την τουρκική εισβολή! Ακολούθησε η ελεεινή μεταπολίτευση με τον κουφό Καραμανλή και τα λαμόγια της γενιάς του πολυτεχνείου για να ολοκληρώσουν τον ανθελληνικό σχεδιασμό! Αυτοί οδήγησαν την Ελλάδα στην παρακμή ώστε ο κάθε χαιρέκακος χλεχλές να χλευάζει τον Ελληνισμό και να κομπάζει για την ανωτερότητα των Εγγλέζων και Τούρκων!
Στην Κύπρο οι τοποτηρητές των Εγγλέζων (ΑΚΕΛ και νεοφιλελεύθεροι της δεξιάς ) ανέλαβαν να τελειώσουν όσα οι Τούρκοι δεν έκαναν! Δημιούργησαν ένα Πανεπιστήμιο, φυτώριο του εθνομηδενισμού από όπου ξεπηδάνε οι “πεφωτισμένοι” κουλτουριάρηδες για να μας αλλάξουν τα φώτα!
Ονήσιλος Κρατερός  στην Ελληνική Αντίσταση 

Δεν υπάρχουν σχόλια: